2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım doktora gidince mutlaka haber ver olurmuş? Aramizda bikaç gün var diye biliyorum. Bende ayın 30 na randevu aldim ne kadar geç gidersem o kadar iyi diye sartladim kendimi. En azından birbirimize bakarak tahmin yürütülür diye dusunuyorjm
Tabi soylicem inşallah 🥰 ben de bana yakın olduğunu düşündüklerimi arka planda takipteyim insan ilk zamanlarda tedirgin oluyo illa ki

Merhabalar dün parça düştü bugün gittim değerim 28 düşmüş kimyasal geçirip yeniden hamile kalanlar neye dikkat ettiler 1 ay korun dedi doktor sadece
merhaba,
öncelikle geçmiş olsun, son derece yıkıcı bir durum. benim de ilk gebeliğim kimyasaldı ve herkese duyurduğumuz için düşük olduktan sonra bebiş nasıl diye soranlar çok oldu. ocak 2017 de hamile olduğumu öğrendim sonrasında kimyasaldı ve düşük oldu. bazı doktorlar 6 ay korunmamı bazısı 3 ay korunmamı, rahmin dinlenmesi ve yeni gebeliğe hazırlanması gerektiğini vs söyledi. Ben son adet tarihimin olması açısından tekrar regl olana kadar korundum ve 40 günü geçtiğini hatırlıyorum. kocakarının biri o dönem bana düşüğün götü içinde olur kızım sen hemen hamile kalırsın hiç endişelenme demişti. adet görüp yıkandktan sonra korunmadım ve Mart 2017 de tekrar hamile kaldım. Şu an oğlum 4 yaşında sana tavsiyem son adet tarihin belli olana kadar korunman. Sonrasında inşallah bizim gibi şansınız yaver gider.

Geçekten çok sabırlısın :KK70: ben koşa koşa gittim doğum paketi aldım üstüne birde muayene oldum.
yani on muayene hakkımın birini resmen boşa harcadım :KK70::KK70:
ne gördük hiç birşey
alttan bakınca keseyi gördük sadece :KK70:

halk sağlığı lab sonuç yazıp, sana verdikleri o barkodla sorgulayabilirsin
tc soyadı barkod no istiyor

X