Ek gıda serüveni beni korkutuyor iştahsız bir çocuğum daha olduğu için çok geriyor beni yemek işi.Merhaba canım. Eğer henüz yapmadıysan sizinle sofraya oturtabilirsin mama sandayesi ile akşam yemeklerinde. yemek yediğimizi görmesi faydalı oluyor. Doktorumuz önerdi.
6. Ayda yan dönebilmesi ve destekli oturabilmesi bekleniyor.
Fakat bazı çocukların gelişimi çok önde. Yani kıyaslama yaparken önde olanlara bakmamak lazım, hatta kıyas yapmamak lazım her çocuğun gelişimi farklı.
Yüzüstü dururken göğsünün bir bölümünü kaldırıp ağırlığı ellerine verebilir.Merhaba güzel anneler.bende temmuz da anne oldum bebeğim 6.ayını doldurmak üzere.bu ayda hangi kaba motor becerileri öğrenmiş olması bekleniyor.ek gıdaya geçelim dedim lakin hiçbir şeye ağız açtıramadım sizde durumlar nasıl.
Buharda bizde sevmedik suda haşlayıp az suyuyla eziyorum vitamini kaçmasın diye zeytin yağını hep kat canımEk gıdaya başladık biz. Kabağı buharda haşladım, burun kıvırdı yemedi, onu erteledim.3 gün patatesi suda haşlayıp, çatalla ezip zeytinyağı koydum içine. Çok güzel yedi. Kabağı dün tekrar denedim, suda haşladım bu sefer, çatalla ezip içine z.yağı koydum , onu da güzel yedi. Bugün ve yarın da kabak var. Sonra havuca geçeceğiz inşallah.
Karnı tok olunca yemiyor, hemen öbür tarafa dönüyor. O yüzden yarı açken yediriyorum. Zaten 1 tatlı kaşığı ya da 1 yk arası yiyebiliyor.
Mama sandalyesine hala karar veremedim . Kucağımda yedirmek zor oluyor. Bu aralar tek işim mama sandalyesi bakmak
Bol bol emzirmek sağım yapmak sıcak duş altında sabunla masaj bol sabır çokça dua hemencik iyiles inşallah rabbim düşmanıma vermesin kırk derece ateşle beş gün çektim iyi bir antibiyotik alsaydım iki gün surmezdi akılsız başımKızlar iyi akşamlar mastite ne iyi geliyordu
Benim tek isim oto koltuğu fiyatlar uçmuş ne düşünüyorsunuz bir kaç ay daha beklesem mi yoksa şimdiden alsam mı 2022ye ne kaldı zamlar kapıdaEk gıdaya başladık biz. Kabağı buharda haşladım, burun kıvırdı yemedi, onu erteledim.3 gün patatesi suda haşlayıp, çatalla ezip zeytinyağı koydum içine. Çok güzel yedi. Kabağı dün tekrar denedim, suda haşladım bu sefer, çatalla ezip içine z.yağı koydum , onu da güzel yedi. Bugün ve yarın da kabak var. Sonra havuca geçeceğiz inşallah.
Karnı tok olunca yemiyor, hemen öbür tarafa dönüyor. O yüzden yarı açken yediriyorum. Zaten 1 tatlı kaşığı ya da 1 yk arası yiyebiliyor.
Mama sandalyesine hala karar veremedim . Kucağımda yedirmek zor oluyor. Bu aralar tek işim mama sandalyesi bakmak
Oto koltuğunu ben henüz hamileyken almıştım,uçmuş gitmiş şimdi fiyatlar. Biraz takip edip indirimli birşeyler bulabilirsiniz. E ticaret sitelerinde bol bol favorilere ekleyin,sistem gereği bir süre sonra indirim sunabiliyorlarBenim tek isim oto koltuğu fiyatlar uçmuş ne düşünüyorsunuz bir kaç ay daha beklesem mi yoksa şimdiden alsam mı 2022ye ne kaldı zamlar kapıda
Biz 2-3 aylıkken Yoyko bear gri olandan, 1200 tl ye aldık. Beklentilerimi karşılıyor. Trendyol daha pahalı satıyor. Hepsi buradadan almıştık biz. Araştırma yap canım, uygun fiyata bulursan kaçırmaBenim tek isim oto koltuğu fiyatlar uçmuş ne düşünüyorsunuz bir kaç ay daha beklesem mi yoksa şimdiden alsam mı 2022ye ne kaldı zamlar kapıda
Ben çok fonksiyonlu birşey aldım ama hiç gerek yokmuş,belki tekerlikli olması işinize yarayabilir? Onun dışında uygun fiyatlı birşey alsanız yeter gibi duruyorEk gıdaya başladık biz. Kabağı buharda haşladım, burun kıvırdı yemedi, onu erteledim.3 gün patatesi suda haşlayıp, çatalla ezip zeytinyağı koydum içine. Çok güzel yedi. Kabağı dün tekrar denedim, suda haşladım bu sefer, çatalla ezip içine z.yağı koydum , onu da güzel yedi. Bugün ve yarın da kabak var. Sonra havuca geçeceğiz inşallah.
