İşte bebekten bebege ve ailenin o an içinde bulunduğu duruma göre değişebiliyor. Sukur ki kızım uslu sakın bir bebek. Geceleri uyuyoruz. Cok şanslıyız. Ben 4,5 aylikken ise başlamıştım zaten. İsim de sorun yaratmıyor. Umarım sizin için de kolay bir yol bulunur.2 yaş sendromlu bi bebe çok zor sürekli isyan sürekli asilik sürekli ağlama. Gece uykumuz yok gündüz oturduğumuz yok sabır istiyor biraz. Hem bu yüzden hemde işe dönmeye niyetlenmiştim kızım 2. Sınıfa başladığında yapmak istiyordumaralarında tam 3 yaş olacak benim
Bir de en önemli şey annenin hazır hissetmesi. Biz de çok dusunduk. Beklersem sadece insanlar erken diyor diye bekliyor olacagimi fark ettim. Ben beklemek istedigim icin degil. İşte sonuç hamileyim2 yaş sendromlu bi bebe çok zor sürekli isyan sürekli asilik sürekli ağlama. Gece uykumuz yok gündüz oturduğumuz yok sabır istiyor biraz. Hem bu yüzden hemde işe dönmeye niyetlenmiştim kızım 2. Sınıfa başladığında yapmak istiyordumaralarında tam 3 yaş olacak benim
Insallah şimdi daha iyisindir. Kadınların %80inde belli bir noktada kanama oluyor diyorsan Kocatepe. Geçer inşallahAmin inşallah canım akşam lekelenmem oldu
Ben corasprin e ilk kan artışında başladım doktor yazdi
Gözünü korkutmak hiç istemem ama 22. aya kadar resmen bir düzen makinesiydi.İşte bebekten bebege ve ailenin o an içinde bulunduğu duruma göre değişebiliyor. Sukur ki kızım uslu sakın bir bebek. Geceleri uyuyoruz. Cok şanslıyız. Ben 4,5 aylikken ise başlamıştım zaten. İsim de sorun yaratmıyor. Umarım sizin için de kolay bir yol bulunur.
Valla bu hesaplar bana anlamsız geliyor. Son adet tarihimi alırsam bebek 1 hafta büyük görünüyor. Ben adet bittikten sonraki ilk ilişkiyi dikkate almak gerek.Merhaba kızlar benim sat 29 ekim.
Kasım 12 de yumurtlama olması gerekirken olmadı 4 gün sonra oldu 16 kasım da şimdi hamileyim şu an haftalık hesabı 5 hafta oluyor tam ama yumurtlama 4 gün geç olduğu için ben 4 gün çıkarıp 4+3 gün diye mi düşünmeliyim?
Ben kızımda hamile kaldığım tarihi biliyorum. Reglimin 13. Günü kaldım ama yine sat baz alınır. Çünkü ultrasonda uyumlu çıkmalı.Valla bu hesaplar bana anlamsız geliyor. Son adet tarihimi alırsam bebek 1 hafta büyük görünüyor. Ben adet bittikten sonraki ilk ilişkiyi dikkate almak gerek.şahsen ben kendi çapımda öyle hesaplıyorum.
Yani orası öyle tabi ben bilmiyorum ama yani 2 kasımda olması imkansız. O yüzden sat mantıksız geliyor. Neden böyle yapılıyor onu da anlamıyorum.Ben kızımda hamile kaldığım tarihi biliyorum. Reglimin 13. Günü kaldım ama yine sat baz alınır. Çünkü ultrasonda uyumlu çıkmalı.
Doğduğundan beri uyumlu bir bebekGözünü korkutmak hiç istemem ama 22. aya kadar resmen bir düzen makinesiydi.
Sonra çocuğum gitti başka bi çocuk geldi rabbim bu zamanda verdiyse (ki aklım hala nasıl kaldığımı almıyor) vardır bir bildiği diyip önümüze bakıcaz
İnşallah Allah nazarlardan saklasınDoğduğundan beri uyumlu bir bebek
Insallah dediğin gibi olmaz. Nevrimiz doner valla. Hic alışkın değiliz uykusuzluga.
40 hafta demelerinin sebebi bu aslında 2 haftası boştan sayılıyor gibi düşünebilirsin. Sen yine satı söyle bence ultrasonla karşılaştırabilsin diyeYani orası öyle tabi ben bilmiyorum ama yani 2 kasımda olması imkansız. O yüzden sat mantıksız geliyor. Neden böyle yapılıyor onu da anlamıyorum.haftaya netleşir öğrenirim bende inşallah artık
ben de folbiol kullanıyorum şuan başlamıştım yarın dr a sorarımCok oldugunu kim soyledi ki ben de sanki folbiol kullandim die hatirliorum oglumda
geçmiş olsun inşallah herşey normaldir dinlen biraz çok tamamaya çalış dr da söyler zaten bebiş nasıl diye...Kanamam fazlalasti anlamıyorum değerim artıyor Kanama neden devam ediyor öğleden sonra gidecem doktora kan verecem yeniden
Yok yok doktora öyle diyeceğim zaten.40 hafta demelerinin sebebi bu aslında 2 haftası boştan sayılıyor gibi düşünebilirsin. Sen yine satı söyle bence ultrasonla karşılaştırabilsin diye
Gidecem aradım doktoru gidecem nedicek bakimAkıl vermek istemiyorum asla ama bence direk kadın doğuma gidin gerekirse alttan ultrasonla bakar kan nerden geliyo nasıl geliyo diye bişey varsa da durduruyorlar
Çok şükür sağlıkla gelsin inşallahSabah kesemizi gördümmKalp atışı için haftaya çağırdı haftayla uyumlu gidiyomuşuz çok şükür dış gebelikten şüphelenmişti diğer gittiğim doktor ama yerinde ve sağlıklı
Hayırlı haberlerle inşallahGidecem aradım doktoru gidecem nedicek bakim
İnternette okudum bende geçen hamileliğimde onu kullanmıstım ama korkuttularCok oldugunu kim soyledi ki ben de sanki folbiol kullandim die hatirliorum oglumda