bazılarında olabiliyor döllenme erken olduysa kıyasladığınız kişilere göre ondan kaynaklı olabilir4 gün canım hatta değerim bana biraz yüksek geldi acaba ikizmi fln dedim çünkü benimle birlikte bakanlarin değerleri hep 30 lardaydı
Yumurtlama tarihimiz aynıydıbazılarında olabiliyor döllenme erken olduysa kıyasladığınız kişilere göre ondan kaynaklı olabilir
o zaman yapı meselesidir. bazıları önden bazıları geriden geliyor her bebek aynı kiloda doğmaması gibi normalYumurtlama tarihimiz aynıydı
Yalniz dikkate masallah diyorum evet normal dogum olurda o tarihler ama sezeryan olacak cok buyuk ihtimal 26 temmuz istiyorum bakalim ne olacakson adet tarihiniz 4 kasım ise muhtemel doğum tarihi 11 ağustos olmaz mı ? 26 temmuz yazıyor merak ettimbir de hcg nize baktırdınız mı kaç çıktı?
benim sat 4 kasım 10 ağustos oluyo ondan öyle şak diye yazdım yoksa özel dikkat değil aslındaYo yo hic gulme oyle annelik senin IQ yu dusurmeyecek masallah
Gun gun gebelik kullaniyorum ben. Ama app store da ilk cikan diil pembe yuvarlakta siyah hamile kadin olanKızlar bir sürü hamilelik uygulaması var, hangisini kullanıyorsunuz? kullanmaya başlayanlardan tavsiye istiyorum
bu mesajımda 29 ekim değil 29 kasım olacak 3 kasım değil 3 aralık olacak yanlış yazmışımmbenim sat 4 kasım 10 ağustos oluyo ondan öyle şak diye yazdım yoksa özel dikkat değil aslında
geçen ay kimyasal geçirdim ben.. geçen ay adetimden bir gün geçince yaptırdığım hcg 23 çıktı. doktor bişi demedi ama normal adet oldum.
bu ay 2 aralıkta kadın doğumcuda randevum vardı, genel olarak hormonlara falan bakılsın diye. muhtemel adet tarihim 3 kasım, adetten 4 gün önce 29 ekimde hcg yaptırdım kocaman bir sıfır çıkmış, kadın doğumcu teste göndedi sonuç 36 çıktı. tabi ben şokkadetten bir gün sonrası için düşük dedi doktor ve sağ tarafımda kist varmış zaten, muhtemelen yine kimyasal dedi. iki gün arayla takip edelim dedi. 2 aralık perşembe 10.00'da hcg testi 36 çıktı 4 aralık 13.30'da yaptığım test 159 çıktı ama benim hiç umudum yok açıkçası bir defa kendimi hiç mi hiç hamile gibi hissetmiyorum kii ilk çocuğumda adım gibi emindim
Gun gün gebelik kullanıyorum ben kizimdada onu kullanmıştım guzeldiKızlar bir sürü hamilelik uygulaması var, hangisini kullanıyorsunuz? kullanmaya başlayanlardan tavsiye istiyorum
Benim sol hep nette sol kız sağ erkek demiş ama kesin bilgi değil sonuçta bikaç ay daha beklememiz gerekecekSolunuz mu ağrıyor acaba benim hep sağ tarafım ağrıyor sizce cinsiyet ne
Yok hiç hatırlamıyorum ama çok rahattı zaten bu bayağı ağrılı ona göreoğlunuzda iken hatırlıyor musunuz peki ? sağ mı sol mu ağrıyordu? benim oğlumda bariz sağ tarafımda hareketlilik vardı ve bel ağrım olmuştu 7 haftalıktan itibaren.. kasığım nerdeyse hiç ağrımadı hamileliğim boyunca
sağ yada solda karıncalanma hafif ağrı yada doluluk gibi hisler illa ki olur diye tahmin ediyorum ben oğlumda adetim geçmeden sağ tarafımda iğne batması böyle birşeyle kazıma gibi şeyler hissediyordum alt karnımın sağ tarafında rahim bölgesine denk gelen kısımdaBenim sol hep nette sol kız sağ erkek demiş ama kesin bilgi değil sonuçta bikaç ay daha beklememiz gerekecek
sizin muhtemel doğum 17 ağustos mu ? maşallah epey erken merhaba anne demiş sizin bebişGun gün gebelik kullanıyorum ben kizimdada onu kullanmıştım guzeldi
Aslında son adet tarihine göre hesaplarsak 22 ekimden 6 haftalık olması lazım ama ben yumurtlama takibi yaptım çok düzensiz zaten 45 günü buluyor 34. Gun yumurtlama oldu benim yumurtlamadan sonra 9. Gun kanda 21 cıktı degerim çok erken ogrendim yanisizin muhtemel doğum 17 ağustos mu ? maşallah epey erken merhaba anne demiş sizin bebiş
Merhaba, benim de tüp Bebek . Transfer sonrası 5.gun çift çizgiyi gördüm 7.gün 122 geldi kanda ve 9.gün 234 çıktıMerhaba, benim tüp bebek. salı günü şükürler olsun pozitif haberini aldımİlk değerim 387 iki gün sonrada 1104 oldu. Perşembe günüde randevum var. O kadar heyecanlıyım ki hesaplara göre randevu zamanı 5+2 oluyor. Keseyi görürüm sanırım değilmi birde sizce kalp atışı duyulurmu ?
Keseyi bu beta artisiyla gorursunuz. Ama kalp atisi icin erken olabilir.Merhaba, benim tüp bebek. salı günü şükürler olsun pozitif haberini aldımİlk değerim 387 iki gün sonrada 1104 oldu. Perşembe günüde randevum var. O kadar heyecanlıyım ki hesaplaöre randevu zamanı 5+2 oluyor. Keseyi görürüm sanırım değilmi birde sizce kalp atışı duyulurmu ?
Maşaallah canım gözün aydın kese görünür ama kalp atışını bilemedim 6 haftadan sonra diyorlarMerhaba, benim tüp bebek. salı günü şükürler olsun pozitif haberini aldımİlk değerim 387 iki gün sonrada 1104 oldu. Perşembe günüde randevum var. O kadar heyecanlıyım ki hesaplara göre randevu zamanı 5+2 oluyor. Keseyi görürüm sanırım değilmi birde sizce kalp atışı duyulurmu ?
Keseyi göreyim herşey yolunda gitsin de kalp atışı içinde beklerim artıkMaşaallah canım gözün aydın kese görünür ama kalp atışını bilemedim 6 haftadan sonra diyorlar