2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
benim de gözüm saatte . Çalışıyor olsaydım şu kadar uyumuş olacaktım diye . Ben daha önce de söyledim hiç o konulara girmeyeyim ne zaman uzar diye çünkü çok kötü uç bir örnek olurum moraliniz bozulmasın

Girmiş kadar oldun
Yandık ki ne yandıkkkkk

Doktor normal dediyse bir sorun yoktur ama içine sinmiyorsa başka bir doktora daha göster canım

Kızzzz çoğu haziranda doğurdu.. Nerden baksan herkesn bebesi 3 aylıl oldu ama herkes perte çıktı
Doğumdan beri ilk defa kuaföre gittim 2 hafta önce. Saçımı kestireyim dedim, kuaför yazık saçımdaki düğümleri yarım saatte zor açtı gerisini siz düşünün

Canım d vitamini kesmek eski bir görüş. Simdi ki doktorlar d vitaminiyle bingildagin ilgisinin olmadığı yönünde. Tam tersine d vitamini çok çok faydalı bir vitamin. Bence birakmasaydin

Haftasonu düğün var. Bakımlı olacak olmanın heyecanı içerisindeyim
Pazart3si işe başlıorm az önce 1 yıl aradan sonra kil maskemi yaptm
Kremlerimi sürdim
Öbir gün kuaföre gidip saç kesim ve boyam var
Tek eksiğim veremediğim kilolarm

Kızlar şu beyazlkk hakında bilgisi olan yokmu ya...
Diş olamaz demi daha 2 aylık bebe

Eklentiler

• IMG_20210930_165929.jpg
    128,1 KB · Görüntüleme: 23
Temmuz anneleri nerdesinizzzzzzzzz
Canlanın yahuuuu
Ben sürekli bakıyorum kimse bişey yazmiyo sonra geri cikiyorum bugün baya konusmussunuz ama yetisememisim benim oğlan sağolsun gündüzleri asla uyumadigi için
Aynaya bakamayanlardanmısın
Ay eğer taşlanmayacaksam ben aynaya bakabiliyorum ya Kilolu hamile kaldığım için hamileyken hiç kilo almadım ben herkes şaşırdı hatta 0 kilo ile doğuma gittim. Doğumdan sonra da emzirmeyle mi yoksa oğlum kolik olduğu için sürekli ayakta olmaktan mi bilemiyorum 14 kilo verdim O yüzden çok mutluyum aylarca diyet yapsam veremezdim o kiloyu Yarın da kuaföre gidiyorum saçlarımı kızıl yapicam tekrar Oğlum çok yaradı bana guzellestim sayesinde
Canım oyun halısı bende fisher price var ben çok memnunum müzikli kısmı var piyano gibi ayaklarını oraya vurdukça ses geliyor çok hoşuna gidiyor. Ayrıca içinde şarkılar falan da var hayvanlar var hangi sesi cikariyorlar falan diye baya güzel bir şey büyüyünce eğitici olarak da kullanılabilir. Fiyatı biraz pahalı olabilir ama bize hediye geldi. Ama çok memnunum

Pazart3si işe başlıorm az önce 1 yıl aradan sonra kil maskemi yaptm
Kremlerimi sürdim
Öbir gün kuaföre gidip saç kesim ve boyam var
Tek eksiğim veremediğim kilolarm
Bugün bir arkadaşım aradı 2 çocuklu. 2 yıl sonra vücudun tamamen toparlanıyor, diyet falan yapma gidiyor kilolar dedi. Çocuk ayaklanınca veriliyormuş kilolar

Valla diş gibi. Elini değince sertlik geliyor mu
Ay dokunmadm.. Dokundurmadı.. Uyursa bi bakaym
Diş bu kdar erken cıkarmı ya

Yaaa sen nerdesn nerde gezginciiii
Unuttun biziiii paşan gelinceeeee
Maşallah sana 14 kilooo kız benm 10 kilo vetmem lazm çabuk anlat ne ettn

Bugün bir arkadaşım aradı 2 çocuklu. 2 yıl sonra vücudun tamamen toparlanıyor, diyet falan yapma gidiyor kilolar dedi. Çocuk ayaklanınca veriliyormuş kilolar
Anaaammmmm ben 2 sene böyle kalkrsam kalp krizi geçirirm yeni yıldan önce toparlanmam lazm

Bal0ncuk Canım alıntı yapamadım ya Karan'ın dişi de öyle geçen burda da paylaşmıştım herkes de diş demişti ama doktora fotoğraf attım sanmıyorum diş olduğunu dedi. Hiç bir değişiklik de olmadı bir haftadir

Aaaa sizdedemi var...
Yaa biz dün kontrole gittik ama dün ben bnh farketmedm bugn gördm yoksa sorardm
Doktor ağzına boğazına dil bağına baktı
Görmüş olmalıydı diye düşünüorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…