2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Günaydın kızlar benim bebişim bu ara hep çığlık atıyor ses denemeleri yapıyor cirliyor sabah 5te uyanıp konuşuyor bidi bidi hiç susmuyor sizde de var mı bu durum
Var canım bizimki de hele ağlama sırasınalma değilde çığlık bağırma şeklinde ki ben gelip alim die alınca hemen susuyor son bir kaç gündür tülürüğüyle oynuyor pıyyy diyip duruyor hoşuna gidiyor 😆

Meraba hanımlar..Kızımın cildinde aşırı bi kuruluk farkettim.Dogdugundan beri yanakları hafif kırmızı.. Dün görümcem kuruluk ve kırmızılığın egzama olabileceğini söyledi.
Böyle bi durum yaşayanınız var mı?

Merhaba güzel anneler.bende temmuz da anne oldum bebeğim 6.ayını doldurmak üzere.bu ayda hangi kaba motor becerileri öğrenmiş olması bekleniyor.ek gıdaya geçelim dedim lakin hiçbir şeye ağız açtıramadım sizde durumlar nasıl.
cnm 165 günlüksünüz azcık daha zamanı var minnoşunun ama yinede siz yemek yerken felan sizi izliyorsa dikaktini o yöne çekip tepkilerini ölçebilirsin
zamanla oda istiyecektir

Ek gıdaya başladık biz. Kabağı buharda haşladım, burun kıvırdı yemedi, onu erteledim.3 gün patatesi suda haşlayıp, çatalla ezip zeytinyağı koydum içine. Çok güzel yedi. Kabağı dün tekrar denedim, suda haşladım bu sefer, çatalla ezip içine z.yağı koydum , onu da güzel yedi. Bugün ve yarın da kabak var. Sonra havuca geçeceğiz inşallah.
Karnı tok olunca yemiyor, hemen öbür tarafa dönüyor. O yüzden yarı açken yediriyorum. Zaten 1 tatlı kaşığı ya da 1 yk arası yiyebiliyor.
Mama sandalyesine hala karar veremedim . Kucağımda yedirmek zor oluyor. Bu aralar tek işim mama sandalyesi bakmak :işsiz:
cnm zaten ek gıdaya yeni başladıkları için daha pek farkında değiller o yüzden tokken yemeleri zor..
benimkide öyle.. gerçi ben hala tadımdayım henüz doyurucu şekilde vermiyorum ama açken ham diye açıyor ağzını :KK70: herşeyi yiyor :KK70:

Kızlar iyi akşamlar mastite ne iyi geliyordu
sıcak su.. duşta sıcak suyla masaj yap göğsüne.. sonra sabun sür sabunla elinle kayganlaşıp masaj yapman kolay olur
sağar gibi öne doğru iyice masaj yap yumuşat
sonra bol bol emzir
eğer makinan varsa sağ cnm

Merhabaa hanımlaar,süt sağan annelere bir sorum var,sütünüzü sağdığınızda ne kadar çıkıyor? Benim çok dengesiz,bazen nerdeyse hiç çıkmıyor,120 çıktığı oluyor,60 çıktığı oluyor (çift memeden) Bu süt az mı çok mu merak ediyorum?
benmde sağarken öyleydi.. bence tamamen içtiğimiz sıvılarla alakalı
sıvının sütte etkisi çok
en az 3 lt su şart
Meraba hanımlar..Kızımın cildinde aşırı bi kuruluk farkettim.Dogdugundan beri yanakları hafif kırmızı.. Dün görümcem kuruluk ve kırmızılığın egzama olabileceğini söyledi.
geçmiş olsun cnm

cnm 165 günlüksünüz azcık daha zamanı var minnoşunun ama yinede siz yemek yerken felan sizi izliyorsa dikaktini o yöne çekip tepkilerini ölçebilirsin
zamanla oda istiyecektir

cnm zaten ek gıdaya yeni başladıkları için daha pek farkında değiller o yüzden tokken yemeleri zor..
benimkide öyle.. gerçi ben hala tadımdayım henüz doyurucu şekilde vermiyorum ama açken ham diye açıyor ağzını :KK70: herşeyi yiyor :KK70:

sıcak su.. duşta sıcak suyla masaj yap göğsüne.. sonra sabun sür sabunla elinle kayganlaşıp masaj yapman kolay olur
sonra bol bol emzir

sıvının sütte etkisi çok
en az 3 lt su şart

geçmiş olsun cnm
Sağol canım ben değilde bir arkadaşım olduda sağdı düş aldida sabunla masaj yapmadi dün onu da diyim sagolun WomenClub WomenClub

