- 1 Eylül 2021
- 4.727
- 17.948
Doktor da bugun bunu önerdi canim . Tesekkur ederim cevabin icinYan yatış yastigi koyabilirsin, ben bundan almıştım yamukluk olmasın diye. Senin koyduklarin duymuyorsa bunda sandviç gibi kalıyor bebe
Sevi Bebe Kafa Åekillendirici Yastık Yan YatıŠYastıÄı Art-33 Gri Yıldız Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sevi Bebe Kafa Åekillendirici Yastık Yan YatıŠYastıÄı Art-33 Gri Yıldız yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hanımlar aralık anneleri grubundan geldim. Sorum var izniniz olursa: tam üç aylık bebeğim var. Doğduğunda harika olan kafası sürekli düz yatırdığımız için (doktor önerisi biliyorsunuz) arkası düzleşmeye başladı ve kafası sivrileşti.
Tamam artık üç ay doldu deyip bugün yan yatırmaya çalıştım ama kesinlikle beş dakika sonra uyanıyor. Arkasına yorgan desteği yaptım ama nafile. Başka öneriniz var mi ?
Yarın doktor randevumuz var biz bu durumu bir ay önce farkettik ama doktor gelecek muayenede yani yarın yeniden değerlendirme yaparız gerekirse fizik tedaviye yönlendiririz dedi.
Kız bebek saçı kapatır falan demeyin . Topuz bile yapamayacak kızım güzel durmaz diye.
Ne kadar çok şey vermiş doktor.Selamlar, bizim doktorun örnek listesini aşağıda paylaşıyorum, fikir olur belki
Her gün mutlaka kiyma ve yumurta veriyor.
️Tavuk önermiyor hormonlu 2 haftada tavuk olan civcivleri.
Imkan varsa koy tavuğu yoksa hindi
Birkac tarif ve aylara göre sebze vs tablosu da ekleyeyim, hatırlamak amaçlı elimizin altında olur.
Bebelerimize afiyet olsun :)
• KAHVALTI : 09:00
• Yumurtanın sarisinin yarısı / günlük
• Peynir : 30 gr /1 kibrit kutusu kadar /tuzsuz & yağsız labne veya lor
• Avakado : 1/3 u kadar. (Yunurta sarısı ile ezip beraber verilebilir)
• Yesil zeytin / tuzsuz
• 1 veya 2 adet bebe bisküvisi, yulaf unu, pekmez, ceviz & badem lapa yapılır. (Kuruyemisleri takipte fayda var alerjen olabilir)
• ARA ÖĞÜN
• Meyve veya meyve + yogurt
• OGLE
• Sebze + tahil + kırmızı et (çift çekim yağsız kuzu kiyma, 30-60 gr, her gün yenecek)
• ARA ÖĞÜN: 16:00
• Yogurt
Eğer kilo alımı yetersiz olursa uyumadan aksama muhallebi eklenecek.
Hiç canını sıkma. Terbiyesiz bi kadınmış. Birinin çocuğu hakkında böyle yorumlar yapılmaması gerektiği öğrenilmeli artık. Gün gelir sana soru sorar..Çok canım sıkıldı sünnette 7. Gün bugün ve dikişler hala duruyo üzeri biraz yapışmış kaynamış, diger atrafinin derisi hafif kalkık ve şiş duruyo bardak koyuyordum çıkardım.. çakma eltin bebeside olmuştu sorayım dedim sormaz olaydım.. yanlis kesilmiş, fazla almislar yok şu olmuş bu olmuş zor tuttum kendimi kalbini kırmamak için bı mukemmel o ..
E bebekte yastık var ondan alın mutlaka bu durum içinHanımlar aralık anneleri grubundan geldim. Sorum var izniniz olursa: tam üç aylık bebeğim var. Doğduğunda harika olan kafası sürekli düz yatırdığımız için (doktor önerisi biliyorsunuz) arkası düzleşmeye başladı ve kafası sivrileşti.
Tamam artık üç ay doldu deyip bugün yan yatırmaya çalıştım ama kesinlikle beş dakika sonra uyanıyor. Arkasına yorgan desteği yaptım ama nafile. Başka öneriniz var mi ?
Yarın doktor randevumuz var biz bu durumu bir ay önce farkettik ama doktor gelecek muayenede yani yarın yeniden değerlendirme yaparız gerekirse fizik tedaviye yönlendiririz dedi.
Kız bebek saçı kapatır falan demeyin . Topuz bile yapamayacak kızım güzel durmaz diye.
1 ana öğün var 2 ara + 1 kahvaltı başladık 7. AydaNe kadar çok şey vermiş doktor.
Benimki 2 ara öğün verdi sadece birinde sebze birinde meyve olacak şekilde.
