2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
♥️Bende 3 yıl bekledim bu 3 yıl içerisinde bir meleğimi cennete gönderdim tedaviler gördük ama sorunumuz yoktu sonra kendiliğinden bu meleğim oldu tabikide Allahıma binlerce kes şükürler olsun asla ama asla ondan gelen başım üstüne ama ben onlara düzgün verimli olamamaktan korkuyorum o yüzden biraz tedirginliğim 😔
O kadar haklısınki.. Seni cok cok iyi anlıyorum.. İnşallah bugn gönline göre sonuçlar alırsn

bebekleriniz sese uyanıyormu kızlar?
ben doğduğu ilk günden beri annemlerin terasında (cadde üstü) sese alıştırdım SANIYORDUM :D
yani öyle sessiz ortamda vs. aman çıt çıkmasın aman uyanmasın felan olmadı
gayette alışıktı
ama 3. ayda huy değiştirdi çıt sesine uyanıyor ama gündüzleri.. akşamları pek tınlamıyor :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Anaaaa 😔😔😔😔😔😔
Cok geçmiş olsın cnm benim :KK43:
Daha iyimisiniz? :KK43:

Ayy dilini ısır :KK43:
Bende birdahakine diyet yapmayı planlıorm :KK70:

:KK70: mutfağada dalma...
Dönülmez yola girme :KK70:
Iyiler çok şükür.
Zor oldu ama toparladılar 🤣
Biz de olduk bile . Büyük kızım kresten hastalandi başladığının 2. Haftası küçüğü biz hepimiz hastalandik . Dun küçüğü doktora gösterdim ciğeri temiz bol bol burnunu temizleyeceksin sayı vermiyorum dedi . Elimde şırınga buldugumun burnuna sıkıyorum napayim 😑
Burun olayından nefret ediyorum.
Ne zaman temizlesem çığlık kıyamet. Temizlemesem uyku yok beslenme yok sürekli ağlama.
Burnu açıyorsun bir saat sonra yine aynı.
Bezdim yav
bebekleriniz sese uyanıyormu kızlar?
ben doğduğu ilk günden beri annemlerin terasında (cadde üstü) sese alıştırdım SANIYORDUM :KK70:
yani öyle sessiz ortamda vs. aman çıt çıkmasın aman uyanmasın felan olmadı
gayette alışıktı
ama 3. ayda huy değiştirdi çıt sesine uyanıyor ama gündüzleri.. akşamları pek tınlamıyor :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Benimkiler de uyanıyor.
Bi de gündüz uykularını emziksiz asla uyumuyorlar. Emzik düşünce uyanıyorlar.
Başlarında emzik nöbeti tutuyorum 🤦‍♀️

Ilk zamanlar ben işitme duyularının gelişmemiş olduğunu düşünüyorum ondan seslere tepki vermiyorlar kanımca.
Cubku şimdiye kadar ikizleri hep birlikte yatırdım. Birbirinin ağlamasını asla umursamıyorlardı.
Şimdi biri ağlayinca diğeri de uyanıp ağlıyor.

Günaydın hanımlar , Bebişler ne sıklıkla kaka yapıyor ya eskisi gibi yapmıyor benimki normal mi

Iyiler çok şükür.
Zor oldu ama toparladılar 🤣

Burun olayından nefret ediyorum.
Ne zaman temizlesem çığlık kıyamet. Temizlemesem uyku yok beslenme yok sürekli ağlama.
Burnu açıyorsun bir saat sonra yine aynı.
Bezdim yav

Benimkiler de uyanıyor.
Bi de gündüz uykularını emziksiz asla uyumuyorlar. Emzik düşünce uyanıyorlar.
Başlarında emzik nöbeti tutuyorum 🤦‍♀️

Ilk zamanlar ben işitme duyularının gelişmemiş olduğunu düşünüyorum ondan seslere tepki vermiyorlar kanımca.
Cubku şimdiye kadar ikizleri hep birlikte yatırdım. Birbirinin ağlamasını asla umursamıyorlardı.
Şimdi biri ağlayinca diğeri de uyanıp ağlıyor.
valla sinirlerim bozuluyor çıta uyanınca
o kadar müzik açmıştım
terasta araba sesleri felan..
ama senin dediğinde mantıklı cnm sanırım ondan..
artık daha duyarlılar

Back