Bi cok sebebi olabilir keyfi bile olabilir. Bi kbb uzmanina gidin iciniz rahat etsinOnu yapıyo göz temasında sıkıntı yok cnm ben de dilkat ettim ona doktoruna söyledim o da göz teması kuruyo mu gülümsüyo mı diye sordu onlar var cnm problem yok o zaman dedi ne bilim merak ettim cnm sizinkiler ne zaman baktı diye sağol cnm
Benim kızım 8 aylık ismini söyleyince dönüp bakıyor. Kızımın iki ismi var. Birini kullanıyoruz. Diğeri ile seslenince bakmıyor.Kızlar bebekleriniz ismini söylediğinizde size dönüp bakıyo mu ? Kaç aylık bebeklerinşz
Mesajı yeni gördüm. Benim kızım da aynı. Zorladığım zaman kafasını çeviriyor, kaşığı tutuyor, ağzındakini püskürtüyor, birkaç defa zorlayınca da yedikten sonra kustu. Artık zorlamayı bıraktım. Kandıramıyorum da bir türlü. Kilo alımı da çok iyi değil. Siz ne yapıyorsunuz bir gelişme var mı?iyi akşamlar kızlar. ek gıdalarınız nasıl geçiyor. bizde çok zor ya yemiyorgünde bir kere yerse yer(((( napiyim ya
Bizim de altta iki diş var. Bu aralar çok huysuz üst damakları da şiş üstler de gelecek sanırım yakında8 ayligiz artık kizlar 3 disimiz var sizin bebisler ne alemde
Alt iki diş çıktı sırada üst iki diş var sanırım ne zaman çıkar tahminen8 ayligiz artık kizlar 3 disimiz var sizin bebisler ne alemde
Evet cnm kbb ye randevu aldık gidicez bakalımBi cok sebebi olabilir keyfi bile olabilir. Bi kbb uzmanina gidin iciniz rahat etsin
Dis vs yok benm oglumda. Ilk oglum da on aylikti cikardiginda8 ayligiz artık kizlar 3 disimiz var sizin bebisler ne alemde
7 buçuk ay olmak üzere, diş yok8 ayligiz artık kizlar 3 disimiz var sizin bebisler ne alemde
Hosgeldin. Eskisine noldu ki.Merhaba hanımlar pembekelebek ben yeni hesapla geldim nasılsınız.
Bebekler l iyidir insallaj
Fazla surmuyo biz önce alt sonra üst çıkardık ardına alttaki çıktı baya karışık oldu 1 ay içinde hepsini hallettikAlt iki diş çıktı sırada üst iki diş var sanırım ne zaman çıkar tahminen
Maşallah emekleme falan var mı senin oğlan büyük benimkindenDis vs yok benm oglumda. Ilk oglum da on aylikti cikardiginda
Olur olur belkide önce emeklicek bilemezsin bı başlarsa hepsi birden çıkar bizde 7 aylık olunca çıkardık7 buçuk ay olmak üzere, diş yok
Geri geri surunuyoMaşallah emekleme falan var mı senin oğlan büyük benimkinden
Bizde de yok 8 aylık oldu7 buçuk ay olmak üzere, diş yok
Mail adresi ile hesabın şifresini unuttum ne yaptimsa olmadı yeni hesap actimHosgeldin. Eskisine noldu ki.
Evetwhatsapp üzerinden yazsın halledeceğim. Bu (@Pembekelebek_8787) mu diğer hesabı