2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor bana yazdı ama kullanma dedi zaten kan geliyor qra qra kontrole gittiğimde soracam değerim artış devam ederse

Gebelik testi olmasa hamile olduğuma inanmicam. Teste rağmen inanmıyorum. Resmen sıfır belirti. Ha şikayetim yok. Insallah böyle devam eder. Umudum o yönde. Sadece inanması zor geliyor.
Benim de yumurtlamama göre beklenen dogum tarihi 4 gün geç olarak 6 Ağustos olmalı ama ses etmicem. Zaten bir sure sonra bebegim ileri gitmeye baslicak gebelik sekerinden. 2 3 gün kazanmış olurum boylelikle

Senin kaçıncı haftandi canım bulaşık gibi pembe leke geldi sol.kasigim batarcasina ağrıyor. İşten sonra çarşıda yürüdüm pişman oldum eve gelince
Benimki bildiğin kırmızi geldi çok korktum değerim artti pazartesi 2000 gecerse gidecem doktora doktoruna sor devam ederse progestan falan verir bekli benden hala geliyor kahverengi kirmizi bol bol su iç ayağının altına yastık koy uzan dedi

Progestan kullanıyorum ben

Sat 27 ekim.benimde doktora yazdım msj görür inşallah
İnşallah cnm sorun yoktur yazan olmuştu açık pembe geliyor diye onlar daha iyi bilir benim kirmizi ev iş iş ev yap bir süre bana ayak ucunda yüksekten bir şey alma anı hareket yapma yavaş yavaş yürü dedi wc büyük abdest yaparken ikinma dedi sabah kalkarken gerilme dedi

Öyle mi diyorsunuz inanın çok tedirgin oldum. Zaten hesaplayinca dün tam 4 hafta geçmiş reglimin üstünden yani sat tarihinden. Nasıl hesaplanıyor tam da bilmiyorum
Ben sadece internette okuduklarimdan korktum. Haftaya salı randevum var doktora inşallah o zamana kadar her şey guzel gider

Sat baz alinip hesaplaniyor google da da hesaplama araclari var. App store larda da gebelik uygulamari var ordan sat yazinca gun gun hafta hafta takip edebilirsin. Internette de kotu senaryo cok ama her gebelik kendine ozel kimseninki baskasininkine benzemez. Benm kotu tecrube yasadigim degerlerle bazilari gec dollenme oldugu icin saglikli bi gebelik gecirebiliyomus asm hemsiresine gore. Endiseye mahal yok. Iyi dusunuyoruz iyi oluyo saglikla gelsinler insallah

Kuzu listesinin en başına bu şekilde yaz istersen beni etiketleyerek bilgilerinizi yazınız diye ilk girenler o şekilde okur ve yazarlar burada yazdığın mesaj altta kalacak bayağı

Hanımlar acil yardımınıza ihtiyacım var . Ben dört gündür düzenli folbiol 5 mg alıyorum eczacıda bu fazla gelir demedi. Aranızda hergün kullanan varmı bunu. Gidip baska markamı alayım

Merhabalar sevgili anneler, forumda yeni sayılırım. 5 yıl önce kızıma hamileyken hesap açmıştım, geçen hafta 2. Çocuğuma Hamile olduğumu öğrendim. İlk hamileliğimde 36. Haftamda gebelik kolestazım çıktı, bu hamileliğimde sanırım bu sefer erken başladı akşamdan beri kaşınıyorum yarın karaciğer enzimlerime baktıracağım, dua edin benim için, Rabbim evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…