- 24 Mayıs 2017
- 7.477
- 14.640
- 33
Ben sideferi 10 damla kullaniyorumKaç damla kullanıyosunuz peki kızlar? Bizimde ocean mikrofer. 14-15 damla dedi doktor. Bu arada solgarın hangi ürünü sütü arttırıyor kaçkrdım o kısmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sideferi 10 damla kullaniyorumKaç damla kullanıyosunuz peki kızlar? Bizimde ocean mikrofer. 14-15 damla dedi doktor. Bu arada solgarın hangi ürünü sütü arttırıyor kaçkrdım o kısmı
Brewers yeastKaç damla kullanıyosunuz peki kızlar? Bizimde ocean mikrofer. 14-15 damla dedi doktor. Bu arada solgarın hangi ürünü sütü arttırıyor kaçkrdım o kısmı
Bizde kakada mukus kulak arkası yara kaşında burnunda egzama günde 3-4 kaka yapmasıSut alerjisi olan hanimlar bebeginizde nasil belirtiler oluyor? Biz bebek cok agladigi icin doktora gittigimizde sut alerjisi olabilir dedi. Ben diyet yaptim fayda gormedim. Simdi diyet yapmiyorum, bebegin aglamaları da azaldı. Muhtemelen kolikti.
Bazen kakası yeşil oluyor bazen normal sarı oluyor. Yesil kakanın da bir sürü sebebi var. Alerjiye bağlamalı mıyım?
Siz hangi şikayetlerle gittiniz ve süt ürünleri yiyince nasil bir degisiklik oluyor bebislerinizde?
Acil şifalar dilerim kuzulara
Kqkada mukus yok, kabiziz aksine ama kasinda egzama ve kulak arkasında yara değil de kuruma var. Doktor atopik cilt dedi MuslerA verdi. Alerji için mutlaka olması gereken bsey var mi acabaBizde kakada mukus kulak arkası yara kaşında burnunda egzama günde 3-4 kaka yapması
Sadece egzama olabilir sizinki en büyük belirtisi kakada kan olmasıKqkada mukus yok, kabiziz aksine ama kasinda egzama ve kulak arkasında yara değil de kuruma var. Doktor atopik cilt dedi MuslerA verdi. Alerji için mutlaka olması gereken bsey var mi acaba
perdono pero no olvido
Bizde kakada mukus kulak arkası yara kaşında burnunda egzama günde 3-4 kaka yapması
Bunlar sut alerjisi demek icin yeterli midir acaba? Her belirti de herseye uyuyor. Yesil ve mukuslu kakanın bir suru sebebi var. Ya da kusmanın gibi.Kqkada mukus yok, kabiziz aksine ama kasinda egzama ve kulak arkasında yara değil de kuruma var. Doktor atopik cilt dedi MuslerA verdi. Alerji için mutlaka olması gereken bsey var mi acaba
perdono pero no olvido
Cok sukur kan hiç olmadiSadece egzama olabilir sizinki en büyük belirtisi kakada kan olması
Çünkü artık beslendğimiz ürünler çok antibiyotikli doğal değil. Çoğu bebekte çıkıyormuş vücutları tolere edemiyormuş. Çocuk doktorum söylemiştiNiye herkese süt alerjisi diyorlar
Neden süt ama neden akar değil polen değil süt ürünlerinde daha çok mu oyunlar varÇünkü artık beslendğimiz ürünler çok antibiyotikli doğal değil. Çoğu bebekte çıkıyormuş vücutları tolere edemiyormuş. Çocuk doktorum söylemişti
Evet bildigim kadariyla ineklere ve tavuklara cok antibiyotik veriliyor. Aslinda sutun de hep organigini icmeye calisiyorum ama tavii ancak bi senedir dikkat ediyorum. Tavuk zaten asla yemem yillardir organik degilse. Yumurta organik alirim. Gerci ne kdr organikler bilemiyoruz, koyden degil marketten aliyorum nihayetinde.Neden süt ama neden akar değil polen değil süt ürünlerinde daha çok mu oyunlar var
Biraz araştırdım da ocean da kilo basına 2 damla kullananlarda varmış benim gibi. Bazı doktorlar öyle öneriyor ilk etapta sanırımOcean 6 damla kullaniyorum ben. Her kilo icin 1 damla olmali. Ama doktorunuz oyle uygun gorduyse oyle kullanin yine de.
Mrb oceanın hangisini kullanıyorsunuz resim atabilşrmisşn acabaBiraz araştırdım da ocean da kilo basına 2 damla kullananlarda varmış benim gibi. Bazı doktorlar öyle öneriyor ilk etapta sanırım
Anladım doğru diyorsunEvet bildigim kadariyla ineklere ve tavuklara cok antibiyotik veriliyor. Aslinda sutun de hep organigini icmeye calisiyorum ama tavii ancak bi senedir dikkat ediyorum. Tavuk zaten asla yemem yillardir organik degilse. Yumurta organik alirim. Gerci ne kdr organikler bilemiyoruz, koyden degil marketten aliyorum nihayetinde.
Oyle degil de gece uykusu gecikiyor şu anMerhaba kızlar.. geçenlerde 4. Ay uyku gerilemesi yaşadığımızı söylemiştim gece her saat uyanıyordu bebeğim çok şükür biz sadece bunu 3 gece yaşadık sonra düzeldi dizlerinde bilgisi olsun dedim ama bazıları bunu haftalarca yaşıyormuş umarım sizlerde de öyle olmaz