- 1 Kasım 2020
- 44
- 86
- 30
Bende öyle tahmin ediyorum eğer bir şey gördüyse söylerdi doktorum ama beni mi korkutmak istemedi diyorum ama o da saçma bilmiyorum baya ikilemde kaldım bu ay değil ama iki ay önce femera kullanmistim.Annelerin hakkı ödenmez diye boşuna dememişler işte... 2 çocuğum var ikisini de farklı zorluklarla büyütüyorum... Hani derler ya yemedim yedirdim giymedim giydirdim diye... Hasta olduğunda uykusuz günler geceler geçirmek.. Tırnağı kırılsa sanki parmağı kopmuş gibi üzülmek.... Tıka basa yese de yine de aç olduğunu düşünüp yedirmeye çalışmak... Çok zor anne olmak çokk...Ama bir tek bakışları yetiyor tüm herşeyi unutmaya... En küçük başarıda onunla ve kendinle gurur duymak... Ben 38 yaşındayım ve annem hala sanki 8 yaşındayım gibi elimi hiç bırakmadı...Annemle gurur duyuyorum... Bıkmadan usanmadan türlü hastalıklarına rağmen hala koşuşturur bizim için... Hepimiz gurur duyalım annelerimizle ve sonra da kendimizle...
Düşük tehlikeniz varsa söylemeniz gerekirdi bence. Normal yolla mı oldu gebeliğiniz herhangi bir tedavi gördünüz mü