2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
cnm avent denedinmi biz ebebekteyken ilk aldığımızda oradaki personel şey demişti en cok tutma oranı bu emzikte diye.. 2li almıştım 90 tlye sanırım oan hepsine göre pahalı gelmişti ama tutmuştu.. belki denemişsindir
ama emzik emsede parmak emme zamanları zaten.. bizimkide emiyor her emdiğinde elini indiriyoruz dikkatini dağıtıp emzik veriyoruz :KK43:
Avent de aldık canım öğürerek kusuyor 😅 Kısa süre nuk tuttu artık onu da istemiyor

Oğlum sürekli parmak emiyor ama öyle böyle değil. Parmak emmeden uyuyamıyor doktor da dedi ki emziğe alıştırın yok ya piyasadaki tüm emzikleri aldım olmuyor kendi parmağı kalıbında emzik yaptırmamız gerek anca belki öyle emer. Eğer şimdi parmağı bırakmazsa çok zor oluyormuş bıraktırmak o da damakta sorunlara yol açıyormuş.

Sizler bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz ben her yolu deniyorum ama en çok pilates topunda parmak emerek uyuyor.
Canim bu ara bizimki de elini emiyor ama parmak değil sapur supur sesler çıkarıyor. Keşfetme zamanları. Uyurken ya memede uyuyor ya da ayakta sallıyorum.

Ben hala olmadigimi dusunuyorum canim
Ya banada yok gibi geldi çünkü iğne geçikme yapabilirmiş doktor öyle söyledi ben her ihtimale karşı yaptım test eyer testim negatif çıkarsa adet sökücü kullanıp sprl takıcam bir daha ipne falan yapmicam yorumlar baya kötü iğneyle ilgili 🤷‍♀️

Kızlar bebeğinizle yaptığınız aktiviteler var mı 🥰 ben her akşam hikaye kitabı okuyarak uyutuyorum her gün yarım saat eğitici çizgi film izletiyorum renkli toplarla dikkatini çekiyorum 15 dk oturtuyorum bide yürütüyorum bir kaç dk 😅 kendim hikaye uydurup atlatmaya çalıştım o kadar saçma sapan hikayeler anlatım ki bebek bile sesli güldü bana eşim dalga geçti hikaye kitabı aldım bende 🤣

Verirsin bence.. Sende boy iyiymiş cnm ya.. Patlamaz sende
Normal kilom bu aslında o yüzden işe başlayınca arkadaşlar hiç doğum yapmamış gibisin dediler bende gaza geldim az daha vereceğim.

Sağol canım siz de dikkat edin salgın varmış.
Çevremdeki herkesin çocuğu hasta
Biz de olduk sanırım öksürük ve burun akıntısı var 2 gündür. Uyuyamıyor bile doğru düzgün 🥺
Gecen hafta benimde dogum iznim.bitti ama ben rapor aldim 20 gun daha sonra 30 gun yillik izin alacagom ama o persembe sanki ise baslayacamda bebegim ac kalacal stresi basti sonra israrla biberona başladım insallah alirr 2. günüm biberonu ağzına aliyor emmiyor ağzındaki sütude yutmuyor memeyide çok geç almıştı böyle böyle öğrenecek birde zaten çok ac olunca ben dayanamıyorum kıyamıyor hemen memeyi veroyorim günlük uğraşıyorum insallah alirr ikimizin bebeğide 🤲🤲
Benim ki bugün biraz çekmiş biberondan. Senin daha vaktin varmış alışır inşallah o zamana kadar🤲
Nasıl bir boy arkadaş bizim hakkimzii çalmisiniz benim boy 1.60 :KK70: :KK70: :KK70: :skandal: kalktımı yiyen çabuk versin bir iki bir iki 1.70 yaparız 😂😂
😂 2cm veriyorum o zaman 1.70de buluşalım 🤣

Dengeli ve düzenli beslenirsen iki bebeğine de yeter. Yani karnındaki bebek gelişir, diğer bebeğin de emer.
Şöyle bir söylenti var ; şimdi kızın varsa ve karnındaki kız ise sütün tadı değişmezmiş ama karnındaki erkek ise tadı değişirmiş. Farklı cinsiyet olursa hormonlar farklı oluyormuş o da sütün tadını değiştiriyormuş falan filan.. araştırmak lazım
Aaaa böyle bişeyi ilk defa duyıyorm
Ee peki bu ana içindeki yavrunun ilk 3 ay cinsiyetini nasıl bilsin :D

