2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İşte bebekten bebege ve ailenin o an içinde bulunduğu duruma göre değişebiliyor. Sukur ki kızım uslu sakın bir bebek. Geceleri uyuyoruz. Cok şanslıyız. Ben 4,5 aylikken ise başlamıştım zaten. İsim de sorun yaratmıyor. Umarım sizin için de kolay bir yol bulunur.

Bir de en önemli şey annenin hazır hissetmesi. Biz de çok dusunduk. Beklersem sadece insanlar erken diyor diye bekliyor olacagimi fark ettim. Ben beklemek istedigim icin degil. İşte sonuç hamileyim

Amin inşallah canım akşam lekelenmem oldu

Ben corasprin e ilk kan artışında başladım doktor yazdi
Insallah şimdi daha iyisindir. Kadınların %80inde belli bir noktada kanama oluyor diyorsan Kocatepe. Geçer inşallah

Gözünü korkutmak hiç istemem ama 22. aya kadar resmen bir düzen makinesiydi.
Sonra çocuğum gitti başka bi çocuk geldi rabbim bu zamanda verdiyse (ki aklım hala nasıl kaldığımı almıyor) vardır bir bildiği diyip önümüze bakıcaz

Valla bu hesaplar bana anlamsız geliyor. Son adet tarihimi alırsam bebek 1 hafta büyük görünüyor. Ben adet bittikten sonraki ilk ilişkiyi dikkate almak gerek. şahsen ben kendi çapımda öyle hesaplıyorum.

Valla bu hesaplar bana anlamsız geliyor. Son adet tarihimi alırsam bebek 1 hafta büyük görünüyor. Ben adet bittikten sonraki ilk ilişkiyi dikkate almak gerek. şahsen ben kendi çapımda öyle hesaplıyorum.
Ben kızımda hamile kaldığım tarihi biliyorum. Reglimin 13. Günü kaldım ama yine sat baz alınır. Çünkü ultrasonda uyumlu çıkmalı.

Ben kızımda hamile kaldığım tarihi biliyorum. Reglimin 13. Günü kaldım ama yine sat baz alınır. Çünkü ultrasonda uyumlu çıkmalı.
Yani orası öyle tabi ben bilmiyorum ama yani 2 kasımda olması imkansız. O yüzden sat mantıksız geliyor. Neden böyle yapılıyor onu da anlamıyorum. haftaya netleşir öğrenirim bende inşallah artık

Doğduğundan beri uyumlu bir bebek
Insallah dediğin gibi olmaz. Nevrimiz doner valla. Hic alışkın değiliz uykusuzluga.

Yani orası öyle tabi ben bilmiyorum ama yani 2 kasımda olması imkansız. O yüzden sat mantıksız geliyor. Neden böyle yapılıyor onu da anlamıyorum. haftaya netleşir öğrenirim bende inşallah artık
40 hafta demelerinin sebebi bu aslında 2 haftası boştan sayılıyor gibi düşünebilirsin. Sen yine satı söyle bence ultrasonla karşılaştırabilsin diye

Kanamam fazlalasti anlamıyorum değerim artıyor Kanama neden devam ediyor öğleden sonra gidecem doktora kan verecem yeniden
geçmiş olsun inşallah herşey normaldir dinlen biraz çok tamamaya çalış dr da söyler zaten bebiş nasıl diye...

22sine randevu aldım ben de. Ama içime hiç sinmedi. Bilmediğim bi doktor ve uzak. Civardakiler çok popüler ve full dolular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…