2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aramıza yeni katılan arkadaşları tebrik ederiiim :KK200: bende hiçbir belirti yok bel ağrısı dışında. bir de bugün hep yiyesim var. ilk gebeliğimde mide kavrulması bulantı vs ölüyordum hep çıkarıyordum.daha erken diye mi böyle bilmiyorum çok heveslenmek istemiyorum ama böyle devam ederse tadından yenmez :KK70:

Ben su ve süt çok tüketiyorum sanırım süt kabız yapıyor arkadaşlar eşimde meyve aldı muz fln yemeyim mi bugün çok zor geçti bana hem kabizdim.hem modemin tam nokta gibi ortası ağrıdı saatlerce yeni geçti diyebilirim 😐

Canım benimde adet tarihi 27 Ekim. Doktorum çarşamba yada Perşembe gel keseye bakalım dedi. Dün kan verdim 1850 çıktı perşembe ye randevu aldım sende kan tahlilinde sonra randevu al istersen
Bende dün verdim 1300 çıkmış yarın gidecem ama karnım kasıklarım ağrıyor leke de oluyor arada çok az olsa da normal diyen de var düşük ihtimali diyen de yatın ne diyecek bakalım 🤔
Bana eğer düzenli artarsa 3 aralıkta 4000i bulur hcg en erken o zaman görünür ultrasonda o tarihten önce gözükmez dedi. Onun dışında benim de bilgim yok
Benim yarın 5000 civarı muhtemelen karından görür mü acaba alttan mı bakar
Vay be! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 ben doktora soracağım. 2 kasımdan hesaplamak mantıksız geliyor bana. 1 haftadan fazla zaman oynuyor çünkü 😀
Dr da son adet tarihini sorup ona göre bakacak hamilelik dönemi boyunca tabi çocuk kilo vs olarak daha önden gidebilir dönem dönem ama hep 2 kasımı baz alacaklar

Ben su ve süt çok tüketiyorum sanırım süt kabız yapıyor arkadaşlar eşimde meyve aldı muz fln yemeyim mi bugün çok zor geçti bana hem kabizdim.hem modemin tam nokta gibi ortası ağrıdı saatlerce yeni geçti diyebilirim 😐
Seviyorsan cennet hurması çok güzel oluyor ben çok seviyorum üstüne biraz tahin ve ceviz ya da üzerine fındık Cennet hurması Bebeğin gelişimi açısından oldukça önemli olan fosfor ve kalsiyuma sahiptir. Karoten ve A vitamini bebeğin kalp kaslarını ve görme yeteneğini güçlendirir. Bebeğin bağışıklığını kuvvetlendirir.

Bal kabağı kayısı yemeye çalış bu dönem ilk aylar kabız oluyor genelde günde iki kayısı yemeye çalış

Seviyorsan cennet hurması çok güzel oluyor ben çok seviyorum üstüne biraz tahin ve ceviz ya da üzerine fındık Cennet hurması Bebeğin gelişimi açısından oldukça önemli olan fosfor ve kalsiyuma sahiptir. Karoten ve A vitamini bebeğin kalp kaslarını ve görme yeteneğini güçlendirir. Bebeğin bağışıklığını kuvvetlendirir.
Onu giyim bı daha ne fayda sağlar onu da bilemedim süt iyi gelir dediler süt muz fena etti beni

Selam kızlar, ben bugün doktora gittim. Doktor keseyi göremedi henüz normal gebelik mi yoksa dış gebelik mi henüz göremeyiz dedi :KK43: beta degerlerime baktirmadi ama önceden baktirdigim beta değerime gayet iyi bir değer dedi. Bir de folik asit verdi ve gönderdi.
Yarın sağlık ocağına kan vereceğim beta öğrenmek için

Onu giyim bı daha ne fayda sağlar onu da bilemedim süt iyi gelir dediler süt muz fena etti beni
Ben çok seviyorum onu yedim yiyelim günde 2 kere wc gidiyorum hamile olmadığımı öğrenmeden önce kabizdim birde 1 tane avokado bal ve ceviz koyup yiyorum onlari yedigimden beri rahatım

Kuru kayısı ve kefir çok iyi geliuor canim kabız a

Ben çok seviyorum onu yedim yiyelim günde 2 kere wc gidiyorum hamile olmadığımı öğrenmeden önce kabizdim birde 1 tane avokado bal ve ceviz koyup yiyorum onlari yedigimden beri rahatım
Avakado sevmem de günde değil de iki günde bir tane tüketeyim

X