Tabi soylicem inşallahCanım doktora gidince mutlaka haber ver olurmuş? Aramizda bikaç gün var diye biliyorum. Bende ayın 30 na randevu aldim ne kadar geç gidersem o kadar iyi diye sartladim kendimi. En azından birbirimize bakarak tahmin yürütülür diye dusunuyorjm
Hemde ne tedirginlik. Öncesinde 9 haftalık boş gebelikten kürtaj olunca bu kez insan kendini bilinmezlik sabretmeye zorluyor.Tabi soylicem inşallahben de bana yakın olduğunu düşündüklerimi arka planda takipteyim insan ilk zamanlarda tedirgin oluyo illa ki
Benim kimyasal yaşayınca bile nevrim donduyse seni düşünemiyorum bile çok geçmişlerden olsun Rabbim beterinden korusunHemde ne tedirginlik. Öncesinde 9 haftalık boş gebelikten kürtaj olunca bu kez insan kendini bilinmezlik sabretmeye zorluyor.
Ne sabırlısıınn masallah sana23 Kasim'da hamile olduğumu öğrendim. İlk randevum tam 1 ay sonra 22 Aralık'ta. Çoğu gitti azı kaldı. Son 9 gün
Rutin gebelik testleri yapıldı hiv hemogram tsh vs vs canım anca yarına sonuçlarCanım ne oldu sonuç?
merhaba,Merhabalar dün parça düştü bugün gittim değerim 28 düşmüş kimyasal geçirip yeniden hamile kalanlar neye dikkat ettiler 1 ay korun dedi doktor sadece
Yarasin dinlenmissindirKızlar bi uyku bastırdı beni varya ofiste uyuyakalmısım ajdkkekdks hiçkimse de bozuntuya vermemiş
Benimde önce dişim ağrımasaydı sonra kanamam olmasaydı kesinlikle gitmeyecektim 5.5 6 hafta olana kadar nasip23 Kasim'da hamile olduğumu öğrendim. İlk randevum tam 1 ay sonra 22 Aralık'ta. Çoğu gitti azı kaldı. Son 9 gün
Canım sen asmde vermiştin dimi kanları ?Yarasin dinlenmissindir
Dinlendim valla miss olduYarasin dinlenmissindir
Asm e nabiza dusmuo bizim birda. Devlet hastanesinin sitesinden baktim hep genelde oglen 1 1 bucuk.gibi ciktiCanım sen asmde vermiştin dimi kanları ?
Ne zaman e nabıza düşüyor ?
Uyuma hakkini kullanmissin artkDinlendim valla miss olduakşamada misafirim var gene ben uyuma hayalleri kuruyordum oysa ki
ertesi gün öğlene doğru düşmüştü benim kan sonuçları asmdeCanım sen asmde vermiştin dimi kanları ?
Ne zaman e nabıza düşüyor ?
Eskiden labime bakıyorduk değişmiş e nabıza düşüyormuş tamam canım çok sağolAsm e nabiza dusmuo bizim birda. Devlet hastanesinin sitesinden baktim hep genelde oglen 1 1 bucuk.gibi cikti
Teşekkür ederimertesi gün öğlene doğru düşmüştü benim kan sonuçları asmde
O değişmiş artık e nabızdan bakılıyormuş ya öyle dedilerhalk sağlığı lab sonuç yazıp, sana verdikleri o barkodla sorgulayabilirsin
tc soyadı barkod no istiyor