2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben kendimi hiç tebrik etmiyorum.
Psikolojik olarak çökmüş durumdayım gerçekten bakmayın güldüğüme.
Millet doğumhaneden çıkıp avm avm geziyor ben tuvalete gidemiyorum.
Ibrahim tatlısesin kaşları benimkiler gibi değildir. Bıyık da aynı.
Bugün oturdum ağladım. Bebekler ağladı ben ağladım. Kendimi o kadar çirkin ve pis hissediyorum ki.
Ara ara hepimizde oluyor canım ama seninki 2 kat rabbim sabır versin ben hicbir zaman kendimden daha iyisini örnek almam herzamaan derim çocuk isteyen bu cocuk için şimdi herseyini verecek okadar insan var diyip kendime teselli verip şükür ederim sonra kaldığım yerden devam ederim ama bugünlerde geçecek bak masallah nerdeyse 4 aylık olacaklar ikisi birde büyüyecek ikisi birden sana yardımcı olacak sana yemekler yapacak 😊birde bu yönden duşun güzel duygular güzel

Bu arada ben bazen bebeğim emerken bakıyorumda sanki hiç süt yok göğüslerinde çok azaldı ya yemekle dikkat ediyorum ama suya bek dikkat etmiyorum az ince biraz araştırdım en az 120 ml içmesi lazımmış ama benim Bebeğim sanki hiç okadar emmiyor 120 ml da beberondan sağıp baktım 😕

Bu arada ben bazen bebeğim emerken bakıyorumda sanki hiç süt yok göğüslerinde çok azaldı ya yemekle dikkat ediyorum ama suya bek dikkat etmiyorum az ince biraz araştırdım en az 120 ml içmesi lazımmış ama benim Bebeğim sanki hiç okadar emmiyor 120 ml da beberondan sağıp baktım 😕
Suyu çoğalt cnm benim.. Sıvı önemli..
Çok şükür emiyor
Benmki emmedi sağmaktan artk maffoldum ama en kötüsü artık azalıyor :(
Azaldığını görünce bi mutsuz oldum sorma :(

Çok şükür emiyor
Benmki emmedi sağmaktan artk maffoldum ama en kötüsü artık azalıyor :KK43:
Azaldığını görünce bi mutsuz oldum sorma :KK43:
Aynen dikkat edip çoğaltacagim 😌
Birde 2 adetimi oldum ne kilo gidiyor ne şişlik boşver adet olmuyorum.diye kaygıya kapılma olanda bir olmayanda 😂😂

Kilo alımı nasıl canım

Çok şükür emiyor
Benmki emmedi sağmaktan artk maffoldum ama en kötüsü artık azalıyor :KK43:
Azaldığını görünce bi mutsuz oldum sorma :KK43:
Bende meme reddi yaşadı oğlum iki buçuk aya kadar sonra emmdi ama tabi sütüm azalmıştı ben sağıyordum bebeğim emdi ama çoğalmadı bende bunu anladım kesişen süt çoğalmıyor 3 lt su bolca sıvı yiyecekler kaysılar soğanlar damlalar anne maması anne çayı neler neler faydasını görmedim bende rızkı veren Allah ilk zamanlar hep ağladım ama sonra düşündüm benim bebeğimin rızkı bu kadar çünkü düşündüm de doğumda annesiz kalan bebekler hiç anne sütü alamıyor 🥺yada sütü hiç olmayan anneler 🥺bir damlada olsa aldı bebeklerimiz ve alıyor çok şükür❣️

