2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kız ben hala geziyorum her haftasonu disaridayiz Sağolsun oğlum da bize ayak uydurdu gezmeye bayılıyor
Kiloyu nasıl verdim bilmiyorum bilsem devam edicem yapmaya Durdu çünkü kilo vermem. Ben de evde Leslie yapmaya başlıyım diyorum belki biraz daha veririm ama canım oğlum gündüzleri hiç uyumuyor geceleri de benim pertim çıkmış oluyor yapamıyorum

Aaaa sizdedemi var...
Yaa biz dün kontrole gittik ama dün ben bnh farketmedm bugn gördm yoksa sorardm
Doktor ağzına boğazına dil bağına baktı
Görmüş olmalıydı diye düşünüorm
Diş olsa söylerdi heralde canım ya. Benim etrafımdakiler diş yerini yapıyor dediler 3-4 aylıkken çıkmaya başlıyormuş ya zaten ön hazırlık gibi bişey heralde

Ben doğumdab önce daha doğrusu hamilekikten önce cok bakımlıydm zayuftım felan...
Sonra tüp bebek süreci stres hormon ilaçları derken, gebeliğimde ayağa kalkmam yasaktı aldm kilo.. Hala veremiorm.. Bizim zilli emmedi.. Emdirmek içibde 2 ay uğraştm dışarı ckmadm hep sağdm verdm derken bildiğin kezzzbbaaaannnn olmuşummmm

Aldığıma tlf bağlanıyor kuzum eğitici müzik bende çok takar çalarım
Bende 83kg doğuma girdim 67 kg şuan birde kuaföre gidebilsem

Olsun kız nolcak emeklemeye yürümeye başlayınca istemesen bile verirsin zaten kilo peşlerinde koşmaktan sabret

Olsun kız nolcak emeklemeye yürümeye başlayınca istemesen bile verirsin zaten kilo peşlerinde koşmaktan sabret
Ama sabredemiorm elbiselerime ve cağğğğnım ayakabılarıma hasetle bakıorm
Çıldıreceğeeemmmm

Kızlar bebeklerinize kaç aylık kıyafet alıyorsunuz? Ben kış için olanları 6-9 ay aldım ama şu an giyiyor benimki onlari daha 2 buçuk aylıkken 1-2 ay sonra olmaz sanki. Siz kaç aylık alıyorsunuz?

Aldığıma tlf bağlanıyor kuzum eğitici müzik bende çok takar çalarım
Bende 83kg doğuma girdim 67 kg şuan birde kuaföre gidebilsem
Çabbuuupğğğğğ anlatın bu işin sırrınıııııı

Kızlar bebeklerinize kaç aylık kıyafet alıyorsunuz? Ben kış için olanları 6-9 ay aldım ama şu an giyiyor benimki onlari daha 2 buçuk aylıkken 1-2 ay sonra olmaz sanki. Siz kaç aylık alıyorsunuz?
6-9aldm kış için cnm bence giyer seninki daha kış bitene kdar
Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…