2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlaar. Usenmedim oglumun ultrason kagitlarina baktim. Kalbini 7+2 de duymusuz ilk muayenemdi oncesinde gitmemistim ben. Erkek bebek kesesi fasulye seklinde olur diolar tam bi fasulye😁🙈
16383855298983427776552360163527.jpg

Ben de keseyi 5+6da görmüştüm. kalbini de 7+2de duymuştum.

Kızlar herkese hayırlı olsun gebeliği insallah hepimizin ki sağlıklı ilerler amin 🙏🏾 ben de haftaya kese icin gideceğim hcg düzenli artıyor şimdilik ama kan uyuşmazlığı var biz de kan uyuşmazlığı olan var mı aranız da acaba.. bu ara da ben yaşı yazmamıştım 24 :)

Kızlar herkese hayırlı olsun gebeliği insallah hepimizin ki sağlıklı ilerler amin 🙏🏾 ben de haftaya kese icin gideceğim hcg düzenli artıyor şimdilik ama kan uyuşmazlığı var biz de kan uyuşmazlığı olan var mı aranız da acaba.. bu ara da ben yaşı yazmamıştım 24 :)
Kan uyuşmazlığı için ilerleyen zamanda bir iğne oluyosunuz sorun kalmıyo diye biliyorum ama çok bir bilgim yok inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰

Kan uyusmazligi icin gebeligin sonlarina dogru bi igne yapiolar. Dogumdan sonra bebegin kan grubuna bakiolar. Babayla ayniysa bi igne daha yapiolar bitti gittiii

Merhaba hanımlar, ben de ağustos annesiyim. 2. çocuğum olacak. sat: 31.10.2021 şehir adana

Bende tekrar kan verdim dün den beri az az kan geliyor dün akşam kahverengiydi sabah koyu kırmızı gibi geldi bakalım ne çıkacak değerim yukseldiyse sorun yok kan vermeye devam 281 aşağısa kimyasal hayırlısı olsun sağlıkla herkes kucağına almayı nasip etsin

Daha sat a 3 gunun oldugunu dusunursek bence iyi bi sonuc. Bi kez daha ver 2 gun arayla 2 kati artiyo mu ona bak bi de
Olmadı yarın gider bakarım sabahtan tekrar ama bu sefer de pazartesi sonuc alcam. :KK43: olmadı özele gider yaptırırım . Özelde ne kadar alıyorlar betahcg tahliline

Bende tekrar kan verdim dün den beri az az kan geliyor dün akşam kahverengiydi sabah koyu kırmızı gibi geldi bakalım ne çıkacak değerim yukseldiyse sorun yok kan vermeye devam 281 aşağısa kimyasal hayırlısı olsun sağlıkla herkes kucağına almayı nasip etsin
Guzel haberler alirsin insallah canim

X