2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gebelik testi olmasa hamile olduğuma inanmicam. Teste rağmen inanmıyorum. Resmen sıfır belirti. Ha şikayetim yok. Insallah böyle devam eder. Umudum o yönde. Sadece inanması zor geliyor.
Bende de durum aynı.. sadece dün her an içim bulanacakmış gibi hissettim o kadar

Bende de durum aynı.. sadece dün her an içim bulanacakmış gibi hissettim o kadar
Olmasın daha iyi. Her şeyin yolunda oldugunu bilelim ama hic olmasin. Ben cok meraklıydım benim niye midem bulanmiyor filmlerde böyle göstermiyor dediğim günün arkası nefes alamıyordum ogurmekten. 8. Aya kadar çıkardım yediklerimi. Ah benim şom ağzım diye diye dolandım. Şimdi çağırmak istemiyorum ama şaşırıyorum. Hic böyle beklemiyordum.

Benim sıkıntım bebekte değil 2.5 yaşında ki kızım aslında hayırlısı artık bakalım
Benim kizim 16 aylik ama ben bile isteye yaptım. Tabi insanların bu konudaki görüşleri farklilasabilir, herkesin kendine göre gerekçeleri var. Benim gerekçelerim de bu zamanı doğru zaman olarak gösterdi. Iki yil aralari olacak inşallah.

Hanımlar acil yardımınıza ihtiyacım var . Ben dört gündür düzenli folbiol 5 mg alıyorum eczacıda bu fazla gelir demedi. Aranızda hergün kullanan varmı bunu. Gidip baska markamı alayım
Cok oldugunu kim soyledi ki ben de sanki folbiol kullandim die hatirliorum oglumda

Insallah halledilebilor bi sorundur saglikla kucaginiza alin

N Nagihan1234 keseyi ilk gören arkadasimiz oldun. Masallah. Nazar degmesin. Her aşaması sağlıkla ilerlesin inşallah. Gorunce çok mutlu oldum. Darısı başımıza.
Amin inşallah canım akşam lekelenmem oldu

Ben corasprin e ilk kan artışında başladım doktor yazdi

Bende dikkat edeyim

2 yaş sendromlu bi bebe çok zor sürekli isyan sürekli asilik sürekli ağlama. Gece uykumuz yok gündüz oturduğumuz yok sabır istiyor biraz. Hem bu yüzden hemde işe dönmeye niyetlenmiştim kızım 2. Sınıfa başladığında yapmak istiyordum aralarında tam 3 yaş olacak benim

Folik asit yerine folata başlicam ben sanırım. Onu almam lazım bi an önce. Folat kullanan var mı ?

Kanamam fazlalasti anlamıyorum değerim artıyor Kanama neden devam ediyor öğleden sonra gidecem doktora kan verecem yeniden

Kanamam fazlalasti anlamıyorum değerim artıyor Kanama neden devam ediyor öğleden sonra gidecem doktora kan verecem yeniden
Akıl vermek istemiyorum asla ama bence direk kadın doğuma gidin gerekirse alttan ultrasonla bakar kan nerden geliyo nasıl geliyo diye bişey varsa da durduruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…