- 2 Kasım 2021
- 924
- 805
ümitlenince yıkım daha fazla oluyo, güzel düşünmeye çalışıyorum ama geçen ay çok sevindim sonrası çok kötü oldu.. Rabbim beterinden korusun tabiGuzel dusun guzel olsun sana siki siki tutunsun annesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ümitlenince yıkım daha fazla oluyo, güzel düşünmeye çalışıyorum ama geçen ay çok sevindim sonrası çok kötü oldu.. Rabbim beterinden korusun tabiGuzel dusun guzel olsun sana siki siki tutunsun annesi
anladım o zaman beklemeye devam senin en son hcg hangi gün kaç çıkmıştıOrda yapiyolar tabi ama saat 10 bucuga kadar. Brkarken gittigim asmyi degistirmedim 8 km var eve. Erken cikip trafikte oraya ulasmak mucize gibi bisey. Aksamdan gidip annemde kalip oyle veriyorum kani
Benim hcg henuz yok bi tane erken gebelik testim var yarin kan vericektim.ama.sigorta isi icin o da kaldi. Bekliyorum bakalimanladım o zaman beklemeye devam senin en son hcg hangi gün kaç çıkmıştı
evet güzel 4 kattan fazla artmış görünüyo yarınki sonuç benim için belirleyici olacak biraz da.. ama en nihayetinde keseyi ve kalp atışını görmeden içim rahat etmez muhtemelenGuzel artmamis mi ya bence guzel artmis
ayyy ben de beklerim sıkıntı yok gözüyle bakanlardandım geçen ay kimyasal geçirene kadar.. şuan diken üstündeyim her an vücudumu dinleyip duruyorum. bat günü lekelenmem oldu (hcg 36 çıktığı gün) sonrasında hiç gelmedi ama gelecek mi devam edecek mi diye wc de bi hal oldum 5 gündürBenim hcg henuz yok bi tane erken gebelik testim var yarin kan vericektim.ama.sigorta isi icin o da kaldi. Bekliyorum bakalim
Ben de korkuyorum ama ekimde dusuk yaparken o kadar perisan oldum ki. Smdi ful teslimiyet. Yoksa anksiyetem artiyoevet güzel 4 kattan fazla artmış görünüyo yarınki sonuç benim için belirleyici olacak biraz da.. ama en nihayetinde keseyi ve kalp atışını görmeden içim rahat etmez muhtemelen
ben de öyleyim gelmesi takdir edildiyse gelecektir yoksa ne yaparsan yap tutamazsın diyorum. zihnimi bu yönde tevekkül etmeye yönlendiriyorum ben deBen de korkuyorum ama ekimde dusuk yaparken o kadar perisan oldum ki. Smdi ful teslimiyet. Yoksa anksiyetem artiyo
Ama diken ustunde olsan da olmayinca olmuyo ki. O kadar agladim arastirdim careler bulabilmek icin. Elden bisi gelmedi. Kendimi buna cok odaklayamiyorim. Hamileyimdir insallah deyip.geciorimayyy ben de beklerim sıkıntı yok gözüyle bakanlardandım geçen ay kimyasal geçirene kadar.. şuan diken üstündeyim her an vücudumu dinleyip duruyorum. bat günü lekelenmem oldu (hcg 36 çıktığı gün) sonrasında hiç gelmedi ama gelecek mi devam edecek mi diye wc de bi hal oldum 5 gündür
zihinsel olarak ben de öyleyim aslında umarım inşallah öyledir değilse de hayrolsun diyorum. gönlüm hop hop ettirmemeye çalışıyorumAma diken ustunde olsan da olmayinca olmuyo ki. O kadar agladim arastirdim careler bulabilmek icin. Elden bisi gelmedi. Kendimi buna cok odaklayamiyorim. Hamileyimdir insallah deyip.gecior
Yok yok hersey yolunda ben inaniyorumzihinsel olarak ben de öyleyim aslında umarım inşallah öyledir değilse de hayrolsun diyorum. gönlüm hop hop ettirmemeye çalışıyorum
İşte bu kanın sonu yok az mı çıktı çok mu çıktı çare ultrasonbi dene istersen yaparlar zannımca.. ben yarın yine gidicem bat dan 2 gün sonra 36 4 gün sonra 159 çıktı yarın bat dan 6 gün sonra oluyor yine yaptırcam, düşük cünkü hcg gün ve haftama göre, geçen ay gibi kimyasal mı süreci görmek istiyorum açıkçası. hala düşük olduğu için yaparlar yine diye tahmin ediyorum
teşekkür ederim böyle yazman bile çok mutlu ettiYok yok hersey yolunda ben inaniyorum
evet keşke bu süreç hiç olmasaydı ilk gebeliğimde 4+2 de bin küsurlerde hcg ile öğrendim bir daha kan vermemiştim. hem geçen ay geçirdiğim kimyasal gebelikten hem de 4+4 e göre -159- az görünen hcg değerinden dolayı biraz da... çoğu kişi bu değeri adet öncesinde görüyorİşte bu kanın sonu yok az mı çıktı çok mu çıktı çare ultrason
Biraz sabır
Her hcg değeri normal aslında. 20de 1000de.evet keşke bu süreç hiç olmasaydı ilk gebeliğimde 4+2 de bin küsurlerde hcg ile öğrendim bir daha kan vermemiştim. hem geçen ay geçirdiğim kimyasal gebelikten hem de 4+4 e göre -159- az görünen hcg değerinden dolayı biraz da... çoğu kişi bu değeri adet öncesinde görüyor
2 günde neredeyse 4 katı tabiki normalBende aynı durumdayım 22 kasım yumurtam çatladı. 2 Aralıkta idrar pozitif çıktı hemen o gün kan verdim hcg 38.4 Aralıkta da 152. Sizce normal mi? İnanılmaz kaygı duyuyorum ne durumdayım diye
hcg 38 çıktığı gün kaç günlüktü battan sonra yada önceBende aynı durumdayım 22 kasım yumurtam çatladı. 2 Aralıkta idrar pozitif çıktı hemen o gün kan verdim hcg 38.4 Aralıkta da 152. Sizce normal mi? İnanılmaz kaygı duyuyorum ne durumdayım diye
önemli olan iki günde bir artış deniyor bir daha kan verecek misiniz yarınBende aynı durumdayım 22 kasım yumurtam çatladı. 2 Aralıkta idrar pozitif çıktı hemen o gün kan verdim hcg 38.4 Aralıkta da 152. Sizce normal mi? İnanılmaz kaygı duyuyorum ne durumdayım diye
en güzeli sizinki aslında.. folat hangi marka aldınızHer hcg değeri normal aslında. 20de 1000de.
Önce ki gebeliğimde 2 kere kan verip ultrasona girmiştim ama regle 3 gün kala öğrenmiştim.
Geçen salı yaptım pozitifi gördüm sessizce folat siparişi verdim ve çarşambaya randevu aldım
Venatura Metilfolat aldımen güzeli sizinki aslında.. folat hangi marka aldınız