Gittim doktor dedi pazartesi kan ver gelmene gerek yok dediDusuk yapiosun belli ki. Kadin doguma gitseydin bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittim doktor dedi pazartesi kan ver gelmene gerek yok dediDusuk yapiosun belli ki. Kadin doguma gitseydin bi
Hayırlısı olsun canım Allah sabır versin ben de kimyasal gebelik geçirmiştim normal bı şekilde regl oldum ekstra hiçbir şey olmadıMalesef bugün düşük yapıyorum değerim 133 e düşmüş beni silebilirsiniz birde dua edin banada kolay atlatayım
Seni üzmek istemiyorum inan ki hiç istemiyorum ama bildiğim kadarıyla hcg düşüşe geçtiğinde geri çıkan bir hormon değil.666 doydi 447 düştü değişiklik olurmu
Cok uzgunum. Insallah agri duymazsınız sonraki gebeliginiz sağlıklı tamamlanır, sorunsuz gecer.Malesef bugün düşük yapıyorum değerim 133 e düşmüş beni silebilirsiniz birde dua edin banada kolay atlatayım
Yaa tabikiTeşekkür ederim canım inşallah bir dahaki sefer ben geçen yıl ölü doğum yaptım beterin beteri var bunada şükür diyorum aynı şeyi yaşamaktansa bu daha iyi dedim kendimce
Ben henuz kullanmaya baslamadim. Ama baslarim kan vermeye gidinceKızlar aranızda folik asit kullanmayan var mı ben hiç ilaç olarak kullanmak istemiyorum ama besin olarakta yeteri kadar alabilir miyim bilemiyorum
Geçmiş olsun bazı doktorlar kanama olunca bazıları kanama olmadan da progestan veya proluton iğne veriyor kalçadanNormalde kanamam var diye doktorun iğne vermesi gerekmiyormuydu sadece progestan verdi yeterlimiydi bundan sonrası için bilgim olsun diye soruyorum o doktora gitmem bir daha
Ben varim canim 4 yasindaki ogluma hamileyken hep igne kullandm simdi tekrardan igneye basladim ayrica aspiride 1 haftadr kullnyrmKızlar ben randevuya carsamba gitcektim iptal oldu. Bende 21 aralıga aldım hem o zaman 6+1 olcam keseyi de gitmisken görürüm dedim. Belki kalp atısınıda duyarım. O zamana kadar gider bir iki kez daha kan veririm artısa bakarım.
Aranızda kan pıhtılasması olan var mı coraspine ne zaman basladınız
Ben folik asit değil folat sipariş verdim bugün daha başlamadım 3-4 güne başlarımBende yeni öğrendim kızlar folik asite başlamadım henüz. Doktora gidip öneriyle folik asit alan var mı acaba?
Kızımda 12. Haftada kanama yaşadım banada iğne vermemişti progestan yeterli dediNormalde kanamam var diye doktorun iğne vermesi gerekmiyormuydu sadece progestan verdi yeterlimiydi bundan sonrası için bilgim olsun diye soruyorum o doktora gitmem bir daha
Neden ki ne farkı varmış yada gebelik için ne gibi bir faydası varmış.Doktorların hepsi folik asit öneriyor merak ettim açıkçasıBen folik asit değil folat sipariş verdim bugün daha başlamadım 3-4 güne başlarım
Önce ki gebeliğimde bende folik asit kullanmıştım. Folat aslında folik asitin doğal hali diyebilirim. Bazı doktorlar folik asit değil folat öneriyor ben baya araştırmıştım o yüzden folat kullanıcam.Neden ki ne farkı varmış yada gebelik için ne gibi bir faydası varmış.Doktorların hepsi folik asit öneriyor merak ettim açıkçası
Anladım siz bilirsiniz tabi. Kapsül formuna dönüştüğü zaman hiçbirinin doğallığı kalmıyor maalesef.Önce ki gebeliğimde bende folik asit kullanmıştım. Folat aslında folik asitin doğal hali diyebilirim. Bazı doktorlar folik asit değil folat öneriyor ben baya araştırmıştım o yüzden folat kullanıcam.
Saygı duyuyoruz kilit cümle olacak her doktor görüşü farklıAnladım siz bilirsiniz tabi. Kapsül formuna dönüştüğü zaman hiçbirinin doğallığı kalmıyor maalesef.