2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar elika bebek kullanıorm tlfonda
Kullanan varmı bilmiyorm ama bugn şöyle bir yazı paylaşılmış
Burda hep malt konuşuluyordu ama belki işinize yarar.. Bem kullanmadığım için hakim değilim..

Eklentiler

• IMG_20211027_102543.jpg
    IMG_20211027_102543.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar elika bebek kullanıorm tlfonda
Kullanan varmı bilmiyorm ama bugn şöyle bir yazı paylaşılmış
Burda hep malt konuşuluyordu ama belki işinize yarar.. Bem kullanmadığım için hakim değilim..
Canım evdeki süt yapan yiyecekler tahin, bulgur, irmik vs o malt içeceklere göre daha masum geliyor. Bence içlerinde çok şeker vardır. Ben o içeceklerden de içsem herhalde ikinci dereceden obez olurum :KK70:

Canım evdeki süt yapan yiyecekler tahin, bulgur, irmik vs o malt içeceklere göre daha masum geliyor. Bence içlerinde çok şeker vardır. Ben o içeceklerden de içsem herhalde ikinci dereceden obez olurum :KK70:
bu saydıklrını hiç tüketmiorum :D
bulguruda pilav şeklinde yapılırsa yiyorum
offf bir meyhane pilavı yaparım ki sorma :D :D :D :D :D

Günaydınlar Kizz kim hamile sevda hyt noluyorr 😂😂😂
mincir olay var olay :D :D :D :D :D

Oğlum sürekli parmak emiyor ama öyle böyle değil. Parmak emmeden uyuyamıyor doktor da dedi ki emziğe alıştırın yok ya piyasadaki tüm emzikleri aldım olmuyor kendi parmağı kalıbında emzik yaptırmamız gerek anca belki öyle emer. Eğer şimdi parmağı bırakmazsa çok zor oluyormuş bıraktırmak o da damakta sorunlara yol açıyormuş.

Sizler bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz ben her yolu deniyorum ama en çok pilates topunda parmak emerek uyuyor.

Oğlum sürekli parmak emiyor ama öyle böyle değil. Parmak emmeden uyuyamıyor doktor da dedi ki emziğe alıştırın yok ya piyasadaki tüm emzikleri aldım olmuyor kendi parmağı kalıbında emzik yaptırmamız gerek anca belki öyle emer. Eğer şimdi parmağı bırakmazsa çok zor oluyormuş bıraktırmak o da damakta sorunlara yol açıyormuş.

Sizler bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz ben her yolu deniyorum ama en çok pilates topunda parmak emerek uyuyor.
cnm avent denedinmi biz ebebekteyken ilk aldığımızda oradaki personel şey demişti en cok tutma oranı bu emzikte diye.. 2li almıştım 90 tlye sanırım oan hepsine göre pahalı gelmişti ama tutmuştu.. belki denemişsindir
ama emzik emsede parmak emme zamanları zaten.. bizimkide emiyor her emdiğinde elini indiriyoruz dikkatini dağıtıp emzik veriyoruz :(

Benim kizim da sürekli elini emiyor bizimki de emzik almıyor suan biberonu alıştırıyorum daha sonra emziği geçeceğim ama bu bir sürecmis insalah kalici olmaz biz önlemimizi alalimda bende dikkat edeceğim artık

HMMm bakalım görecezzz ama eyer gebeysen sütün bebeğine zararı yokmudur
Dengeli ve düzenli beslenirsen iki bebeğine de yeter. Yani karnındaki bebek gelişir, diğer bebeğin de emer.
Şöyle bir söylenti var ; şimdi kızın varsa ve karnındaki kız ise sütün tadı değişmezmiş ama karnındaki erkek ise tadı değişirmiş. Farklı cinsiyet olursa hormonlar farklı oluyormuş o da sütün tadını değiştiriyormuş falan filan.. araştırmak lazım

Dengeli ve düzenli beslenirsen iki bebeğine de yeter. Yani karnındaki bebek gelişir, diğer bebeğin de emer.
Şöyle bir söylenti var ; şimdi kızın varsa ve karnındaki kız ise sütün tadı değişmezmiş ama karnındaki erkek ise tadı değişirmiş. Farklı cinsiyet olursa hormonlar farklı oluyormuş o da sütün tadını değiştiriyormuş falan filan.. araştırmak lazım
Ya banada saçma geliyor çünkü Allah eyer verdiyse onun rızkını kesmez bence ama yinede dikkatli olmak gerek

bebekleriniz sese uyanıyormu kızlar?
ben doğduğu ilk günden beri annemlerin terasında (cadde üstü) sese alıştırdım SANIYORDUM :KK70:
yani öyle sessiz ortamda vs. aman çıt çıkmasın aman uyanmasın felan olmadı
gayette alışıktı
ama 3. ayda huy değiştirdi çıt sesine uyanıyor ama gündüzleri.. akşamları pek tınlamıyor :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Ay benimki de aynen öyle huyu değişiyor bu aralar 🤦🏻

Back