Canım zaten ilişkiye göre saymıyoruz hepimiz adete göre sayıyoruz gecende yazdım görmedin sanırım. Mesela benim adet olduğum tarih 29 eylül bebekte tam o gün olmus gibi 6+0 cıkıyor cünkü öyle hesaplıyorlar o ilişyile olmus anlamında değil buSzin adet tarihinizle ultrason tarhiniz hep farkli yani uyusmuyo bnm neden tuhf ki 2 3 gun oynuyo ikisi arasinda adetten 1 2gun sonra ilk iliskim oldu bu drumda erken mi yumurtlams oluyrum
Dr değilim. İkinci gebeliğim. Sadece ilk gebelikte bana söyleneni söyledim.Bende ilk aylar yasak diye biliyotum bana öyle demişti kanama fLN olmamasina ragmen yani serbest diyipte risk atmayin bence yorumunuzla
Evet benimki karnimdan baktiBenimde 6+2 vajinal ultrasonda kalp atışlarını ve bebeği gördük karından ultrasonla fark oluyo
Ben bugün gittim kese gmrünmedi ama oğlumda da 5 hafta bitince görünmüştü onun için sıkıntı etmeyinGidince keseyi görünmez diyo korkuyorum o yüzden kafam çok karışık
Büyük ihtimalle sende 1 haftaya kalmaz duyarsın inşallahEvet benimki karnimdan bakti
Bilemedim artikÇoğu insanın zaten fark eder erkende yumurtlamis olabilirsin yada sata göre tam uyumludur
Benim sata göre 6+6 doktorum bebek 6+2 ye uyumlu dedi kese 5+2 ye uyumlu benim kafam çok karıştıBilemedim artik
Tmm cnmda genelde 1 hfta fark oluyo herkeste bnm digeride oyleydj ama bu hemn biter bitmez olmus adet tarihimle ultrasondaki tarih 2 3 falan fark varCanım zaten ilişkiye göre saymıyoruz hepimiz adete göre sayıyoruz gecende yazdım görmedin sanırım. Mesela benim adet olduğum tarih 29 eylül bebekte tam o gün olmus gibi 6+0 cıkıyor cünkü öyle hesaplıyorlar o ilişyile olmus anlamında değil bu
Evd gercekten karsikBenim sata göre 6+6 doktorum bebek 6+2 ye uyumlu dedi kese 5+2 ye uyumlu benim kafam çok karıştı
Amin inşallah canimBüyük ihtimalle sende 1 haftaya kalmaz duyarsın inşallah
İnşallah hiç bı sıkıntı olmadan kalp atışında bebegide görürsün cnm haber vermeyi unutmaYarin bnde bazi seyler dha netlescek gidince
Sağol cnm inşallah bakalımBen bugün gittim kese gmrünmedi ama oğlumda da 5 hafta bitince görünmüştü onun için sıkıntı etmeyin
Ins cnmKızlar bugün baska bi doktora gittim içim rahatlasın farklı görüş alayım diye. Gecem hafta gittiğimde keseyi görmüştük. Bu hafta cok şükür bebegide gördük kalp atısıda duyduk ama cok güclü duyamadık karından baktıgımız için haftaya daha güclü duyarız dedi doktor
Senin kac haftalik canimBen bugün dyaanamadım gittim ama kese gmrünmedi. Bthc baktı 1429 çıktı
Benimde senin gibi cıkıyor yumurtlamamıfa ovüyle takip etmiştim erken yumurtlamadığıma eminim için rahat olsun diye diyorum kuzumTmm cnmda genelde 1 hfta fark oluyo herkeste bnm digeride oyleydj ama bu hemn biter bitmez olmus adet tarihimle ultrasondaki tarih 2 3 falan fark var
Ins gzum pylasim yparimİnşallah hiç bı sıkıntı olmadan kalp atışında bebegide görürsün cnm haber vermeyi unutma
Ayyy çok sevindim vallaKızlar bugün baska bi doktora gittim içim rahatlasın farklı görüş alayım diye. Gecem hafta gittiğimde keseyi görmüştük. Bu hafta cok şükür bebegide gördük kalp atısıda duyduk ama cok güclü duyamadık karından baktıgımız için haftaya daha güclü duyarız dedi doktor