Günde 6 başladım tarifteki gibi her öğün sonrası 2 tane, şimdi günde 3 kez yetiyor +bol suDelirella solgarı günde kaç kez kullanıyorsun? Aldım başlıyorum da içmeye
4 aylik benim bebişim. Dun gece mesela 11de emzirmeye basladim. 11bucuk gibi uyudu ama surekli uyanarak, memede ve sallanarak 1'i bulduk. Anca 1'de daldi uykuyaKaç aylık oldu benimki 3 gün sonra 6 ya girecek bu bir çok zor uyuyor tam uyutup koyuyorum uyanıyor 12.30 ta uyuyo eskiden uyurdu yine geç uyurdu ama en geç 12 de uyurdu hemen uyanmazdı
Bestiron bizim ki kabızlık ve ishal durumu da olmadı şükürKızlar hangi kan ilacını verdi doktor bebeklerinize?
Ocean aldim benKızlar hangi kan ilacını verdi doktor bebeklerinize?
Sidefer verdiKızlar hangi kan ilacını verdi doktor bebeklerinize?
Kızlar hangi kan ilacını verdi doktor bebeklerinize?
Uzulme canim inek sutu alerjisiyse keci sutu verilir keci sutunden yapilan mamuller verilir. Ilk basta zor gibi gelir ama ogrendikten sonra.ona gore sekilleniyo insanKizlar bebeğimde hep alerji olduğunu düşünüyordum ama bir türlü test yaptıramamistik.once döküntüler oldu şuan da da kakasinda kan gördüm ve tüm Toto pişik çok tedirgin oldum çalıştığım için süt yetmiyordu devam sütlerini de içmedi bizde bugün bir kaç kaşık yogurt denemiştik direk etkilemiş çok üzüldüm ek gıdada napicaz biz şuan ben işteyken nasıl beslenecek diye
Öyle tabi inşallah ayrıntılı neye var neye yok ogrenicez test yaptırıp bakalım kaç kez Dr gittiysek kilo alımı iyi diye alerji düşünmediler sürekli kaka yaptığıni pişik olduğunun üzerinde kimse durmadı alerjik bebek böyle olmaz diye ona da sinir oluyorum doğduğundan beri pisikle uğraşıyor yavrum inşallah başka gıdalara yokturUzulme canim inek sutu alerjisiyse keci sutu verilir keci sutunden yapilan mamuller verilir. Ilk basta zor gibi gelir ama ogrendikten sonra.ona gore sekilleniyo insan
Kiyamam yerim totosunu. Insallah bi cozum.bulursun canimÖyle tabi inşallah ayrıntılı neye var neye yok ogrenicez test yaptırıp bakalım kaç kez Dr gittiysek kilo alımı iyi diye alerji düşünmediler sürekli kaka yaptığıni pişik olduğunun üzerinde kimse durmadı alerjik bebek böyle olmaz diye ona da sinir oluyorum doğduğundan beri pisikle uğraşıyor yavrum inşallah başka gıdalara yoktur
Daha ikinci kullanimda sutum arttiGünde 6 başladım tarifteki gibi her öğün sonrası 2 tane, şimdi günde 3 kez yetiyor +bol su
Rica ederim, caglaus önermişti burada da. Humana çayını bırakıp bunu kullandim, memnunum.Daha ikinci kullanimda sutum arttitesekkur ederim
Siz bebek çok küçükken de alerjiden bi şüphelenmiştiniz sanki demi. Ek gıda süreci alerji bebekler için çok sıkıntı alerji doktoru ile ilerlemek lazımKizlar bebeğimde hep alerji olduğunu düşünüyordum ama bir türlü test yaptıramamistik.once döküntüler oldu şuan da da kakasinda kan gördüm ve tüm Toto pişik çok tedirgin oldum çalıştığım için süt yetmiyordu devam sütlerini de içmedi bizde bugün bir kaç kaşık yogurt denemiştik direk etkilemiş çok üzüldüm ek gıdada napicaz biz şuan ben işteyken nasıl beslenecek diye
Ek gida süt ürünlerinden oluşmuyor sadece, bir sürü sebze var cnm. Moralini bozmaKizlar bebeğimde hep alerji olduğunu düşünüyordum ama bir türlü test yaptıramamistik.once döküntüler oldu şuan da da kakasinda kan gördüm ve tüm Toto pişik çok tedirgin oldum çalıştığım için süt yetmiyordu devam sütlerini de içmedi bizde bugün bir kaç kaşık yogurt denemiştik direk etkilemiş çok üzüldüm ek gıdada napicaz biz şuan ben işteyken nasıl beslenecek diye
Evet canım ama kaç Dr a gittiysek kan yoksa yoktur dendi alerji oysaki kan hariç destekleyen sayısız belirti vardı ben de en sonunda demek yok demiştim ve bı kaç kasik yoğurtta mafoldu çocuğum çok üzüldüm alerji için randevu aldık bakalım nasıl ilerlicez ;( siz nasıl ilerliyorsunuz şuanSiz bebek çok küçükken de alerjiden bi şüphelenmiştiniz sanki demi. Ek gıda süreci alerji bebekler için çok sıkıntı alerji doktoru ile ilerlemek lazım
Öyle tabi ama inşallah gecer zamanla yaEk gida süt ürünlerinden oluşmuyor sadece, bir sürü sebze var cnm. Moralini bozma
Ben süt diyeti yapıyorum şuan 3 hafta daha yapacağım sonra kek yoğurt çorbası falan yiyeceğim ek gıdaya geçeceğiz 5.5 aylıkta sebzeyle bi süre dobra ben yemeye devam ettikçe bir şey olmazsa bebeğe yoğurt çorbası deneyeceğiz hastane ortamında o şekilde sen yeyince süt ürünü kan olmuyor muyduEvet canım ama kaç Dr a gittiysek kan yoksa yoktur dendi alerji oysaki kan hariç destekleyen sayısız belirti vardı ben de en sonunda demek yok demiştim ve bı kaç kasik yoğurtta mafoldu çocuğum çok üzüldüm alerji için randevu aldık bakalım nasıl ilerlicez ;( siz nasıl ilerliyorsunuz şuan
Ocean 6 damla kullaniyorum ben. Her kilo icin 1 damla olmali. Ama doktorunuz oyle uygun gorduyse oyle kullanin yine de.Kaç damla kullanıyosunuz peki kızlar? Bizimde ocean mikrofer. 14-15 damla dedi doktor. Bu arada solgarın hangi ürünü sütü arttırıyor kaçkrdım o kısmı