Kızım meyveleri hiç sevmedi yüzünü buruşturuyor muza elmaya
Seninki baya putur yiyor, ilk puturle basliyim dedim, İzmir den Yunanlıları denize doker gibi püskürttu havucuMerhabalar fikir olması açısında ;kahvaltı yulaf unu,yoğurt ,yumurta sarısı ,muz ,karadut özü karıştırıp pancake yapıyorum ,avakado muz ,avakado elma karışımı ,organik zeytinyağlı bebek bisküvisini (OG natural ) portakal suyu haşlanmış yumurta sarısı ile açıyorum ,yulaf unu ile krep labne ile sarıyorum ,öğlen sebze yemeği (şehriyeli,pirinçli,bulgurlu ) bazen kıymalı ,ilik suyu ile bebek tarhanası ,pirzola ezip veriyorum,minik köfte yapıyorum sebzeli yoğurt her öğün yiyor mutlaka ,yani tuzsuz şekersiz çoğu şeyi yediriyorum pütürlü veriyorum asla blenderdan geçirmiyorum bebeğimin dişi hiç çıkmadı daha bekliyoruz
Karninin ustune yatirin gun icinde surekli. Boynunu kaldirmak icin zorladikca kafadaki kemikler de sekil aliyor ve duzeliyor.Hanımlar aralık anneleri grubundan geldim. Sorum var izniniz olursa: tam üç aylık bebeğim var. Doğduğunda harika olan kafası sürekli düz yatırdığımız için (doktor önerisi biliyorsunuz) arkası düzleşmeye başladı ve kafası sivrileşti.
Ben ayirdim 5 aylikken 1 yasa kadar ayirmak gerekKizlar bebisin odasini ayiran var mi? Uykusu cok hassas. Yatak odamizda konustugumuz an uyaniyor. Odasini ayirsam diyorum
Gece zor oluyor mu? Her uyandiginda duyuyor musunuz? O konuda endiseliyim deBen ayirdim 5 aylikken 1 yasa kadar ayirmak gerek
Benim bebek telsizim var. Aldigi nefesi duyuyorum. Ama bazen telsizin sarji bitiyo usenip kalkip pil degistirmiyprum kapatip yayiyorum. Odalar yanyana kapilar acik aglayinca mutlaka duyuyorum hatta uyanip agulasa bile duyuyorum. Gece cok uyandiginda zor oluyo illa ki. O zaman buyuk oglum ranzada yatiyo onun yanina kivriliyorum. Ilk oglumda azimliydim gider gider gelirdim bunda enerjim kalmadiGece zor oluyor mu? Her uyandiginda duyuyor musunuz? O konuda endiseliyim de
Sanirim ayircam ben de. Bebisin uykusu bolunuyo benim yuzumdenBenim bebek telsizim var. Aldigi nefesi duyuyorum. Ama bazen telsizin sarji bitiyo usenip kalkip pil degistirmiyprum kapatip yayiyorum. Odalar yanyana kapilar acik aglayinca mutlaka duyuyorum hatta uyanip agulasa bile duyuyorum. Gece cok uyandiginda zor oluyo illa ki. O zaman buyuk oglum ranzada yatiyo onun yanina kivriliyorum. Ilk oglumda azimliydim gider gider gelirdim bunda enerjim kalmadi
2 hafta sonra 8.ayda ayiracagimKizlar bebisin odasini ayiran var mi? Uykusu cok hassas. Yatak odamizda konustugumuz an uyaniyor. Odasini ayirsam diyorum
Seninki baya putur yiyor, ilk puturle basliyim dedim, İzmir den Yunanlıları denize doker gibi püskürttu havucubizimki pancake yiyemez, ona gore kati baya. Max puturukuz tel sehriye ve pirinc. kızıma da öyle başlamıştım ,
Aynen kızımı da öyle alıştırmıştım ,ilk bir hafta püre verdim sonra yavaş yavaş kontrollü başladım damağıyla çiğneyip yutuyor,pancake eliyle alıp dişsiz dişsiz ısırıyor çok komik oluyor öyleSeninki baya putur yiyor, ilk puturle basliyim dedim, İzmir den Yunanlıları denize doker gibi püskürttu havucubizimki pancake yiyemez, ona gore kati baya. Max puturukuz tel sehriye ve pirinc.
Ay inşallahAynen kızımı da öyle alıştırmıştım ,ilk bir hafta püre verdim sonra yavaş yavaş kontrollü başladım damağıyla çiğneyip yutuyor,pancake eliyle alıp dişsiz dişsiz ısırıyor çok komik oluyor öyleillaki alışacaklar pütürlü yemeye zaten
Net duyarsiniz. Ben bizim verdigimiz karbondioksite bogulmasin diye iki bebegimi de 5 aylikken ayirdim. Ikisi de daha uzun uyumaya basladi.Sanirim ayircam ben de. Bebisin uykusu bolunuyo benim yuzumdenbebek telsizi bende de vardi, insallah duyabilirim
Ayy insallah benimki de uyurNet duyarsiniz. Ben bizim verdigimiz karbondioksite bogulmasin diye iki bebegimi de 5 aylikken ayirdim. Ikisi de daha uzun uyumaya basladi.
Bebislerimiz guzelce uyur insallah2 hafta sonra 8.ayda ayiracagim