2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimse 1 yada 2 kez uyanırdı şu sıralar sürekli uyanıyor umarım eski düzene döneriz.. gündüz uykuları da 45 dakkayı geçmiyor 😢

Uyku gerilemesi yada dis olabilir. Uyku gerilemesinde yarm saatte bi uyandi oglum. Cok sukur gecti

e
Benimki hiç 4 saati geçmedi, 1 2 kez 4 saat olmuştu, onda da madde bağımlısı gibi uyandı, nasıl acıkmış 😅
Seninki sadece anne sutu aldigindandir. Mama agirlikli olan bebeler kesintisiz uykuya cok cabuk geciyo. Anne sutu alanlar memeyi birakana kadar uyaniyolar

Seninki sadece anne sutu aldigindandir. Mama agirlikli olan bebeler kesintisiz uykuya cok cabuk geciyo. Anne sutu alanlar memeyi birakana kadar uyaniyolar
Doğrudur, mama takviyesi kullanırken gece yatarken verdiğimde güzel uyuyordu. Aciktiriyor süt, mamada acikmiyor böyle erken delirmiyordu da

Benımkısıde sadece anne sütü alıyor ilk basta meme mama gidiyoduk belkide ondan daha uzun uyuyodu bilmiyorum. Şuan mama almıyor alsa gene uyurken vercektim valla🤪 çocuk gurme gibi tadının farklı olduğunu anlayıp tükürüp sırıtıyor 1 kutu mamayı cöpe attım resmen

Benımkısıde sadece anne sütü alıyor ilk basta meme mama gidiyoduk belkide ondan daha uzun uyuyodu bilmiyorum. Şuan mama almıyor alsa gene uyurken vercektim valla🤪 çocuk gurme gibi tadının farklı olduğunu anlayıp tükürüp sırıtıyor 1 kutu mamayı cöpe attım resmen
2 ay ha gayret, ek gidaya geçince gece uyurlar 😀

Anaainin kaarnindan doktora tezini verip cikmis bizim bebeler🤪

Haha siritmasi olay zaten gelde kız 😂

Kızlar bi hafta sonra 4 aylık olucaz. Bebeğim iki gündür balgamlı öksürüyodu. Bugün ateşi çıktı 37 ateşi şuan. Uyuyo şimdi ama inliyo hafiften. Sizce ne olur ne yapmam lazım calpol vermedim 37 için calpol vrrmek istemiyorum ıslak bezle alnına falan koydum tecrübeli olanlar yazabilir misiniz

Kızlar bi hafta sonra 4 aylık olucaz. Bebeğim iki gündür balgamlı öksürüyodu. Bugün ateşi çıktı 37 ateşi şuan. Uyuyo şimdi ama inliyo hafiften. Sizce ne olur ne yapmam lazım calpol vermedim 37 için calpol vrrmek istemiyorum ıslak bezle alnına falan koydum tecrübeli olanlar yazabilir misiniz
Balgamlı öksürük hırıltı durma doktora git bence

Bu uyku gerilemesi ne zaman geçecek bilen var mı ? 2 haftadır geceleri zırt pırt uyanıyor eskiden böyle değildi…
Haftaya 5 aylık olacağız

X