2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geri surunmeye bizde başladık bu aralar bakalım ne zman gidecek öne 😀
Bu cocugum bana cok yavas geldi. Eski videolara bakiyorum. Buyuk oglum ayni ayda kanepeden tutunup ayaga kalkiyomus. Tutunup ilerliyomus. Kucuk oglumda hareket sifir sifir sifir😁

Ne zaman başladı peki bakmaya yeni mi ? Benimki 8 aylık tam ama bakmıyo 🙄 yani bazen sesimi tanıdığı için bakıyo ama başkaları ismini söylediğinde bakmıyo

Bizimki 6.aydan beri bakiyir ama ger çocuğun farklı gelişim noktaları. Misal 8 ay olduk ama hala emekleme yok bizde, yatsın popo büyütsün 😅 veya kucakta zipzip ziplasin sadece
8 ayligiz artık kizlar 3 disimiz var sizin bebisler ne alemde 🤔
2 diş var, daha cikmadi, ustler zor çıkıyormuş bakalim

Alt iki diş çıktı sırada üst iki diş var sanırım ne zaman çıkar tahminen
Valla bizim 2 diş 6.5 ayda bitti, 1.5 ay oldu hala üst dislerden haber yok, salyaları devam 😅

Mesajı yeni gördüm. Benim kızım da aynı. Zorladığım zaman kafasını çeviriyor, kaşığı tutuyor, ağzındakini püskürtüyor, birkaç defa zorlayınca da yedikten sonra kustu. Artık zorlamayı bıraktım. Kandıramıyorum da bir türlü. Kilo alımı da çok iyi değil. Siz ne yapıyorsunuz bir gelişme var mı?
Merhaba nasılsınız? bu aralar misafirlerim vardı o yüzden yazamadım buralara. bizde durum aynı ya hiç bu ek gıdaya alıştıramadım. kilo alımı bizdede çok kötü daha geçen hafta kilo vermiştik maalesef((( aynı tarif ettiğin gibi ağzını kilitliyor benimkisi. napcam hiç bilmiyorum

bizdede hala yok. her huysuzluğunu ona yoruyorum. son bir haftada çok emmek istiyor uykularıda bozuldu. atakmı dişmi anlamış değilim
Oglumdaki ikisi de degilmis. Alerjik astimi varmis. Doktor 12 14 yasina kadar cok sık hastalanicak smdiden bunu bilin.kendinizi alistirin dedi. Evin icinde mutfakta bile sigara icilmesin dedi. Parfum deodorant oda kokusu yasak dedi kedi kopek kus almayin olan eve gitmeyin dedi. Annemlerin kedisi var🤦‍♀️ yunlu seylerden uzak durmali evde halifleks olmamali dedi. Bi ton sey saydi. Bi ton ilac verdi zaten 8 ayda bu cocuk en az 5 kez hastalandi. Smdi uzuuun bi sure boyle olacak diyolar. Cok uzgunum cok

Oglumdaki ikisi de degilmis. Alerjik astimi varmis. Doktor 12 14 yasina kadar cok sık hastalanicak smdiden bunu bilin.kendinizi alistirin dedi. Evin icinde mutfakta bile sigara icilmesin dedi. Parfum deodorant oda kokusu yasak dedi kedi kopek kus almayin olan eve gitmeyin dedi. Annemlerin kedisi var🤦‍♀️ yunlu seylerden uzak durmali evde halifleks olmamali dedi. Bi ton sey saydi. Bi ton ilac verdi zaten 8 ayda bu cocuk en az 5 kez hastalandi. Smdi uzuuun bi sure boyle olacak diyolar. Cok uzgunum cok
Ben de alerjin çocuktum, halifleks yasaktı bana da, pazara gitmeyi hiç sevmedim alerjiden hapşırmaktan helak olurdum. Büyüdükçe azaldı cpk şükür

