2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Donmeye baslayinca bi sure gece gunduz donup uyandiriyolar kendini. Benim tosba hala yan bi donmuyo😁 ayaklari dikiyo ama bakti gobek agir geliyo hiiii diye baslayip ih diye vazgeciyo😁😁
Bizimki de ayaklar havada, sonra ya sağa ya sola dönüyor. Tam tur donemedi daha yaaaa. Tembel bunlar 😁

Kızlar bebeğim bugün tam 5 ay 2 günlük şu son bir haftadır geceleri aşırı kalkmaya başladı 4. Ay uyku gerilemesinde bile bu kadar kalkıp beni zorlamamisti. Sürekli dönmeye çalışıyor ve ayaklarını havaya dikiyor böylece uykusunu bölünüyor muhtemelen. Başına gelen var mı ya ne zaman geçecek bu durum 🥺
Benimde öyle ben yazacaktım tam uyutuyorum beşiğe koyuyorum yan dönüyor dönmeye çalışıyor uyanıp ağlıyor gece de saat başı yapıyor bunu sağ sol derken uyanıyor bi de çok canı acıyormuş gibi ağlıyor zor sakinleştiriyorum saat başı kalkıyor ne zaman düzelecek acaba

Benimde öyle ben yazacaktım tam uyutuyorum beşiğe koyuyorum yan dönüyor dönmeye çalışıyor uyanıp ağlıyor gece de saat başı yapıyor bunu sağ sol derken uyanıyor bi de çok canı acıyormuş gibi ağlıyor zor sakinleştiriyorum saat başı kalkıyor ne zaman düzelecek acaba
Valla ben de düzeleceği zamanı bekliyorum o duzelse atak matak bı şey gelir zaten artık uykularının düzeleceğine inancım kalmadı 2 yaşından sonra anca heralde😄

Hic yasamadim😁 bizim zamanimizda 9 ay olana kadar kundaklamislar😁 annem der ki sizi karsi daireye yatirirdim saatlerce babannede ev isi yemek yapardim gelirdim ki aglamis aglamis yine uyumussunuz derdi. Rezillik
Ya sen demi o dönem bebesisin çocuklukta aileyi mutlu etmeye çalışan büyüdüğünde evladını mutlu etmeye çalışan bebeklik dönemi tam rezillik kucak görmeyen köşe yastığı gibi kendi kendine büyüyen 😂😂😂

X