2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Memorialde doktorunuz peki. Bende memoriale gideceğim. Diğer tahlil ücretleri dogum ücretleri hakkında bilginiz varmı.
Memorial kayseride nilgun avsar benzere gidicem. Haziranda doguma 6 bin odemistik o ara nst 60ti . Ekmde muayene ucreti 325 ti. Smdi ne oldu bilemiorum

Olmadı yarın gider bakarım sabahtan tekrar ama bu sefer de pazartesi sonuc alcam. olmadı özele gider yaptırırım . Özelde ne kadar alıyorlar betahcg tahliline
İstanbul kolan hastanesinde 150 ye yaptırmıştırm canim hersey çok pahalandi bian doktor randevusjna giriyorum sandım fiyatı duyunca

Kızlar günaydın. Benim dünden beri arada iğne batar gibi sağ kasığımda ağrı oluyor. Dün akşamdan beri tekrarlamalar azaldı ama endişelendim. Sizde de aynısı oluyor mu?

Kızlar günaydın. Benim dünden beri arada iğne batar gibi sağ kasığımda ağrı oluyor. Dün akşamdan beri tekrarlamalar azaldı ama endişelendim. Sizde de aynısı oluyor mu?
Siskinlik regl agrisi gibi agri batma bunlar hep normal benm bu gebeligimde sadece gogus hassasiyetim var ama diger ikisinde batma agri hepsi vardi pantolonun dugmesini fermuarini kapatmazdim o derece

Memorial kayseride nilgun avsar benzere gidicem. Haziranda doguma 6 bin odemistik o ara nst 60ti . Ekmde muayene ucreti 325 ti. Smdi ne oldu bilemiorum
Bende antalyada mehmet murat inala gideceğim. Doktorum ilk dogumumda medicaldeydi şimdi memoriale geçti.

İstanbul kolan hastanesinde 150 ye yaptırmıştırm canim hersey çok pahalandi bian doktor randevusjna giriyorum sandım fiyatı duyunca
Vallahi öyle. Hersey iki katı olmus geçen seneye göre. Saka gibi ilk ogluma gebeykrn 20 tl ye yaptırırdım 7 yıl önce

Siskinlik regl agrisi gibi agri batma bunlar hep normal benm bu gebeligimde sadece gogus hassasiyetim var ama diger ikisinde batma agri hepsi vardi pantolonun dugmesini fermuarini kapatmazdim o derece
İnşallah öyledir Doktor randevum 16 aralıkta sabredeceğim o zamana kadar artık

benim beta 238 di 29 kasımda, bugün yine verdim bakalım. 10 aralıkta da randevum var.

Günaydın kızlar. Dün testte pozitifi gördüm sinir sistemim çökük beklemiyordum. Sanırım bende artık aranızda olucam

Kızlar doktor randevumu çarsamba almıstım doktor ameliyata gircekmis 22 sinin haftası salı gününe cektim hem keseyi filanda görür diye.

Merhaba kızlar benim sat 29 ekim.
Kasım 12 de yumurtlama olması gerekirken olmadı 4 gün sonra oldu 16 kasım da şimdi hamileyim şu an haftalık hesabı 5 hafta oluyor tam ama yumurtlama 4 gün geç olduğu için ben 4 gün çıkarıp 4+3 gün diye mi düşünmeliyim?

Son adet tarihini dikkate alacaksınız. Ultrasonla uyumlu çıkacaktır merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…