- 23 Kasım 2013
- 238
- 174
Evet pazartesi 1300 çıkmıştı bugün bakmadı haftaya kalp için gidince kan değerlerine de bakalım dediÇok sevindim dün değeriniz 1300 lü bişeydi dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet pazartesi 1300 çıkmıştı bugün bakmadı haftaya kalp için gidince kan değerlerine de bakalım dediÇok sevindim dün değeriniz 1300 lü bişeydi dimi
Benim de dün 1300lerdeydi kese görünür mü görünmez mi şüphem var cuma günü gidicem o yüzden sordum inşallah benimki de gözükürEvet pazartesi 1300 çıkmıştı bugün bakmadı haftaya kalp için gidince kan değerlerine de bakalım dedi
Ayy evet keseleri görelim de yorumlarız şimdiii çok heycanlı ve stresli bi süreç Hepimiz sağlıkla inşallahSelamlaar. Usenmedim oglumun ultrason kagitlarina baktim. Kalbini 7+2 de duymusuz ilk muayenemdi oncesinde gitmemistim ben. Erkek bebek kesesi fasulye seklinde olur diolar tam bi fasulye
Eki Görüntüle 2962780
Kan uyuşmazlığı için ilerleyen zamanda bir iğne oluyosunuz sorun kalmıyo diye biliyorum ama çok bir bilgim yok inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızKızlar herkese hayırlı olsun gebeliği insallah hepimizin ki sağlıklı ilerler amin ben de haftaya kese icin gideceğim hcg düzenli artıyor şimdilik ama kan uyuşmazlığı var biz de kan uyuşmazlığı olan var mı aranız da acaba.. bu ara da ben yaşı yazmamıştım 24 :)
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzMaşallah ne güzel... Bende yarın sabah keseye bakcam. İnşallah hayırlı sağlıklı haber duyarım odada çok dua edin bana kızlar hadi iyi geceler
Kan uyusmazligi icin gebeligin sonlarina dogru bi igne yapiolar. Dogumdan sonra bebegin kan grubuna bakiolar. Babayla ayniysa bi igne daha yapiolar bitti gittiiiKızlar herkese hayırlı olsun gebeliği insallah hepimizin ki sağlıklı ilerler amin ben de haftaya kese icin gideceğim hcg düzenli artıyor şimdilik ama kan uyuşmazlığı var biz de kan uyuşmazlığı olan var mı aranız da acaba.. bu ara da ben yaşı yazmamıştım 24 :)
Gözükür büyük ihtimal karından da gözükürdü de rahim arka taraftaymış benim azıcık o yüzden alttan baktı senin görünür rahatça inşallahBenim de dün 1300lerdeydi kese görünür mü görünmez mi şüphem var cuma günü gidicem o yüzden sordum inşallah benimki de gözükür
İnşallah bakalım yarını iple çekiyorumGözükür büyük ihtimal karından da gözükürdü de rahim arka taraftaymış benim azıcık o yüzden alttan baktı senin görünür rahatça inşallah
Daha sat a 3 gunun oldugunu dusunursek bence iyi bi sonuc. Bi kez daha ver 2 gun arayla 2 kati artiyo mu ona bak bi deKızlar sonucum cıktı 29 . Yerlesme kanaması suan yasadıgım sanırım leke geliyo peçeteye
Olmadı yarın gider bakarım sabahtan tekrar ama bu sefer de pazartesi sonuc alcam. olmadı özele gider yaptırırım . Özelde ne kadar alıyorlar betahcg tahlilineDaha sat a 3 gunun oldugunu dusunursek bence iyi bi sonuc. Bi kez daha ver 2 gun arayla 2 kati artiyo mu ona bak bi de
Guzel haberler alirsin insallah canimBende tekrar kan verdim dün den beri az az kan geliyor dün akşam kahverengiydi sabah koyu kırmızı gibi geldi bakalım ne çıkacak değerim yukseldiyse sorun yok kan vermeye devam 281 aşağısa kimyasal hayırlısı olsun sağlıkla herkes kucağına almayı nasip etsin
Ozele gore degisiyo memorialde 2 ay once 120 vermistimOlmadı yarın gider bakarım sabahtan tekrar ama bu sefer de pazartesi sonuc alcam. olmadı özele gider yaptırırım . Özelde ne kadar alıyorlar betahcg tahliline
Memorialde doktorunuz peki. Bende memoriale gideceğim. Diğer tahlil ücretleri dogum ücretleri hakkında bilginiz varmı.Ozele gore degisiyo memorialde 2 ay once 120 vermistim