2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kız benimki 54 cm doğdu boydan gelmiyor kıyafetler. Haftasonu düğüne 9 aylık takım aldım tam geliyor. 1 ay sonra kısa gelir. Hatta eşim 2 yaş al dedi de almadım
Ya maşallah benmki şuan 5.700 ve 58 cm ama 6 aylıklar geliyor :)

6-9aldm kış için cnm bence giyer seninki daha kış bitene kdar
Maşallah
Yok kız Ocak Şubat gibi yenilerini almam lazım kesin o zamana kadar dayanirsa razıyım bir iki aya olmayadabilirler
Kışlıkları 1,5 yaş aldım
O da biraz fazla mi büyük olmuş sanki ya
Kız benimki 54 cm doğdu boydan gelmiyor kıyafetler. Haftasonu düğüne 9 aylık takım aldım tam geliyor. 1 ay sonra kısa gelir. Hatta eşim 2 yaş al dedi de almadım
2 yaş mı Kız benimki de 2.ay kontrolünde 59 cm di şu an 2 buçuk aylık. Kilosu 6.400 civarı şu an. 6-9 aylık giyiyo şu an Ocak Şubat gibi 1 yaş giymeye başlayacak heralde

Canım oyun halısı cok kurtarıcı oluyor onun sayesinde 2 gündür yemek yapabiliyorum bi daha düşün bence
Bende diğer kızın yemeğini falan yedirirken bırakıyorum çok iyi oluyor. Bebek duruyorsa çok işe yarar birşey.

Halıyı çok severek kullanıyoruz biz canım. Kırmızı köpek çıngırak, maymun da müzikli.. güle güle kullanın sizde..
O kadar çıngırağı napcaz birin 8li diğeri 5 li oyun halısı bu bondigo
Bugün bir arkadaşım aradı 2 çocuklu. 2 yıl sonra vücudun tamamen toparlanıyor, diyet falan yapma gidiyor kilolar dedi. Çocuk ayaklanınca veriliyormuş kilolar
Ben tam 2 yıla yaklasmistim. Kilolarda gitmişti ki. Sürpriz bebem geldi. Şimdi sil baştan uğrasacagim
Kızlar bebeklerinize kaç aylık kıyafet alıyorsunuz? Ben kış için olanları 6-9 ay aldım ama şu an giyiyor benimki onlari daha 2 buçuk aylıkken 1-2 ay sonra olmaz sanki. Siz kaç aylık alıyorsunuz?
Benimki hala 0-3 ayları giyiyor. 3-6lar duruyor biraz da 6-9 alırım.

Yok ya Karan in kesin diş. Iki çizgi halinde belli oluyor
Herkes öyle dedi canım ama hiç bir değişiklik yok bir haftadır. Biraz değişmesi beyazlasmasi falan gerekmiyor muydu oranın
Benimki hala 0-3 ayları giyiyor. 3-6lar duruyor biraz da 6-9 alırım.
Ay çok şanslısınız ben her ay yeni kıyafet alıyorum kafayı yicem battik valla

Biraz zaman alabilir . Yerleşmiş diş ama etin altına. Eti yarıp çıkacak iş orada zaten bitiyor

Benim kızım da küçük dogdu 49 cm. 2600 gram. 2 ay kontrolünde 63 cm 5100 gram olctuler. 1.5 aydır annemlerdeyim yanimda getirdiğim hiç bir şey olmuyor

Sagol canım sende güle güle kullan

Kızlar bebeklerinize kaç aylık kıyafet alıyorsunuz? Ben kış için olanları 6-9 ay aldım ama şu an giyiyor benimki onlari daha 2 buçuk aylıkken 1-2 ay sonra olmaz sanki. Siz kaç aylık alıyorsunuz?
Ben hep 9-12aliyorum çünkü artık 6 ayliklarda bacağını kasıyor özellikle tulumlar iki giymeye sıra geleme kadar küçülmüş oluyor derlerdide inanmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…