2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Süt diyetini açtınız mı
henüz cesaretim yok komple açmaya ama ufak ufak deniyorum bir şeyler. pişmiş yoğurt yedim poğaça içinde, çok dokunmadı ama devam etmedim yemeye.
Geçen gün de katmer yedim, kaka yeşile döndü hafif huzursuzlandı ama çok kusmadı.

Bezler hakkında güncelleme
Sleepy ecologic olanı sevdim (kahverengi paket) tasırma doğru bağlandığında yapmadı. Sadece icindeki tohumlardan emin olamadım.
Sleepy natural düz olanı sevmek istedim ama olmadı. Kaka taşırdı , gece sabaha karsı çiş taşırdı.. çiş göstergesi yanlış gösterip yanıltıyor. Dolmuş bezi yarısına kadar dolu gösteriyor. Bekleyincede tasırıyor😂 malesef bezden tasarruf edeyim derken elektrik,deterjan ve sudan gol yedik🤣
Ben galiba fazla macera aramadan primaya dönüyorum en azından kafam rahat 3-4 saat götürüyor bizi. Geceleride maşallah 10 saat degistirmesen genede sızma olmuyor.

Önceden ne kadar bilinçsizmiş aileler. Valla üzerimizde her şey denenmiş. Bugün anlatıyolar bebeklere pirinçunlu bebebisküvili mamalar verirlermiş. Şuan aslaaaa vermeyiz
Valla öyle annem kız kardesime pirinc unlu muhallebi yapardı🤣 hele yeni dogum yaptgımda happy kidste bir şey okumuştum sok geçirmiştim. Bebeğini emzirememiş mamayla beslemis 6 aylık olunca ek gıdaya geçti diye mamayı kesmis pirinc unlu muhallebi veriyormuş mama yerine. Cahilliğe bakar mısın😂 hala daha var öyle cahiller malesef

Valla öyle annem kız kardesime pirinc unlu muhallebi yapardı🤣 hele yeni dogum yaptgımda happy kidste bir şey okumuştum sok geçirmiştim. Bebeğini emzirememiş mamayla beslemis 6 aylık olunca ek gıdaya geçti diye mamayı kesmis pirinc unlu muhallebi veriyormuş mama yerine. Cahilliğe bakar mısın😂 hala daha var öyle cahiller malesef
Aha kocam da oyle saniyo. Ustelik 2. Cocugumuz ilki de mamayla buyudu😁😁 2 ay daha mama versek yeter dimi sonra herseyi yer diyo. Tabi kuzu falan ceviririz mama neymis dedm😁😁

Kızıma yeni güncelleme geldi. Kucağımda uyutuyorum yerine koyuyorum ve ciyak ciyak ağlıyor kaç kez deniyorum yok olmuyor. Gece en son koyun koyuna yattık da uyudu elini de tuttum. O küçük boylarıyla ne anlıyolar acaba 🤤😅

Sleepy ecologic olanı sevdim (kahverengi paket) tasırma doğru bağlandığında yapmadı. Sadece icindeki tohumlardan emin olamadım.
Sleepy natural düz olanı sevmek istedim ama olmadı. Kaka taşırdı , gece sabaha karsı çiş taşırdı.. çiş göstergesi yanlış gösterip yanıltıyor. Dolmuş bezi yarısına kadar dolu gösteriyor. Bekleyincede tasırıyor😂 malesef bezden tasarruf edeyim derken elektrik,deterjan ve sudan gol yedik🤣
Ben galiba fazla macera aramadan primaya dönüyorum en azından kafam rahat 3-4 saat götürüyor bizi. Geceleride maşallah 10 saat degistirmesen genede sızma olmuyor.
Sleepy bionatural da iyi baya. Geceleri değiştirmiyorm ben de artık taşma yapmıyo.
Hangisinden memnunsan onu kullan tabiii maceraya gerek yok😄

Goon premium da dene bacim, aile servetini primaya yedirmeyince dua edersin :)

Molfix denediniz mi ben kullanıyorum memnunum fiyatıda uygun

Kızlar bebeğim iki gündür mama içmek istemiyor midesi bulanıyor içerken bugün sabahtan beri sadece 100 ml içti ne yaptıysak içirenedik kalık denedim farklı biberon,eds ama yok içmiyor başına gelen varmı ,alerjik diye mama aldık alerjik yok onuda içmedi

Kızlar bebeğim iki gündür mama içmek istemiyor midesi bulanıyor içerken bugün sabahtan beri sadece 100 ml içti ne yaptıysak içirenedik kalık denedim farklı biberon,eds ama yok içmiyor başına gelen varmı ,alerjik diye mama aldık alerjik yok onuda içmedi
Tuvaletini yaptı mı
Karnını oksadiginizda masaj yaptığınızda varmı bir raharlama

Benimki de normalde yediginin yarisini zor yiyo. Ama hasta oldugu icin oyle. Hastalik yoksa sebebini bilmiyorum

Yaptı ,uyudu uyanınca yapayım bi masaj
Karnı ağrıyor olabilir kabızlık olabilir boğaz ağrısı olabilir öksürük hapşırık hastalıktan meme reddi olabilir. Birde aşırı olmadığı sürece kısa dönemde iştahsızlık ta olabilir dönemsel. Az da olsa yiyorsa biraz gözlemleyin

Yok Demir’e başlamadım henüz başlıycam,uyurken erdi şimdi uyurken de içmiyor şaştık kaldık ya ne yapıcaz bilmiyorum

X