2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canim bu ara bizimki de elini emiyor ama parmak değil sapur supur sesler çıkarıyor. Keşfetme zamanları. Uyurken ya memede uyuyor ya da ayakta sallıyorum.
4. Ay uyku gerilemesi diyorlar sanırım o dönemdeyiz çok yoruldum tek başıma tüm gün uyumuyor uyumak istiyor dalamıyor orada salla burada dene her yola başvuruyorum. Gece uykusuna şimdi 6:30 da geçti mesela sabah 4 te kalkarız 🙈

Ben hep yedim bizde sorun olmadı. Az az denedim hepsini önce, sende dene bence etkilenmediklerini yersin.
Bakalım yarın deneyeceğim mesela bulgurda gaz yapar derler o yapmıyor belki bunlarda yapmaz denemedim hiç

4. Ay uyku gerilemesi diyorlar sanırım o dönemdeyiz çok yoruldum tek başıma tüm gün uyumuyor uyumak istiyor dalamıyor orada salla burada dene her yola başvuruyorum. Gece uykusuna şimdi 6:30 da geçti mesela sabah 4 te kalkarız 🙈
Uyandirsan 45 dakika sonra 9.30 da geri yatirsan 🤔

Nasıl yani şimdiden 4 e kadar mı uyuyor hiç uyanmıyor mu canım aklayamadım. Benim ki de gunduzleri hiç uyumuyor ya gece de her saat başı kalıyor emiyor uyuyor kurulu saat gibi dakikası dakikasina hiç saşmiyor uyku gerilemesi sanirim

2 sene kullanıp sonra ara verirsin canım bir şey olmaz. Ben bir sene kullandım aylık iğneyi. Sonra bıraktım bir sene ara verdim. Hamile kalırken de hiç zorlanmadım.
BENde gebe kalmak istediğim zaman 1 yıl öncesinden bırakırım o zaman hayırlısı artık

Nasıl yani şimdiden 4 e kadar mı uyuyor hiç uyanmıyor mu canım aklayamadım. Benim ki de gunduzleri hiç uyumuyor ya gece de her saat başı kalıyor emiyor uyuyor kurulu saat gibi dakikası dakikasina hiç saşmiyor uyku gerilemesi sanirim
Yok kız 1.5 saatte bir kalkıp emiyor pışpışlıyorum uyuyor ama bu 15 dk falan sürüyor gözünü açmıyor mıyk mıyk sesler çıkarıyor.

Yok kız 1.5 saatte bir kalkıp emiyor pışpışlıyorum uyuyor ama bu 15 dk falan sürüyor gözünü açmıyor mıyk mıyk sesler çıkarıyor.
Ay ben yanlış anladim🤣🤣 olsun masallah uyuyor en azından benimki hep uyanik😁

Kafamda Deli Sorular Kuru fasulye mercimek Yiyor musunuz çok gaz yapar diye ben doğumdan beri hiç yemedim canım istiyor
Ben yiyorum ama bebegim yuzde yuz anne sutu almadigi icin belki de anne sutu aldığı zaman yemistim k.fasulye cocuk cok rahatsiz olmuştu

Ay ben yanlış anladim🤣🤣 olsun masallah uyuyor en azından benimki hep uyanik😁
Uyanıkken ağlıyor mu peki benim uyanık olmasıyla sorunum yok da uyanıkken de ilk yarım saat çok tatlı sonra başlıyor mızmızlanmalar ağlamalar salıncak buldum bi tane ondan alıcam artık sırtım belim ağrıyor

Ayni benimki de böyle guzduz toplasam 1 saat uyumuyor gece de 2 saatte bir uyaniyor nasil o saati oyle bilip kalkiyorlar anlamiyorum🙄

Kafamda Deli Sorular Kuru fasulye mercimek Yiyor musunuz çok gaz yapar diye ben doğumdan beri hiç yemedim canım istiyor
Ben de hic yemedim korkuyorum ayni seyleri yemekten de sıkıldım bir cig kofte kisir falan olsa fena olmaz 😁 bir kere bulgur pilavi yedim sıkıntısı 2 gun sürdü

Kızlar bebeğinizle yaptığınız aktiviteler var mı 🥰 ben her akşam hikaye kitabı okuyarak uyutuyorum her gün yarım saat eğitici çizgi film izletiyorum renkli toplarla dikkatini çekiyorum 15 dk oturtuyorum bide yürütüyorum bir kaç dk 😅 kendim hikaye uydurup atlatmaya çalıştım o kadar saçma sapan hikayeler anlatım ki bebek bile sesli güldü bana eşim dalga geçti hikaye kitabı aldım bende 🤣
Ikisini birden kucağıma alıp zipliyorum 4 saat falan.
Bir saat neden sürekli ağladiklarini soruyorum. Ağlayarak cevap veriyorlar.
3 saat beslenme- alt değiştirme
Maksimum 6 saat uyku(3 gece 3 gündüz)
8 saat uyutmaya çalışmak
2 saat de düşen emdikleri geri ağızlarına koymak
Benim 24 saatim böyle geçiyor 🤣
Tuvalet yok, yemek yok, uyku yok🤣

Ikisini birden kucağıma alıp zipliyorum 4 saat falan.
Bir saat neden sürekli ağladiklarini soruyorum. Ağlayarak cevap veriyorlar.
3 saat beslenme- alt değiştirme
Maksimum 6 saat uyku(3 gece 3 gündüz)
8 saat uyutmaya çalışmak
2 saat de düşen emdikleri geri ağızlarına koymak
Benim 24 saatim böyle geçiyor 🤣
Tuvalet yok, yemek yok, uyku yok🤣
Ay kıyamam yaa 😔 yardıma gelebilecek kimse yok.mu

Uyanıkken ağlıyor mu peki benim uyanık olmasıyla sorunum yok da uyanıkken de ilk yarım saat çok tatlı sonra başlıyor mızmızlanmalar ağlamalar salıncak buldum bi tane ondan alıcam artık sırtım belim ağrıyor
Aynen uyanıkken dediğin gibi cok.nadir zamanlarda mutlu sonrasi sürekli ağlıyor memnun edemiyorum beyefendiyi oyun halısı aldım ondada biraz oynuyor sıkılınca direk ağlıyor nasıl mutlu edecez bilemedim🤷‍♀️

Ben de hic yemedim korkuyorum ayni seyleri yemekten de sıkıldım bir cig kofte kisir falan olsa fena olmaz 😁 bir kere bulgur pilavi yedim sıkıntısı 2 gun sürdü
Ayy ben çiğköfte yemiştim çok fena oldu çocuk çatlayacaktı

Ben yiyorum ama bebegim yuzde yuz anne sutu almadigi icin belki de anne sutu aldığı zaman yemistim k.fasulye cocuk cok rahatsiz olmuştu
Anladım canım ben anne sütü devam işte biraz büyüdüler ya acaba yesem mi dedim ama vazgeçtim biraz daha yemeyeyim en iyisi

Back