Ay benimki de aynen öyle huyu değişiyor bu aralar 🤦🏻
Cıta uyanıo snra sırıtıo uyanmasıyla sırıtması bir oluyor
Ohh olsn uyandım uyumadm al sana anne der gibi :D

Avent de aldık canım öğürerek kusuyor 😅 Kısa süre nuk tuttu artık onu da istemiyor
Seninkide benmki gibi inatçı imiş yahu.. Benmki direk meme tutmadı ama emziği löplöp gömüo

Kızlar bebeğinizle yaptığınız aktiviteler var mı 🥰 ben her akşam hikaye kitabı okuyarak uyutuyorum her gün yarım saat eğitici çizgi film izletiyorum renkli toplarla dikkatini çekiyorum 15 dk oturtuyorum bide yürütüyorum bir kaç dk 😅 kendim hikaye uydurup atlatmaya çalıştım o kadar saçma sapan hikayeler anlatım ki bebek bile sesli güldü bana eşim dalga geçti hikaye kitabı aldım bende 🤣
Cnm ben oturtmak için erken die biliorum ama terch meselesi
Fakat yarm saat eğiticide olsa çizgi film seyretmek bence doğru değil 😶
Şuan ekrana maruz kalmamaları lazm
Uzaktanda olsa..
Benm eşim şehir dşnda öğretmen.. Görüntülü aradğnda bile babasını o görmüor.. Babası onu görüor ekranı çevirmiorum

Aaaa böyle bişeyi ilk defa duyıyorm
Ee peki bu ana içindeki yavrunun ilk 3 ay cinsiyetini nasıl bilsin :KK70:

Cıta uyanıo snra sırıtıo uyanmasıyla sırıtması bir oluyor
Ohh olsn uyandım uyumadm al sana anne der gibi :KK70:

Seninkide benmki gibi inatçı imiş yahu.. Benmki direk meme tutmadı ama emziği löplöp gömüo

Cnm ben oturtmak için erken die biliorum ama terch meselesi
Fakat yarm saat eğiticide olsa çizgi film seyretmek bence doğru değil 😶
Şuan ekrana maruz kalmamaları lazm
Uzaktanda olsa..
Benm eşim şehir dşnda öğretmen.. Görüntülü aradğnda bile babasını o görmüor.. Babası onu görüor ekranı çevirmiorum
Doktorumuz artık yavaştan oturt dedi canım 4 ayı bitirdik biz ya tv de dikkatini çekiyor baya bi tepki verdiği için izletiyorum uzaktan 🤷‍♀️

Doktorumuz artık yavaştan oturt dedi canım 4 ayı bitirdik biz ya tv de dikkatini çekiyor baya bi tepki verdiği için izletiyorum uzaktan 🤷‍♀️
Cnm senin beben elbette bişi diemem ama tv konusunda bence ckk cok cok erken
Bem kızımı hep başka odada oynatıorum
Benm yanımda ikende başı tv doğru asla olnuor
Bu konuda cok hassasm
Şuan beyin gelişimleri devam edior ve beyin gelişimi için hiç iyi değil ekranlar :(

Ya banada yok gibi geldi çünkü iğne geçikme yapabilirmiş doktor öyle söyledi ben her ihtimale karşı yaptım test eyer testim negatif çıkarsa adet sökücü kullanıp sprl takıcam bir daha ipne falan yapmicam yorumlar baya kötü iğneyle ilgili 🤷‍♀️
Spiral taktiramm korkutucu geliyor nedensr bana

Sen bir kaç aya okula da gönderirsin 😄 şaka bir yana çizgi film izletmek ve yürütmek için daha çok çok erken canım

Cnm senin beben elbette bişi diemem ama tv konusunda bence ckk cok cok erken
Bem kızımı hep başka odada oynatıorum
Benm yanımda ikende başı tv doğru asla olnuor
Bu konuda cok hassasm
Şuan beyin gelişimleri devam edior ve beyin gelişimi için hiç iyi değil ekranlar :KK43:
Yaaaa haklısın tabikidee annelik iç güdüsü bende izletmem o zaman 🥰 beni izlesin 🤣daha güzel

Hyt-123 Hyt-123 cnm yanlş anlamadn demi
Minnoşun iyiliği için.. Bak aşağı ekliyorum

Eklentiler

• IMG_20211027_143819.jpg
    IMG_20211027_143819.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 49
Back