2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seni üzmek istemiyorum inan ki hiç istemiyorum ama bildiğim kadarıyla hcg düşüşe geçtiğinde geri çıkan bir hormon değil.
Hayırlısı böyleymiş Kısmet artık benide kaldırabilirsiniz listeden M Mirune Allahim sizlerin bebislerine sağlık versin .Herkes sağlıkla kucağınıza alır inşallah

Kızlar aranızda folik asit kullanmayan var mı ben hiç ilaç olarak kullanmak istemiyorum ama besin olarakta yeteri kadar alabilir miyim bilemiyorum

Normalde kanamam var diye doktorun iğne vermesi gerekmiyormuydu sadece progestan verdi yeterlimiydi bundan sonrası için bilgim olsun diye soruyorum o doktora gitmem bir daha

Normalde kanamam var diye doktorun iğne vermesi gerekmiyormuydu sadece progestan verdi yeterlimiydi bundan sonrası için bilgim olsun diye soruyorum o doktora gitmem bir daha
Geçmiş olsun bazı doktorlar kanama olunca bazıları kanama olmadan da progestan veya proluton iğne veriyor kalçadan

Kızlar ben randevuya carsamba gitcektim iptal oldu. Bende 21 aralıga aldım hem o zaman 6+1 olcam keseyi de gitmisken görürüm dedim. Belki kalp atısınıda duyarım. O zamana kadar gider bir iki kez daha kan veririm artısa bakarım.
Aranızda kan pıhtılasması olan var mı coraspine ne zaman basladınız
Ben varim canim 4 yasindaki ogluma hamileyken hep igne kullandm simdi tekrardan igneye basladim ayrica aspiride 1 haftadr kullnyrm

Bende yeni öğrendim kızlar folik asite başlamadım henüz. Doktora gidip öneriyle folik asit alan var mı acaba?

Kızımda 12. Haftada kanama yaşadım banada iğne vermemişti progestan yeterli dedi

Neden ki ne farkı varmış yada gebelik için ne gibi bir faydası varmış.Doktorların hepsi folik asit öneriyor merak ettim açıkçası
Önce ki gebeliğimde bende folik asit kullanmıştım. Folat aslında folik asitin doğal hali diyebilirim. Bazı doktorlar folik asit değil folat öneriyor ben baya araştırmıştım o yüzden folat kullanıcam.

Önce ki gebeliğimde bende folik asit kullanmıştım. Folat aslında folik asitin doğal hali diyebilirim. Bazı doktorlar folik asit değil folat öneriyor ben baya araştırmıştım o yüzden folat kullanıcam.
Anladım siz bilirsiniz tabi. Kapsül formuna dönüştüğü zaman hiçbirinin doğallığı kalmıyor maalesef.

X