Cok gecmis olsun baska napilir bilmiyorum ama ek gida oncesi secenekler sınırlı. Bebekler hemen atlatiyo oglum zaturreyi hastanede 5 gun yatip atlatmisti ama covid de durum ne kadar surer emin olamiyorumMerhabalar, bebegim covid oldu. Oksuruyor ve inliyor. Ates fitil kullandigimiz icin simdilik kontrol altinda. Onu boyle gormek beni mahvediyor. Aldiginca her firsatta emziriyorum. Fitil ve buhar verdi dr. Bu kadar minik bebekte, ne kadar surer, ne zaman biraz iyilesir bilen duyan var mi? Bol bol emzirmek disinda baska ne yapabilirim?
Yok gitmedikUyku teroru yasiyo olabilir mi? Doktora gittiniz mi?
Covid hâlâ varmı ya cok gecmis olsun canım benim rabbim sifa versin bol bol dua ederim canımMerhabalar, bebegim covid oldu. Oksuruyor ve inliyor. Ates fitil kullandigimiz icin simdilik kontrol altinda. Onu boyle gormek beni mahvediyor. Aldiginca her firsatta emziriyorum. Fitil ve buhar verdi dr. Bu kadar minik bebekte, ne kadar surer, ne zaman biraz iyilesir bilen duyan var mi? Bol bol emzirmek disinda baska ne yapabilirim?
Bizim oda ısısı da o civarlarda çorapsız uyuyor hep çünkü çorap lastikli olduğu için kan dolaşımını etkiliyor bu yüzden yetişkinler de bile çorapla uyumak iyi değil deniyor o yüzden çıkar bence canım ustunde yorganda varmış üşümez hiç merak etme hatta benim oğlum ince pijama corapsizlik ve ince yorgana rağmen terden su oluyor resmen yastığı falan aşırı terliyor bebekler bizden sıcak oluyor usutmez yani merak etme hiçKızlar bebişleriniz çorapla mı uyuyor yoksa çorapsız mı? Bugün ilk kez çıkardım çorabını ama üşüyor mu diye düşünmeden edemiyorum. Kızım yorganla uyuyor oda da 21-22 derece arasında geziyo
Teşekkür ederimBizim oda ısısı da o civarlarda çorapsız uyuyor hep çünkü çorap lastikli olduğu için kan dolaşımını etkiliyor bu yüzden yetişkinler de bile çorapla uyumak iyi değil deniyor o yüzden çıkar bence canım ustunde yorganda varmış üşümez hiç merak etme hatta benim oğlum ince pijama corapsizlik ve ince yorgana rağmen terden su oluyor resmen yastığı falan aşırı terliyor bebekler bizden sıcak oluyor usutmez yani merak etme hiç
Ben çorapla uyutuyorum açıyor ayaklarını hepKızlar bebişleriniz çorapla mı uyuyor yoksa çorapsız mı? Bugün ilk kez çıkardım çorabını ama üşüyor mu diye düşünmeden edemiyorum. Kızım yorganla uyuyor oda da 21-22 derece arasında geziyo
Ben buyuk corap giydiriyorum. Buyuk dedigim de 30 numara falanKızlar bebişleriniz çorapla mı uyuyor yoksa çorapsız mı? Bugün ilk kez çıkardım çorabını ama üşüyor mu diye düşünmeden edemiyorum. Kızım yorganla uyuyor oda da 21-22 derece arasında geziyo
Ya benimkinin bacaklar tombik, büyük giydirdigimde bilekten üstü ancak oluyor ama ayaklar hep büyükBen buyuk corap giydiriyorum. Buyuk dedigim de 30 numara falan
Benimkinin bacakları da tombik yaaa bol çorap ta alsam sıkıyor ara ara bazen çorapsız uyutuyorum çok seviyor çorapsız olmayı hatta şimdi bile çıkardımYa benimkinin bacaklar tombik, büyük giydirdigimde bilekten üstü ancak oluyor ama ayaklar hep büyük
Zor tokbik olunca iste, sıkmasın diye büyük alirsin ayak kaybolur icindeBenimkinin bacakları da tombik yaaa bol çorap ta alsam sıkıyor ara ara bazen çorapsız uyutuyorum çok seviyor çorapsız olmayı hatta şimdi bile çıkardım
Ben patikli pijama giydiriyorum hem şıkmış olmuyo hem bol olunca rahat ediyor hem de üşümüyorKızlar bebişleriniz çorapla mı uyuyor yoksa çorapsız mı? Bugün ilk kez çıkardım çorabını ama üşüyor mu diye düşünmeden edemiyorum. Kızım yorganla uyuyor oda da 21-22 derece arasında geziyo
Benim kızımda da çok gaz var, saldım ama artık yiyorum her şeyi pırt pırt çıkarıyo allahtanZor tokbik olunca iste, sıkmasın diye büyük alirsin ayak kaybolur icindegenelde çoraplı bizimki aşırı gazı var, ayakları sıcak tutmaya çalışıyorum ki 5 ay olacak gaz yapacak diye bir sürü şeyi ağzıma sormadım ona rağmen deli gazli bebem
Ay yok benimki çıkaramıyor. Doktor gaz ilacını keselim artık dedingecen ay, bir gün kestim kabustu. Bir de dikkat etmeme rağmen, sagol cnm ben riske atmayayımBenim kızımda da çok gaz var, saldım ama artık yiyorum her şeyi pırt pırt çıkarıyo allahtan
Listedeki bilgileri eksiksiz yazar misinizKızlar beni de ekler misiniz?
Listedeki bilgileri eksiksiz yazar misiniz
Asel , 3200, 15.08.2022, kız , 38. HaftaListedeki bilgileri eksiksiz yazar misiniz