Bende meme reddi yaşadı oğlum iki buçuk aya kadar sonra emmdi ama tabi sütüm azalmıştı ben sağıyordum bebeğim emdi ama çoğalmadı bende bunu anladım kesişen süt çoğalmıyor 3 lt su bolca sıvı yiyecekler kaysılar soğanlar damlalar anne maması anne çayı neler neler faydasını görmedim bende rızkı veren Allah ilk zamanlar hep ağladım ama sonra düşündüm benim bebeğimin rızkı bu kadar çünkü düşündüm de doğumda annesiz kalan bebekler hiç anne sütü alamıyor 🥺yada sütü hiç olmayan anneler 🥺bir damlada olsa aldı bebeklerimiz ve alıyor çok şükür❣️
hemşire bana sütüm az diye üzülme o 1 damlanın bile ne kadar faydası var biliyormusun demişti
göğsünü sıkıp sıkıp 2-3 damlayı kaşıkla veren anneler var dedi

6:30 da uyudu 7:15 de uyandı ve sürekli ağladı korkmak gerek gibi eşime dedim yıllık izin alsın, öyle iş yerine tatile gitmek yok evde bu savaşı beraber vermeliyiz 💪💪💪
şuan iş yerindeyim ve kahkaha attım oda arkadaşlarım noldu ya diyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
bende dün anneme dedim.. işş yerinde dinleniyorum ben dedim :D :D :D :D :D :D

gece 2:30 dan beri bu saat olmuş uyanık bir bebek ne 4. Aymış ya
Ya benimkk de başladı iki gündür uyusun diye takla atmadigimiz kalıyor ve 10 dk sonra uyanıyor biz daha 4.ayin başındayız bı de 🥺
Boşa heveslenmemi diosunnnn 😶😶

Beni ürkütüosunuzzzzzz :KK70:
Kız ürk bence de iki gündür benim oğlanın da huyu suyu değişti uykusu var ama asla uyuyamiyor sürekli huysuz uyuyunca da hemen uyanıyor tekrar uyutmaya uğraşıyorum 🤦🏻
bak yine sessizleşti buralar
ek gıdaya kadar böyle sessizmi kalcaksınız :KK50::KK50::KK50::KK50:
Neden sessizim hemen anlatayım. Bu sabah bunun daha beterini yaşadım 😂
IMG_20211028_084314.jpg

Emzirdikten sonra bizim yatagimiza bırakıp lavaboya gitmiştim. Eşim seslendi gel ortalığı batırdı diye😂 Kendi sırtına kadar yaptığı yetmemiş zıbınina pijamasina bizim yatagimiza kadar geçmiş 🤦🏻‍♀️ üstündekileri çıkarırken her yerine bulaştı tabi. Gittim vücudunu yıkadım hemen hizlica geldim bezini bağlayıp üstünü giydireyim derken bütün yüzüne gözüne saçına kadar sıçrayarak işedi 😂 sonra tekrar banyoya 😂
Mükemmel bir sabah oluyor 😂😂😂

Ya benimkk de başladı iki gündür uyusun diye takla atmadigimiz kalıyor ve 10 dk sonra uyanıyor biz daha 4.ayin başındayız bı de 🥺

Kız ürk bence de iki gündür benim oğlanın da huyu suyu değişti uykusu var ama asla uyuyamiyor sürekli huysuz uyuyunca da hemen uyanıyor tekrar uyutmaya uğraşıyorum 🤦🏻

Neden sessizim hemen anlatayım. Bu sabah bunun daha beterini yaşadım 😂
Eki Görüntüle 2941238

Emzirdikten sonra bizim yatagimiza bırakıp lavaboya gitmiştim. Eşim seslendi gel ortalığı batırdı diye😂 Kendi sırtına kadar yaptığı yetmemiş zıbınina pijamasina bizim yatagimiza kadar geçmiş 🤦🏻‍♀️ üstündekileri çıkarırken her yerine bulaştı tabi. Gittim vücudunu yıkadım hemen hizlica geldim bezini bağlayıp üstünü giydireyim derken bütün yüzüne gözüne saçına kadar sıçrayarak işedi 😂 sonra tekrar banyoya 😂
Mükemmel bir sabah oluyor 😂😂😂
ben bunu ek gıdaya geçince yaşarız diye düşünmüştüm
siz erken başlamışsınız :D
senin paşan şimdiden psikolojini hazırlıyor bence :D :D :D :D :D :D

Back