Çok geçmiş olsun.Rabbim buyuk kesme umudunu bnm herseyim yolundaydi birkac gun sonra bi anda hafif kanamm oldu hmn doktra gttim dusuk yptgimi ogrendim herseyin hayrlisini rabbim bilir
10 mm crl 7mmGebelik kese boyutun ne cnm
Hayırlısı neyse hakkimizda o olsun cnm blki bakarsin normale doner kanaman flan var mi10 mm crl 7mm
İnşallah yaHayırlısı neyse hakkimizda o olsun cnm blki bakarsin normale doner kanaman flan var mi
Ins ise yarar progesteron minnak uzmez seni bnde hic ise yaramadi ne progesteron ne serumlar ne iğneler neler yptim olmadi 2 gunde rabbimden dilegim ninnakin seninle olsun arkadasmİnşallah ya
Ara ara akıntıyla birlikte kanamam oluyo onun içinde progestan verdi doktorum
Amin cnm inşallah Allah'tan doktorum iyiBnde
Ins ise yarar progesteron minnak uzmez seni bnde hic ise yaramadi ne progesteron ne serumlar ne iğneler neler yptim olmadi 2 gunde rabbimden dilegim ninnakin seninle olsun arkadasm
Son adet tarihin neydi canım?10 mm crl 7mm
24 EylülSon adet tarihin neydi canım?
Senin sat kaç cnm?24 Eylül
Dün ben gittim 27 eylul sat ama 35 günde oluyordum dediğim gibi dün gittim normal de 6+1 ama ultrason 5+0 çıktı gs 16 mm doktara o an sordum kalp atışı çok erken dedi 15 gün sonra gel dedi o zaman inşallah ayrıca eve gelince yumurtlama tarihi hesapladigimda 5 haftalık çıkıyor herşey hayırlısıBende bugün gittim 6+2 deyim kesem 10 mm 5+2 gibi gozukuyo dedi doktorum kalp atışında duydum bebekte görüldü
İyi erken Bebek te kalp atışında gozukmus masallaah inşallah iyi olur güzel günler görürsünBende bugün gittim 6+2 deyim kesem 10 mm 5+2 gibi gozukuyo dedi doktorum kalp atışında duydum bebekte görüldü
Benimde 6+2 vajinal ultrasonda kalp atışlarını ve bebeği gördük karından ultrasonla fark oluyoDün ben gittim 27 eylul sat ama 35 günde oluyordum dediğim gibi dün gittim normal de 6+1 ama ultrason 5+0 çıktı gs 16 mm doktara o an sordum kalp atışı çok erken dedi 15 gün sonra gel dedi o zaman inşallah ayrıca eve gelince yumurtlama tarihi hesapladigimda 5 haftalık çıkıyor herşey hayırlısı
Evet ama gebelik kesem küçük doktorum tehlikeli olduğunu söylediİyi erken Bebek te kalp atışında gozukmus masallaah inşallah iyi olur güzel günler görürsün
Baska bi doktra git bideEvet ama gebelik kesem küçük doktorum tehlikeli olduğunu söyledi
Doktorum çok iyi bı doktor bizim bütün tanıdıklar ona gitti başka bı doktor yolk kesen büyük dedi doktorumda yolk kesesi büyük olsaydı bebek olusmazdi dediBaska bi doktra git bide
Hyrlisi hakkindaDoktorum çok iyi bı doktor bizim bütün tanıdıklar ona gitti başka bı doktor yolk kesen büyük dedi doktorumda yolk kesesi büyük olsaydı bebek olusmazdi dedi
Çoğu insanın zaten fark eder erkende yumurtlamis olabilirsin yada sata göre tam uyumludurSzin adet tarihinizle ultrason tarhiniz hep farkli yani uyusmuyo bnm neden tuhf ki 2 3 gun oynuyo ikisi arasinda adetten 1 2gun sonra ilk iliskim oldu bu drumda erken mi yumurtlams oluyrum
Ben bugün dyaanamadım gittim ama kese gmrünmedi. Bthc baktı 1429 çıktıEvet bende korkuyorumya bos gebelik falan olmasindan