Kafasını tutması,yüz üstü yatarken kafayı kaldırabilmesi,dönebilmesi gerekli diye biliyorum. Bunun dışında her bebiş kendine özel,hepsine maşallah.Merhaba güzel anneler.bende temmuz da anne oldum bebeğim 6.ayını doldurmak üzere.bu ayda hangi kaba motor becerileri öğrenmiş olması bekleniyor.ek gıdaya geçelim dedim lakin hiçbir şeye ağız açtıramadım sizde durumlar nasıl.
Oturma yeri geniş olsun istiyorum . İkea antilop alan var mı ki? O kullanışlı duruyor ama işte 2 yaşına kadar içine sığması önemli benim içinBen çok fonksiyonlu birşey aldım ama hiç gerek yokmuş,belki tekerlikli olması işinize yarayabilir? Onun dışında uygun fiyatlı birşey alsanız yeter gibi duruyor
Cok geç kaldım memnun musunuz hangi marka aldiniz marka model önerilerine açığımOto koltuğunu ben henüz hamileyken almıştım,uçmuş gitmiş şimdi fiyatlar. Biraz takip edip indirimli birşeyler bulabilirsiniz. E ticaret sitelerinde bol bol favorilere ekleyin,sistem gereği bir süre sonra indirim sunabiliyorlar
Evet canım hemen almak istiyorum pusetten bıktıkBiz 2-3 aylıkken Yoyko bear gri olandan, 1200 tl ye aldık. Beklentilerimi karşılıyor. Trendyol daha pahalı satıyor. Hepsi buradadan almıştık biz. Araştırma yap canım, uygun fiyata bulursan kaçırma
Puset zor oluyor canım. Arabayı eşim kullanırken oğlum kucağımda oluyor o zaman çok gerek duymuyoruz ama ben kullanırken çok ihtiyacımız oluyor . Birkaç gün araştırmanı yap. Hangi özellikleri olsun istiyorsun ona göre marka model belirle.Cok geç kaldım memnun musunuz hangi marka aldiniz marka model önerilerine açığım
Evet canım hemen almak istiyorum pusetten bıktık
Antilop stoklarda yoktu ben baktığımda chicconunkini aldım ben,ona rahat sığar 2 yaşına kadar diye düşünüyorumOturma yeri geniş olsun istiyorum . İkea antilop alan var mı ki? O kullanışlı duruyor ama işte 2 yaşına kadar içine sığması önemli benim için
Tekerlek şart değil. Yemek saatlerimizde o da uyanık oluyor, yanımızda otursun, o da yesin istiyoruz. Mutfakta işim varken oyuncaklarıyla oynasın mama sandalyesinde . Oğlum iri bebek, beklentim onun rahat edebilmesi, içine uzun süre sığabilmesi. Sen hangisini aldın canım? Belki bize uygun olan o’dur. Fikir olur bize.Ben çok fonksiyonlu birşey aldım ama hiç gerek yokmuş,belki tekerlikli olması işinize yarayabilir? Onun dışında uygun fiyatlı birşey alsanız yeter gibi duruyor
doğduğu andan itibaren kullanılabilir bir model tercih etmiştik biz,şimdi fiyatına baktım benim aldığımın 2 katına çıkmışCok geç kaldım memnun musunuz hangi marka aldiniz marka model önerilerine açığım
Evet canım hemen almak istiyorum pusetten bıktık
Chicco Polly start 2,ekte fotosunuda atıyorum. Benim kız çöp olduğu için,içinde kayboluyorTekerlek şart değil. Yemek saatlerimizde o da uyanık oluyor, yanımızda otursun, o da yesin istiyoruz. Mutfakta işim varken oyuncaklarıyla oynasın mama sandalyesinde . Oğlum iri bebek, beklentim onun rahat edebilmesi, içine uzun süre sığabilmesi. Sen hangisini aldın canım? Belki bize uygun olan o’dur. Fikir olur bize.
Bir desenasu1 sen hangi mama sandalyesini aldın? Bebeklerimiz aynı boy kilodaydı
Canım güle güle kullanın, ama çok pahalı buChicco Polly start 2,ekte fotosunuda atıyorum. Benim kız çöp olduğu için,içinde kayboluyorşu an yatar pozisyonda koyuyoruz zaten daha oturtmaya başlamadık,o da kayıyor falan ehehe
Evet evet özellikleri çok elzem değil,bir sürü alternatif var iyice zamlanmadan yakalamak lazımCanım güle güle kullanın, ama çok pahalı bu300-400 tlilk olanlar işimizi görür bence