Az omce aradim memorial i 290 la 325 arasi suan dedi. Dogum ucretini de soylemedilerResmen o 1 ayı yada 1 yılı kendilerine kar sayıyorlar
Muayene doğum ücreti vs ne kadar oldu hiç bi fikrim yok bence 7 binle kafa kafaya gelir bütün tahliller falan
Olmuştur doğru 2018de 150 falan veriyordum muayeneyeAz omce aradim memorial i 290 la 325 arasi suan dedi. Dogum ucretini de soylemediler
Ben de o civarlarda veriyodum o zaman. Smdi yanina yaklasilmiyoOlmuştur doğru 2018de 150 falan veriyordum muayeneye
Benim suan bahsettigim ray sigortanin istanbul izmir ankara haric ayakta yatarak ve dogum teminatli seklinde olani. Bunun tum turkiye olani da 7 kusur.Selam canım. Bu hangi sigorta şirketi için geçerli?
Merhaba ben dün gördüm 5+4 tü dünHanımlar merhaba hamileliğimin 5. Haftasındayım keseyi görebildinizmi şuan görmemiz mümkünmü acaba?
Ben de tam tersi biliyorum sağ erkek sol kız.. ilk çocuğumda öyle oldu da sağımda hissetmiştim çok belirgindi üstelik.Benimde benzer şeyler var bulantı yok şimdilik daha geç başlamıştı ilk hamileliğimde bekliyorum bakalım inşallah olmaz bunda benimde solda batma oluyor hep sağ kız sol erkek mi ne öyle bişey vardı ama hatırlayamadım
Muhtemel doğum tarihiniz 9 ağustos mu? beta hcg niz kaç çıktıEvet kalp atışı için 6. Haftaya randevu aldm salı günü gidicem ilk gebeliğin tecrübesizliği ve heyecanı bambaşkaTeşekkür ederim
son adet tarihiniz 4 kasım ise muhtemel doğum tarihi 11 ağustos olmaz mı ? 26 temmuz yazıyor merak ettimDogru yerdemiyim bilmiyorum ama 40 yas 4 kasim sat eklermisin lutfen
Evet netten baktım öyleymiş kız olsun isterim ya oğlum var bide kızım olsa tadından yenmezBen de tam tersi biliyorum sağ erkek sol kız.. ilk çocuğumda öyle oldu da sağımda hissetmiştim çok belirgindi üstelik.
Ben Banu çiftçininkini kullanıyorum video fln da var ayrıntılı anlatıyor hafta haftaKızlar bir sürü hamilelik uygulaması var, hangisini kullanıyorsunuz? kullanmaya başlayanlardan tavsiye istiyorum
Muhtemel doğum tarihim 8 ağustos ilk beta hcg 62 ikinci 274 çıktıMuhtemel doğum tarihiniz 9 ağustos mu? beta hcg niz kaç çıktı
muhtemel adet tarihinizden kaç gün önce 62 çıktı pekiMuhtemel doğum tarihim 8 ağustos ilk beta hcg 62 ikinci 274 çıktı
gönlünüzce olsunEvet netten baktım öyleymiş kız olsun isterim ya oğlum var bide kızım olsa tadından yenmez
Solunuz mu ağrıyor acaba benim hep sağ tarafım ağrıyor sizce cinsiyet neEvet netten baktım öyleymiş kız olsun isterim ya oğlum var bide kızım olsa tadından yenmez
4 gün canım hatta değerim bana biraz yüksek geldi acaba ikizmi fln dedim çünkü benimle birlikte bakanlarin değerleri hep 30 lardaydımuhtemel adet tarihinizden kaç gün önce 62 çıktı peki
oğlunuzda iken hatırlıyor musunuz peki ? sağ mı sol mu ağrıyordu? benim oğlumda bariz sağ tarafımda hareketlilik vardı ve bel ağrım olmuştu 7 haftalıktan itibaren.. kasığım nerdeyse hiç ağrımadı hamileliğim boyuncaEvet netten baktım öyleymiş kız olsun isterim ya oğlum var bide kızım olsa tadından yenmez