2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

son adet tarihiniz 4 kasım ise muhtemel doğum tarihi 11 ağustos olmaz mı ? 26 temmuz yazıyor merak ettim bir de hcg nize baktırdınız mı kaç çıktı?
Yalniz dikkate masallah diyorum evet normal dogum olurda o tarihler ama sezeryan olacak cok buyuk ihtimal 26 temmuz istiyorum bakalim ne olacak
Daha yeni ogrendim baktirmadim canim

Yo yo hic gulme oyle annelik senin IQ yu dusurmeyecek masallah
benim sat 4 kasım 10 ağustos oluyo ondan öyle şak diye yazdım yoksa özel dikkat değil aslında
geçen ay kimyasal geçirdim ben.. geçen ay adetimden bir gün geçince yaptırdığım hcg 23 çıktı. doktor bişi demedi ama normal adet oldum.
bu ay 2 aralıkta kadın doğumcuda randevum vardı, genel olarak hormonlara falan bakılsın diye. muhtemel adet tarihim 3 kasım, adetten 4 gün önce 29 ekimde hcg yaptırdım kocaman bir sıfır çıkmış, kadın doğumcu teste göndedi sonuç 36 çıktı. tabi ben şokk adetten bir gün sonrası için düşük dedi doktor ve sağ tarafımda kist varmış zaten, muhtemelen yine kimyasal dedi. iki gün arayla takip edelim dedi. 2 aralık perşembe 10.00'da hcg testi 36 çıktı 4 aralık 13.30'da yaptığım test 159 çıktı ama benim hiç umudum yok açıkçası bir defa kendimi hiç mi hiç hamile gibi hissetmiyorum kii ilk çocuğumda adım gibi emindim

bu mesajımda 29 ekim değil 29 kasım olacak 3 kasım değil 3 aralık olacak yanlış yazmışımm

Yok hiç hatırlamıyorum ama çok rahattı zaten bu bayağı ağrılı ona göre

Benim sol hep nette sol kız sağ erkek demiş ama kesin bilgi değil sonuçta bikaç ay daha beklememiz gerekecek
sağ yada solda karıncalanma hafif ağrı yada doluluk gibi hisler illa ki olur diye tahmin ediyorum ben oğlumda adetim geçmeden sağ tarafımda iğne batması böyle birşeyle kazıma gibi şeyler hissediyordum alt karnımın sağ tarafında rahim bölgesine denk gelen kısımda

Kızımda kasık ağrısı oldu sürekli uykum vardı çalışırken masaya göğsüm değse canım çıkardı sürekli çişim var diye gezerdim hepsi 5. Haftada oldu.
Bunda hiç bi belirti yok
Çarşamba günü doktora gidicem çok merak ediyorum

sizin muhtemel doğum 17 ağustos mu ? maşallah epey erken merhaba anne demiş sizin bebiş
Aslında son adet tarihine göre hesaplarsak 22 ekimden 6 haftalık olması lazım ama ben yumurtlama takibi yaptım çok düzensiz zaten 45 günü buluyor 34. Gun yumurtlama oldu benim yumurtlamadan sonra 9. Gun kanda 21 cıktı degerim çok erken ogrendim yani

Merhaba, benim de tüp Bebek . Transfer sonrası 5.gun çift çizgiyi gördüm 7.gün 122 geldi kanda ve 9.gün 234 çıktı pazartesi 14.gün tekrar test vereceğim. Kaçıncı gün kan verdiniz?

Keseyi bu beta artisiyla gorursunuz. Ama kalp atisi icin erken olabilir.

Maşaallah canım gözün aydın kese görünür ama kalp atışını bilemedim 6 haftadan sonra diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…