2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok normal canım benim de salı gününe kadar leke ağrı herşey vardı dün kesildi ağrılar bir anda bazılarında daha uzun sürüyor bazılarında hiç olmuyor normal hepsi

Çok normal canım benim de salı gününe kadar leke ağrı herşey vardı dün kesildi ağrılar bir anda bazılarında daha uzun sürüyor bazılarında hiç olmuyor normal hepsi
İnşaallah İnanın bunları duymak çok huzur verici. İnşaallah herşey yolunda olur.

Kızlar ilkkez az önce leke geldi benden azdı pembeydi normal mi ya

Kızlar en son betayı pazar gecesi ölçturdüm 84 çıktı. Bugün sabah kah verdim sonucum 229 çıktı.
Azalma çok mu az, kötü giden şeyler mi var?

Kızlar ben randevuya carsamba gitcektim iptal oldu. Bende 21 aralıga aldım hem o zaman 6+1 olcam keseyi de gitmisken görürüm dedim. Belki kalp atısınıda duyarım. O zamana kadar gider bir iki kez daha kan veririm artısa bakarım.
Aranızda kan pıhtılasması olan var mı coraspine ne zaman basladınız

iyi akşamlar hanımlar tatl annişler:)

ya bana günler geçmiyor cumartesi gelmiyor....

bir de içinizde en yaşlı ben miyim dikkatimi çekti. Yaşını yazdırmayanlarda var mı 39 üzeri bakalım?

Baya bi sürpriz oldu hala sindiremedim 2 gün oldu test yapalı Allah’ın gücüne gitmesin varsa sağlıkla gelsin ama hazırlıksız yakalandım
hayırlısı olsun inşallah 2. çocuk sanrım dimi? ben de çok istedim şartlar anca oluştu.
geldiyse güzeldir hepsi sağlıkla gelsin kuzularımızın...

Kızlar en son betayı pazar gecesi ölçturdüm 84 çıktı. Bugün sabah kah verdim sonucum 229 çıktı.
Azalma çok mu az, kötü giden şeyler mi var?
Hesap tam yapamiyorum da yuzde 60 lik bi artis olmali iki gunde. Bi de birisi sabah birisi aksam verilmis. Yani aslinda 4 gun degil 3 gunluk sonuc diyebiliriz bence normal bi artis. Cumartesi sabah da ayni saatte bi kan verirsen daha net bi sonucun olur elinde. Ben dusuk yaptigimda artis bunun yanina bile yaklasmiyodu. Korkma lutfen senin artisin iyi

Listeye yazılmak isteyen basina @ koyarak adımı yazarak beni tagleyebilir mi? İsimleri mesajlardan stalklayip kendi talepleri disinda sinsice yazıyor gibi hissediyorum belki listede adı görünsün istemeyen olur. Olur mu olur. O yüzden net istek yapılırsa cooook müteşekkir olurum

Bendede geldi ama değerim iyi pembe değildi benim kırmızı bayabir dünden peri bazen kahverengi bazen kirmizi geliyor Protestan verdi bana
Senin kaçıncı haftandi canım bulaşık gibi pembe leke geldi sol.kasigim batarcasina ağrıyor. İşten sonra çarşıda yürüdüm pişman oldum eve gelince

Gebelik testi olmasa hamile olduğuma inanmicam. Teste rağmen inanmıyorum. Resmen sıfır belirti. Ha şikayetim yok. Insallah böyle devam eder. Umudum o yönde. Sadece inanması zor geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…