Ah her cümlesine katılıyorum bir sürü şey yazmak isteyip yazamıyorum şuan Allah her birine yardım etsin çok çok zor tarifi imkansız bi sey bu yaşanilanlar anne olunca bazı şeylere bakış açım daha da değişti önceden de üzülüyor kötü oluyordum ama anne olmak bambaskaymis her bulunan bebek için annesi babası sağ mi diye araştırıp duruyorum o yavruları korusun rabbim çok çok acı kelimenin bittiği yer yaa aramızda o tarafta olan var mıydı acabaKonu da çok sessiz, umarım deprem bolgesinde yoktur aramızdan.
Çok zor zamanlardan geçiyoruz, sanki suclu bizmisiz gibi odanın sicagindan, içtiğimiz sudan utanarak içiyoruz.
15 yaşındaki artik uzaklarda olan kızının elini tutan babanin yürek yangını hepimizi yaktı geçti. Çocukları için bisküvi saklayıp bir lokma alamayan babaya ayriuzulduk ki çocuklarından birine kavuşmuş çok şükürailelerine canlı ulaşılamayan 16 yavrumuz ayrı oturdu içimize. Cenazesini motosiklete alan depremzede acının başka boyutu.
90. Saatte Rabbım hala mucizeler nasip ediyor bize de hala kurtulanlar var çok şükür. Ama kayıp o kadar büyük ki denizde kum tanesi.
İzledikçe evladıma sımsıkı sarılıyorum, sarılıyorum, opup koklarken utanıyorum evimin sıcağında. Rabbim ne çocukları atasiz ne ebeveynleri evlatsız bırakmasın.
Kac gündür cim çok doldu, gözlerimiz yaşlı, bogazimiz düğüm düğüm.
Bir yandan Azerbaycan'daki 2 göz gecekondusundan yatak döşek sortlayan Serveti okuyoruz, görüyoruz, içimiz ısınıyor. Kan bağı gerekmiyor bir başkası için dertlenmeyen yardım etmeye.
İçim cok doldu, burada paylasmak, içimi dökmek istedim sanırım. Sen bebe emziriyorsun, yok TV izleme yok okuma diyorlar. İzlemesem.ne okumasam ne, o acı yüreğimizde...
Insallah iyilerdir diye dua etmekten baska bisey gelmiyo elimizden. Tesekkur ederimmaalesef hiç birine ait iletişim bilgisi yok. Çok ilginç bir şekilde 23 Ocak tarihinde burayla bağlarını koparmışlar.
İnşallah iyilerdir grup zaten dağıldı hep hepsinin aynı tarih de bağlarını koparmasi nasıl denk geldiyse enteresanInsallah iyilerdir diye dua etmekten baska bisey gelmiyo elimizden. Tesekkur ederim
Benim kızım doğduğunda arkaya sivri gibiydi bizde gittik işin uzmanı beyin cerrahına beneklerin kafasının hamur gibi olduğunu 9.aya kadar düzeleceğini söyledi ama 9. Ayı geçerse artık kemikleşip düzelmeyeceğini ,o kasklarda çok pahalı bence düz kafa yastığı alın kaç aylık bebeğiniz bizim yatış ile düzeldi çok az bişi kaldı sürekli sağa yattığı için hafif o tarafta var eğimli yapıyorum biraz sizde yatağın altına biley koyun sağa sola dönmesi için ama düz kafa yastığı daha çok işe yarar gibiKızlar aranızda benim gibi bebeğinin yatış pozisyonundan kaynaklı kafasında biçimsel görünüş deformasyonu olan var mı? Sırtüstü en güvenli diye öyle yatırdık ne kadar kafasını yan yapsamda hep düz yaptı öyle yattı . Cocugun kafası haliyle dümdüz oldu otoban gibi tövbe estafurullah. Hatta sanırım sağına daha cok yatmış soluna doğruda sivri bi yamukluğu var. Bu kask vs zımbırtılarına gittik 6 ay boyunca 23 saat cıkarılmadan takılmask gerekiyormus. Haftaya beyin cerrahına gösterecegim gene ama bilemedim. Suan yan yatırmaya calısıyorum sürekli kask taktırmak bana cocuga eziyetmis gibi geliyor. Birde 6 aymıs tedavi süreci . Yatıs pozisyonuyla düzelir mi acaba? Valla bence hep amerikanın oyunu bunlar ya sırtüstü yatırın diyolar sonra biliyolar düz kafa olcağını bide kask sunuyolar piyasaya
Kesinlikle bende anne olduktan sonra duygularım bakış açım çok değişti orda o yavrucukları gördükçe kahroluyorum rabbim annelerine babalarına bağışların birbirlerine inşallah annesiz bebek bebeksiz anne kalmasın tek başınaAh her cümlesine katılıyorum bir sürü şey yazmak isteyip yazamıyorum şuan Allah her birine yardım etsin çok çok zor tarifi imkansız bi sey bu yaşanilanlar anne olunca bazı şeylere bakış açım daha da değişti önceden de üzülüyor kötü oluyordum ama anne olmak bambaskaymis her bulunan bebek için annesi babası sağ mi diye araştırıp duruyorum o yavruları korusun rabbim çok çok acı kelimenin bittiği yer yaa aramızda o tarafta olan var mıydı acaba
Annem ve ben de basvuru yaptik. Ama sartlari karsilamiyoruz galiba. Evde okula giden cocuk olmamasini istiyolarmis bi de daha once koruyucu aile olarak basvuru yapanlara oncelik verilecekmis. Bize gelene kadaaaarIcimiz yaniyor kizlar. Bu acilar gececek mi bu yaralar sarilacak mi bilmiyorum. Allahım tüm yavrucaklari kotu ellerden korusun. Umarım hepsi ailesine kavusur. Koruyucu aile olabilsek keske ama esim cevap vermiyor. O olumlu bakarsa bir bebek getirmek istiyorum yuvamiza. Cok uzgunum
İnan bizde de aynı. İki evladım var esim he dese alcam ücüncüyü.Icimiz yaniyor kizlar. Bu acilar gececek mi bu yaralar sarilacak mi bilmiyorum. Allahım tüm yavrucaklari kotu ellerden korusun. Umarım hepsi ailesine kavusur. Koruyucu aile olabilsek keske ama esim cevap vermiyor. O olumlu bakarsa bir bebek getirmek istiyorum yuvamiza. Cok uzgunum
Bizim doktorumuz kilo başı 2 damla kullandırıyorMerhaba kizlar normalde bitkisel bı demir ilacı kullanıyorduk ama hemen bitiyordu ve fiyatı çok yükseldi bende ocean d vit den memnun kalınca ocean demir denemek istedim kullanan var mı kiloya kaç damla veriliyor bilgisi olan var mıdır