Merhaba nasılsınız? bu aralar misafirlerim vardı o yüzden yazamadım buralara. bizde durum aynı ya hiç bu ek gıdaya alıştıramadım. kilo alımı bizdede çok kötü daha geçen hafta kilo vermiştik maalesef((( aynı tarif ettiğin gibi ağzını kilitliyor benimkisi. napcam hiç bilmiyorum
Aksam yatmadan muhallebi yapiy9r musun? Bir de artık az soğan ekle yemeğe, tadı değiştiriyor cok, oğlum daha çok sevdi

Ben de alerjin çocuktum, halifleks yasaktı bana da, pazara gitmeyi hiç sevmedim alerjiden hapşırmaktan helak olurdum. Büyüdükçe azaldı cpk şükür
Cok uzuldum ya. Buyuk oglum ilk hasta oldugunda 8 aylikti. Kucuk oglum 3 ayliktan beri kac kez hastalandi sayamadim. Agladigi uyumadigi bisey degil ama cocuk helak oluyo. 8 ayin yatisinda hastaydi

Cok uzuldum ya. Buyuk oglum ilk hasta oldugunda 8 aylikti. Kucuk oglum 3 ayliktan beri kac kez hastalandi sayamadim. Agladigi uyumadigi bisey degil ama cocuk helak oluyo. 8 ayin yatisinda hastaydi
Evet daha erken başlamış senin minik adamda, büyüdükçe azalacak inşallah. Beterinden saklasın Rabbım, icini ferah tut cnm.

Merhaba anneler 18 inde 9 aylık olucaz biraz kırgınlığımız var Dr a götürmedim dün başladı bugün daha iyi ateşi de çok yok şükür bol bol anne sütü veriyorum gece uykusu zaten azdı 2 gecedir berbat Rabbim hepimize güç kuvvet sağlık versin 🙏 inşallah
Bu arada 4 dişi tamamladık emeklemeye başladı tutunup kalkmaya da zorluyor ama popo havada kalıyor ☺️
Ek gıdayı severek yemiyor Aslan da hep emsin.
Hepinize hayırlı cumalar sevgiler

Merhaba anneler 18 inde 9 aylık olucaz biraz kırgınlığımız var Dr a götürmedim dün başladı bugün daha iyi ateşi de çok yok şükür bol bol anne sütü veriyorum gece uykusu zaten azdı 2 gecedir berbat Rabbim hepimize güç kuvvet sağlık versin 🙏 inşallah
Bu arada 4 dişi tamamladık emeklemeye başladı tutunup kalkmaya da zorluyor ama popo havada kalıyor ☺️
Ek gıdayı severek yemiyor Aslan da hep emsin.
Hepinize hayırlı cumalar sevgiler
geçmiş olsun canım. inşAllah 🙏 hemen toparlar. bizdede hastalıkta doktor hep emzir diyor. hala ilaç yazmıyor bize

geçmiş olsun sizede canım. bu sene çoçuklar hep hasta ya virüsler bir bitmedi gitti. ama sizde alerjik tanısı konulmuş galiba. çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım. inşAllah 🙏 hemen toparlar. bizdede hastalıkta doktor hep emzir diyor. hala ilaç yazmıyor bize
Hangi hastalıktan bahsediyoruz bilmiyorum ama 6.aydan sonra doktor ibuprofen içerikli ilaç veriyor, gribal Viral hastalıklarda toparlatiyor

Bizde de yok diş 9. Aya girecek mayısta ama bolll salya var ,emekleme de yok ama yüzüstü yatırınca ayaklarıyla ittiriyor kendine tersine emekliyor 😀
Yuzustu yatinca onune istediği bseyi koyup kendini ittirirken ayaklarına destek verebilirsin :)

• Beğen
Reactions: fsp
İshal bebeler için tarifmis,

Benimki genelde kabiz ama 🙈 ihtiyaç olursa diye bırakıyorum buraya🙏🏻

Eklentiler

• 20230415_235454.jpg
    20230415_235454.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 42
X