2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bende öyle tahmin ediyorum eğer bir şey gördüyse söylerdi doktorum ama beni mi korkutmak istemedi diyorum ama o da saçma bilmiyorum baya ikilemde kaldım bu ay değil ama iki ay önce femera kullanmistim.

Kızlar benim bugün biraz karinagrsi var kasıklarıma doğru vuruyor anlamadim ne ağrısı uzandım simdi
Benimde bugün bel ağrım var yaa... Ama sanırım normal bunlar...Dinlenmeye çalış..

Doktorunuzu dinleyin bence de... Kafanız karışacak yoksa.

Bende öyle tahmin ediyorum eğer bir şey gördüyse söylerdi doktorum ama beni mi korkutmak istemedi diyorum ama o da saçma bilmiyorum baya ikilemde kaldım bu ay değil ama iki ay önce femera kullanmistim.
Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah... Sorma şansınız varsa doktorunuza bi sorun isterseniz..yani düşük tehlikeniz varsa ona göre hayatınızı düzenlersiniz..

Ay inşallah sıkıntısız geçer bu günlerimiz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. ❤

Benim ilk cocugum olcak kısmet olursa onun için cok heyecanlı ve korku doluyum bişey olursa diye bende diyordum baska cocugum olsa bu kadar hissetmezdim hamilelik heyecanını diye demek ki fark olmuyor
Yok yok olmuyor.. Hepsinin ayrı bir heyecanı ve korkuları oluyor...
Kızım dünyaya geldiğinde başka hiç birşeyi bu kadar beğenip sevemem sanmıştım.. Hatta oğluma hamile kaldığımda biraz korktum bile diyebilirim. Acaba onu da kızım kadar sever miyim diye.. Ama dünyaya gelip kucağıma verdikleri an içim öyle bir sıcaklıkla doldu ki... Ve sevgileri asla ayrılmıyor birbirinden... Şimdi kısmet olursa 3.çocuğum sağlıkla dünyaya gelirse oda aynı olacak biliyorum.. Ve şimdiden korkuyorum ya bişey olursa diye.. Baksana durmadan yazıp duruyorum acaba iyi mi şöyle mi böyle mi diye..

Sanırım 10 tane de doğursak aynı heyecanı yaşarız... Allah sana da istediğin kadar çocuk versin inşallah...

İnşallah sağlıkla kucagına alırsın canım Benimde daha önce 2 kaybım olduğu için korkuyorum biraz inşallah bunu sağlıkla kucagıma alırsam baska düşünür müyüm bilmiyorum zaman ne gösterir

Bayanlar iyi akşamlar herkese
benim gibi bulantısı olup sonra birden kesilen var mı dün biraz bu gün hiç bulantım yok korkmaya başladım doktoruma son gittiğimde bulantının olması bebeğinin sağlıkla geliştiğine işaret demişti çok telaş yaptım

Sana halime kılıçı öneririm bende şehir hastanesine gidiyorum ama benim doktorum erkek

Sana önerim Tuba yuvança gitme ben şehir hastanesine gidiyorum ama o doktor gerçekten iyi değil erkek olarak hasan talayi bayan olarakta Halime kılıçı oneririm

Hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah

Ya o benim de kafama takılıyor aslında.. Yani arada acayip midem bulanıyor 1 saat sonra bi bakmışım bişey yok gayet iyiyim.. Ama çok önemli olduğunu sanmıyorum.. Çünkü bem hiç bir gebeliğimde 1 kez bile mide bulantısı baş dönmesi mide ağrısı yanması falan gibi şeyler yaşamadım asla..bunda oluyor nedense arada sırada.. Çok telaş yapma..

Kese için çok erken canım tabi yine doktorun daha iyi bilir ama 4 haftalıkken gözükmez bildiğim kadariyalı. Özelemi gidiyorsun

Cumartesi gününe randevu almış eşim sizce gitsem kese gozukurmu ilk bebeğimde keseyi 5+4 de görmüştük, bu cumartesi 5+1 olcam erkenmi sizce ama betaHCG güzel artmaya devam ederse hesapladım cumartesi gunu 35.000 filan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…