2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim 5+0 da beta HCG 2094 olmuştu ve vajinal ultrasonda keseyi gördüm

Ay bilmiyorum arkadaşım ya içime kurt düştü bide benim kaybım var ondada bulantım olmamıştı o yüzden bulantı ince çizgim yani başlayıp kesilince içim bi kötü oluyo inşallah bişey yoktur akşamdan beri içim içimi yiyo

Valla hcg o kadar olursa bence sen bebeği bile görürsün

Kızlar ben aşırı uyuyorum sizde durumlar ne
Benim de çok uykum var. Bunun sebebi de hamile kaldıktan sonra vücudumuz önceden uyumadığımız zamanlarda ki borçlarını geri alıyormuş

Benim 6-7 tane kaybım 2 çocuğum var..Hatta birinde mol gebelikti betam 300.000 lere çıkmıştı Hiçbirinde mide bulantım olmamıştı... İlla olacak diye bişey yok yani... İçini ferah tut sen.. Bebişi strese sokmaaaa

Hii aman ne diyosun geçmiş olsun çok bu sefer sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah İnşallah hepimiz kucağımıza alıcaz bol bol dua edelim stres yapıyorum gerçekten

Vallaha HCG çok yüksek benim adetten 1 gün sonra 1000 çıktı hatta 1000 dende yüksekmiş ama hastanedeki cihaz 1000'in üstünü olcmuyormus. Cumartesi böyleydi betaHCG hesapliyorum 2.5 katı artarsa 35.000 filan oluyor, dış gebelikdende şüpheleniyorum ben açıkçası çok yüksek çünkü değer

Kese için çok erken canım tabi yine doktorun daha iyi bilir ama 4 haftalıkken gözükmez bildiğim kadariyalı. Özelemi gidiyorsun
Bana da erken geldi canim ama doktor pzt 380 betayi görünce kendi hesabına gore görebiliriz keseyi bakalim cmt dedi. Belki vajinal ultrasonla bakar..
Evet ozele gidiyorum live ama kontrol olacak zaten henüz 10 gun dolmadığı icin.
Ella icmemis olsam hic telas etmem de. Yolunda gidecek olan biseye müdahele etmis olmak ihtimali beni mahvediyor....

Git ozaman kuzum için rahat eder en azından vajinal bakar dediğin gibi

Hii aman ne diyosun geçmiş olsun çok bu sefer sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah İnşallah hepimiz kucağımıza alıcaz bol bol dua edelim stres yapıyorum gerçekten
Aslında hepimiz yapıyoruz stres... Şöyle 12.haftalara gelsek bi rahat nefes alıcaz inşallah.. Hele bir de hareketleri hissetmeye başlayınca işte hamilelik şimdi başladı diyor insan..

Dış gebelikte beta o kadar yükselse tüpün dayanmaz zaten patlar iç kanama geçirirsin ki bu da çok çok tehlikeli..
Zaten dol gebelikte mutlaka farklı bir ağrı ve lekelenme olur.. Korkma öyle birşey değil yani seninki

İnşallah oyledir canım amcamın kızı geçirdi dış gebelik ilk 1 hafta çok iyiydi bir akşam birden fenalaştı bayıldı kustu gece apar topar ameliyata alındı tüpün birini aldılar

Bem dış gebelik de geçirmiştim... Değerim daha 6500 civarındayken doktorların ödü kopmuştu ve beni hastaneden eve pijama almaya bile göndermediler yolda iç kanama geçirirsin diye... Üstelik dış gebelikte öyle 2.5 kat artış olmuyor... Düzensiz az az artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…