Merhabaa hanımlaar,süt sağan annelere bir sorum var,sütünüzü sağdığınızda ne kadar çıkıyor? Benim çok dengesiz,bazen nerdeyse hiç çıkmıyor,120 çıktığı oluyor,60 çıktığı oluyor (çift memeden) Bu süt az mı çok mu merak ediyorum?
Benimkide farkediyor canım eğer uc saat geçtiyse meme bosaldiktan sonra, muhakkak 90 çıkıyor tek memeden ben de bunu merak ediyordum

Benimkilerde birinin kulak arkasında döküntü ve kızarıklık vardı
Ilaç kullandik geçti
Bir süre sonra yanaklarda döküntü başladı aynı ilaçla o da geçti
Doktora fotoğraf gönderin gerekli görürse muayeneye çağırır zaten

Puset zor oluyor canım. Arabayı eşim kullanırken oğlum kucağımda oluyor o zaman çok gerek duymuyoruz ama ben kullanırken çok ihtiyacımız oluyor . Birkaç gün araştırmanı yap. Hangi özellikleri olsun istiyorsun ona göre marka model belirle.
Benim aldığım 3 kademeli yatış, 360 derece dönebilen bir koltuk. Dönebilmesi büyük kolaylık sağlıyor bana. Memnunum yani

doğduğu andan itibaren kullanılabilir bir model tercih etmiştik biz,şimdi fiyatına baktım benim aldığımın 2 katına çıkmış 😢 Joie I-Spin 360 aldığımız model,o dönem ki araştırmalarımıza göre fiyat/performans açısından en iyi ürünlerden biriydi. Ama siz artık 6 aylıktan itibaren kullanılabilecek ürünlere bakabilirsiniz. Benim hayallerimde bebiş doğar doğmaz,oto koltuğuna koyup,ortamlarda fink atmak vardı.o yüzden böyle sıfır ay lı model seçmiştim. Henüz koltukta toplam yarım saat oturmuş değil. Ama koltuk güzel. Tipi hoş. Arabada şık duruyor. Çantamı falan koyuyorum. Emzirme yastığında kucağımda yatıyor benim ki. Aynı şekilde anakucağı,beşik ve bebek arabası da aldık onlarıda henüz deneyemedik😂
Anladim kızlar çok teşekkürler🙏

Mama sandalyesi bulduklarim
kiwi 1000 olmus yuh ya ben çok memnunum koltuk ayarlanır olsun yeter bence

Eklentiler

• Screenshot_20211230-100458.png
    Screenshot_20211230-100458.png
    181,3 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20211230-100308.png
    Screenshot_20211230-100308.png
    113,1 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20211230-100245.png
    Screenshot_20211230-100245.png
    144,8 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Benimkilerde birinin kulak arkasında döküntü ve kızarıklık vardı
Ilaç kullandik geçti
Bir süre sonra yanaklarda döküntü başladı aynı ilaçla o da geçti
Doktora fotoğraf gönderin gerekli görürse muayeneye çağırır zaten
Bizde de vardı kulak arkasında döküntü,alerjiden demişlerdi. Diyetle geçti,şimdi diyeti açmaya başladım,yanaklarında ve diz arkasında oluştu😢

Benimkide farkediyor canım eğer uc saat geçtiyse meme bosaldiktan sonra, muhakkak 90 çıkıyor tek memeden ben de bunu merak ediyordum
Siz sadece süt mü veriyorsunuz,bazen emzirdikten sonra kalanı sağın diyorlar ama bende hiç bişi kalmıyor ki😂 yeni bi kitap aldım okumaya başlayacağım mevzuyu çözmek için,bu süt meselesi yüzünden doktora yapıcam😂

zamanla oda istiyecektir

sonra bol bol emzir

sıvının sütte etkisi çok
en az 3 lt su şart

geçmiş olsun cnm
Kesinlikle susuz asla olmaz,ben şişelerle geziyorum ama dışarı falan çıkarsak susuz kalıyorum. Benim ki çok iştahla sağılmış süt içiyor,hoşuna gitti sıpanın istiyorum ki şişe şişe süt çıksın😢

Kesinlikle susuz asla olmaz,ben şişelerle geziyorum ama dışarı falan çıkarsak susuz kalıyorum. Benim ki çok iştahla sağılmış süt içiyor,hoşuna gitti sıpanın istiyorum ki şişe şişe süt çıksın😢
yanında taşı cnm dışarıdada iç..
oy maşallah yaaa inşallah şişe şişe olurda içer annesi

X