Doktor bisey demedi mi kuzum666 doydi 447 düştü değişiklik olurmu
Cok gecmis olsun. Korkmayin agrili bir regl gibi olacak. Umarim hersey gonlunuzce olur.Malesef bugün düşük yapıyorum değerim 133 e düşmüş beni silebilirsiniz birde dua edin banada kolay atlatayım
Demedi düşüyor dedi pazartesi gene kan ver dedi sadeceDoktor bisey demedi mi kuzum
Dusuk yapiosun belli ki. Kadin doguma gitseydin biDemedi düşüyor dedi pazartesi gene kan ver dedi sadece
Teşekkür ederim inşallah kürtaj a falan gerek kalmaz ilk düştüğüm korkuyorumCok gecmis olsun. Korkmayin agrili bir regl gibi olacak. Umarim hersey gonlunuzce olur.
Gerek kalmaz insallah benim de 2 ay onceydi. Cok korkmustum. Sadece normalden agriliydi. Fiziksel agrisi bi sekilde geciyo 2 gun falan surmustu. Duygusal agrisi icin de allah kalbine ferahlik versin. Istedigin zamanda istedigin sekilde saglikli bi bebegin olsun insallahTeşekkür ederim inşallah kürtaj a falan gerek kalmaz ilk düştüğüm korkuyorum
Benim dr um ögrenir ögrenmrz gel hemen başlıcaksın demişti bence olmadı başka dr gidin başlayın sıkıntılı bir durumKızlar ben randevuya carsamba gitcektim iptal oldu. Bende 21 aralıga aldım hem o zaman 6+1 olcam keseyi de gitmisken görürüm dedim. Belki kalp atısınıda duyarım. O zamana kadar gider bir iki kez daha kan veririm artısa bakarım.
Aranızda kan pıhtılasması olan var mı coraspine ne zaman basladınız
Allah yardımcınız olsun üzülmeyin hayırlısı olsunMalesef bugün düşük yapıyorum değerim 133 e düşmüş beni silebilirsiniz birde dua edin banada kolay atlatayım
Bende yaşadım çok geçmiş olsunMalesef bugün düşük yapıyorum değerim 133 e düşmüş beni silebilirsiniz birde dua edin banada kolay atlatayım
Aramızda 3 gün var bende haftaya gideyim kanda vermedim.Merhaba ben de geldim aranıza ultrason da gördük ama daha kalp atışlarımızı duyamadık..
Teşekkür ederim canım inşallah bir dahaki sefer ben geçen yıl ölü doğum yaptım beterin beteri var bunada şükür diyorum aynı şeyi yaşamaktansa bu daha iyi dedim kendimceBende yaşadım çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim elimden geldiğince üzülmemeye çalışıyorum birdahaki sefer inşallahAllah yardımcınız olsun üzülmeyin hayırlısı olsun
Amin inşallah canım çok saol ağrı zaten bende hep olur o çok umrumda değil inşallah senin gibi bende hemen sağlıklı gebelik yaşarımGerek kalmaz insallah benim de 2 ay onceydi. Cok korkmustum. Sadece normalden agriliydi. Fiziksel agrisi bi sekilde geciyo 2 gun falan surmustu. Duygusal agrisi icin de allah kalbine ferahlik versin. Istedigin zamanda istedigin sekilde saglikli bi bebegin olsun insallah
Benimde bir kaybım var 7. Haftada kalbi durdu İnan ilerlemeden bitmesi daha hayırlı 6 ay sonra kızım geldi sağlıklaTeşekkür ederim elimden geldiğince üzülmemeye çalışıyorum birdahaki sefer inşallah