- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz da bebeler eskisk kadar uyanmiyolar onun da etkisi var benceÖnceden gece emzirmeye uyandıkça buraya girer okurdum, en çok konuşan bilmem kaç kişinin hesaplarının kapatılması kötü oldu. Çok az konuşma oluyo
Genelde yogunbakim goren bebeler yatiyo yuzustu. Cunku orda beslenme bakim saati gelmeden cikarmiyolar o adini hatirlamadigim aletin icinden. Orda da hep yuzustu yatiriyolar cogunlukla. Yani cocuk hem yattigi yerde kendi kendine takilmayi ogreniyo hem de yuzustu yatmayi. Biz bunlari ih dese anneeeem diyip kucakladigimiz icin ne kendi kendilerine takiliyolar ne de yuzustu duruyolar
Hep analarin sucu tabi biz aglatmamak icin herseyi yapiyoruz. Yenidogan yogunbakimin oninde beklerken bebeler agliyo agliyo agliyo. Saati gelir de anasi iceri girerse bebegi cikarip veriyolar yoksa aglayip aglayip uyiyo. Al sana ogrenilmis caresizlik. Buyuk oglum hala cok cok aglamaz dogdugunda cilginlar gibi aglardi bi hafta sonra bi verdiler ki sakin bi bebekAy yine annelerin suçu
Demek ki çok pohpolamamak lazım mis hep bunlar doğarken aglamamaktanHep analarin sucu tabi biz aglatmamak icin herseyi yapiyoruz. Yenidogan yogunbakimin oninde beklerken bebeler agliyo agliyo agliyo. Saati gelir de anasi iceri girerse bebegi cikarip veriyolar yoksa aglayip aglayip uyiyo. Al sana ogrenilmis caresizlik. Buyuk oglum hala cok cok aglamaz dogdugunda cilginlar gibi aglardi bi hafta sonra bi verdiler ki sakin bi bebek
Sakın ne kadar da güzel kelimeHep analarin sucu tabi biz aglatmamak icin herseyi yapiyoruz. Yenidogan yogunbakimin oninde beklerken bebeler agliyo agliyo agliyo. Saati gelir de anasi iceri girerse bebegi cikarip veriyolar yoksa aglayip aglayip uyiyo. Al sana ogrenilmis caresizlik. Buyuk oglum hala cok cok aglamaz dogdugunda cilginlar gibi aglardi bi hafta sonra bi verdiler ki sakin bi bebek
Demek ki çok pohpolamamak lazım mis hep bunlar doğarken aglamamaktan
Kiz yok oyle degil beee. Bebek o kadar aglayimca ihtiyacinin karsilanmamasini kaniksiyo ki nasilsa aglasam da gelmezler diye aglamiyo. Cok uzucu benceSakın ne kadar da güzel kelime
E böyle de aglayip her dedigimi yaptirayim oluoKiz yok oyle degil beee. Bebek o kadar aglayimca ihtiyacinin karsilanmamasini kaniksiyo ki nasilsa aglasam da gelmezler diye aglamiyo. Cok uzucu bence
Yaptiriyolar vallaE böyle de aglayip her dedigimi yaptirayim oluo
Bazen yapmiyorum susuyor, bekliyor sonra yeniden başlıyor ağlamaya sipaYaptiriyolar valla
Cold mix ya da sogana karanfil batirmak.Kızlar ya bebeğim hasta değil ama gece 2 3 kere burnu tıkanıyor açıyoruz serum fizyolojiği şırıngayla sıkıyorum gene tıkanıyor uyanıyor bunun başka bi yolu var mı
Yatağının yanına mı koyacağımCold mix ya da sogana karanfil batirmak.
Ayni odada olsa yeter benceYatağının yanına mı koyacağım
Yooo bence bizim halimiz üzücüKiz yok oyle degil beee. Bebek o kadar aglayimca ihtiyacinin karsilanmamasini kaniksiyo ki nasilsa aglasam da gelmezler diye aglamiyo. Cok uzucu bence
Kiz allah canini almasinYooo bence bizim halimiz üzücü
Benimkide öyle beşbuçuk aylık oldu sürekli dönüyor ayaklar havada ama tam uyanmıyor Allahtan beni uyandırsada kendi yarım yamalak uyuyorKızlar bebeğim bugün tam 5 ay 2 günlük şu son bir haftadır geceleri aşırı kalkmaya başladı 4. Ay uyku gerilemesinde bile bu kadar kalkıp beni zorlamamisti. Sürekli dönmeye çalışıyor ve ayaklarını havaya dikiyor böylece uykusunu bölünüyor muhtemelen. Başına gelen var mı ya ne zaman geçecek bu durum
Donmeye baslayinca bi sure gece gunduz donup uyandiriyolar kendini. Benim tosba hala yan bi donmuyo ayaklari dikiyo ama bakti gobek agir geliyo hiiii diye baslayip ih diye vazgeciyoKızlar bebeğim bugün tam 5 ay 2 günlük şu son bir haftadır geceleri aşırı kalkmaya başladı 4. Ay uyku gerilemesinde bile bu kadar kalkıp beni zorlamamisti. Sürekli dönmeye çalışıyor ve ayaklarını havaya dikiyor böylece uykusunu bölünüyor muhtemelen. Başına gelen var mı ya ne zaman geçecek bu durum