Çok normal canım benim de salı gününe kadar leke ağrı herşey vardı dün kesildi ağrılar bir anda bazılarında daha uzun sürüyor bazılarında hiç olmuyor normal hepsiHanımlar bu benim Ikıncı bebeğim olacak. Şimdi benim adetim 1 2 gun gecikince. Baş dönmem çok vardı. Midem bunalıyor du.
2 3 gun.
Sonra bir anda hepsi kayboldu. Adet olmadım kanamam olmadı. Test yaptım hamileyim. 14 gun geçti adetim den. Belirtilerin kaybolması normal mi sizce. İlla mide bunaltısı baş donmesi kasık ağrısı olmalımı. Yada bir anda kaybılması. Korkuyorum bebeğime birşey mi oldu.
İnşaallah İnanın bunları duymak çok huzur verici. İnşaallah herşey yolunda olur.Çok normal canım benim de salı gününe kadar leke ağrı herşey vardı dün kesildi ağrılar bir anda bazılarında daha uzun sürüyor bazılarında hiç olmuyor normal hepsi
Ben bugün ilk defa 13.30da kalktım o da eşim aradı da uyandım hiç böyle olmazdım sanki üstümde bı şey var yataktan kalkmama izin vermiyorKızlar aranızda sürekli uyuklayan var mı? Ben sürekli uyumak istiyorum saatlerce kalkmadan
Bence iyi sonucun canım benim de ara ara çok açık pembe geliyor normal sanırım30.11 tarihinde 281,30 bugünde 622 cikti sonucum kızlar iyimi kan neden geliyor ara ara
Kırmızı kan görmediğin sürece normal ama artarsa devamı gelirse doktora gidin mutlakaKızlar ilkkez az önce leke geldi benden azdı pembeydi normal mi ya
Acik pembeydi işten yeni geldim yeni gelmişti leke zaten uzandım şimdi bendeKırmızı kan görmediğin sürece normal ama artarsa devamı gelirse doktora gidin mutlaka
Dinlen dinlen bol bolAcik pembeydi işten yeni geldim yeni gelmişti leke zaten uzandım şimdi bende
İnşallah cnm
hoşgeldin meylen:) istemeden gelen bir bebek mi?Günaydın kızlar. Dün testte pozitifi gördüm sinir sistemim çökük beklemiyordum. Sanırım bende artık aranızda olucam
Baya bi sürpriz oldu hala sindiremedim 2 gün oldu test yapalı Allah’ın gücüne gitmesin varsa sağlıkla gelsin ama hazırlıksız yakalandımhoşgeldin meylen:) istemeden gelen bir bebek mi?
hayırlısı olsun inşallah 2. çocuk sanrım dimi? ben de çok istedim şartlar anca oluştu.Baya bi sürpriz oldu hala sindiremedim 2 gün oldu test yapalı Allah’ın gücüne gitmesin varsa sağlıkla gelsin ama hazırlıksız yakalandım
Hesap tam yapamiyorum da yuzde 60 lik bi artis olmali iki gunde. Bi de birisi sabah birisi aksam verilmis. Yani aslinda 4 gun degil 3 gunluk sonuc diyebiliriz bence normal bi artis. Cumartesi sabah da ayni saatte bi kan verirsen daha net bi sonucun olur elinde. Ben dusuk yaptigimda artis bunun yanina bile yaklasmiyodu. Korkma lutfen senin artisin iyiKızlar en son betayı pazar gecesi ölçturdüm 84 çıktı. Bugün sabah kah verdim sonucum 229 çıktı.
Azalma çok mu az, kötü giden şeyler mi var?
Bendede geldi ama değerim iyi pembe değildi benim kırmızı bayabir dünden peri bazen kahverengi bazen kirmizi geliyor Protestan verdi banaKızlar ilkkez az önce leke geldi benden azdı pembeydi normal mi ya
Senin kaçıncı haftandi canım bulaşık gibi pembe leke geldi sol.kasigim batarcasina ağrıyor. İşten sonra çarşıda yürüdüm pişman oldum eve gelinceBendede geldi ama değerim iyi pembe değildi benim kırmızı bayabir dünden peri bazen kahverengi bazen kirmizi geliyor Protestan verdi bana