- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 28
Hayrli olsun guzumMerhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi gördüm 30 ekimde 2 embrio transfer oldu normalde dün kan tahlili yaptırmam gerekiyordu ama covid testim pozitif olduğu için karantinadayım ayrıca ohss oldum şuanda 7 aylık hamile gibi şişim inşallah atlatacağım dün idrar testi yaptım pozitif çıktı haftaya ultrasona girebileceğim ama dr hamilesin dedi inşallah sağ salim kucağımızda alalım bebişlerimizi
Yaa çok sevindimm. Sağlıkla gelsin.❤Kızlar bugün baska bi doktora gittim içim rahatlasın farklı görüş alayım diye. Gecem hafta gittiğimde keseyi görmüştük. Bu hafta cok şükür bebegide gördük kalp atısıda duyduk ama cok güclü duyamadık karından baktıgımız için haftaya daha güclü duyarız dedi doktor
Canım seninle satlarımız aynı ben henüz test yapmadım sen nezaman öğrendinSırf kendini düşünmüş doktor demekki açılman olması çok normalmiş yoksa hatta kendi suyun gelerek olsaymış keşke olsun sağlıklısınız ikinizde önemli olan o. Yoksa her doğumda içimize sinmeyen birşeyler hepimiz yaşıyoruz malesef
İnşallah canım, hepimizinki sağlıkla gelsinYaa çok sevindimm. Sağlıkla gelsin.❤
Merhaba canım. Hoş geldin. Bu konuda pek bilgim yok. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına. Bende eskişehirdeyim hangi hastane hangi doktora gidiyorsun.Merhabalar bende temmuz annesi olacağım inşallah beni de ekleyebilirmisinizsat 28 Eylül 15 temmuz tahmini doğum tarihi ilk çocuğum Eskişehir...
Bir şey sormak istiyorum. Bu gün doktora gittim keseyi falan gördük çok şükür bir dahaki haftaya kalp atışını duymaya gideceğim fakat doktorum bana düşük tehliken var dememesine rağmen duphaston ilacını verdi. Eczacim kanaman mi var diye sordu onun doktoru düşük tehlikesine nispeten vermis. Acaba benimde böyle bir durumum olsa doktorum bunu bana soylemezmiydi.
Çok sagol canım inşallah sende kalp atısını duyarsınAyyy çok sevindim valla
Geçmiş olsun canım. İnşallah sıkıntısız atlatırsın bu dönemi.❤Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi gördüm 30 ekimde 2 embrio transfer oldu normalde dün kan tahlili yaptırmam gerekiyordu ama covid testim pozitif olduğu için karantinadayım ayrıca ohss oldum şuanda 7 aylık hamile gibi şişim inşallah atlatacağım dün idrar testi yaptım pozitif çıktı haftaya ultrasona girebileceğim ama dr hamilesin dedi inşallah sağ salim kucağımızda alalım bebişlerimizi
Batıkent ümit hastanesi Yusuf Öztürk e başladım bu gün siz hangi doktora gidiyorsunuz... İnşallah cümlemiz alırız kucağımıza saglicaklaMerhaba canım. Hoş geldin. Bu konuda pek bilgim yok. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına. Bende eskişehirdeyim hangi hastane hangi doktora gidiyorsun.
Bende kızımı batıkent ümitte doğurdum. Oradaki doktorumdan çok memnundum oda anadoluya geçti bende anadoluya başladım ama bugün gördüğüm hastane muayene ve ücretler den sonra şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum. İyi bir bayan doktor arıyorum.Batıkent ümit hastanesi Yusuf Öztürk e başladım bu gün siz hangi doktora gidiyorsunuz... İnşallah cümlemiz alırız kucağımıza saglicakla
Gözün aydın canım çok sevindim darısı bana inşallah ben daha beta sonucu bekliyorumBen geldim kızlar. 6+5 haftalık kese çok iyi kalp atışınıda aldık. Çok şükür hiç bir sorun yok dedi. ❤Çok heyecanlandım sanki ilk bebeğim olacak yaa
İnşallah canım benim. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz ❤Gözün aydın canım çok sevindim darısı bana inşallah ben daha beta sonucu bekliyorum
Bende bir süre burda takibimin yapılıp sonrasında bende şehir hastanesi ya da Yunusemre ye başlamayı düşünüyorum. Şehir Hastanesi'nde Tuba yuvanç duymuştum çok iyi diye inşallah gönlünüzü rahatlatacak ve iyi ilgilenecek bir doktor bulursunuz.Bende kızımı batıkent ümitte doğurdum. Oradaki doktorumdan çok memnundum oda anadoluya geçti bende anadoluya başladım ama bugün gördüğüm hastane muayene ve ücretler den sonra şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum. İyi bir bayan doktor arıyorum.
Amin inşallah bakalım.3gebeligim ama yine bir heyecan var içimdeÇok sagol canım inşallah sende kalp atısını duyarsın
Annelerin hakkı ödenmez diye boşuna dememişler işte... 2 çocuğum var ikisini de farklı zorluklarla büyütüyorum... Hani derler ya yemedim yedirdim giymedim giydirdim diye... Hasta olduğunda uykusuz günler geceler geçirmek.. Tırnağı kırılsa sanki parmağı kopmuş gibi üzülmek.... Tıka basa yese de yine de aç olduğunu düşünüp yedirmeye çalışmak... Çok zor anne olmak çokk...Ama bir tek bakışları yetiyor tüm herşeyi unutmaya... En küçük başarıda onunla ve kendinle gurur duymak... Ben 38 yaşındayım ve annem hala sanki 8 yaşındayım gibi elimi hiç bırakmadı...Annemle gurur duyuyorum... Bıkmadan usanmadan türlü hastalıklarına rağmen hala koşuşturur bizim için... Hepimiz gurur duyalım annelerimizle ve sonra da kendimizle...Anne olmak ne kdar zormus annem bna kizinca sende anne ol ins da o zmn analik nasil olurmus bi ogren der hep bna gercekten her zmnki gibi haklıymış bnm gzel annem heycani bile yetiyr
Düşük tehlikeniz varsa söylemeniz gerekirdi bence. Normal yolla mı oldu gebeliğiniz herhangi bir tedavi gördünüz müMerhabalar bende temmuz annesi olacağım inşallah beni de ekleyebilirmisinizsat 28 Eylül 15 temmuz tahmini doğum tarihi ilk çocuğum Eskişehir...
Bir şey sormak istiyorum. Bu gün doktora gittim keseyi falan gördük çok şükür bir dahaki haftaya kalp atışını duymaya gideceğim fakat doktorum bana düşük tehliken var dememesine rağmen duphaston ilacını verdi. Eczacim kanaman mi var diye sordu onun doktoru düşük tehlikesine nispeten vermis. Acaba benimde böyle bir durumum olsa doktorum bunu bana soylemezmiydi.