Orası öylede yinede büyük benimkine göre baya büyükCanım ne demişler ‘çocuğun yediği helal, giydiği haram’bu sene de , seneye de giyer
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası öylede yinede büyük benimkine göre baya büyükCanım ne demişler ‘çocuğun yediği helal, giydiği haram’bu sene de , seneye de giyer
![]()
Kız benimki 54 cm doğduYaaa ahahahahaha
Tosuncuk demek onunki
Ya maşallah benmki şuan 5.700 ve 58 cm ama 6 aylıklar geliyor :)Kız benimki 54 cm doğduboydan gelmiyor kıyafetler. Haftasonu düğüne 9 aylık takım aldım tam geliyor. 1 ay sonra kısa gelir. Hatta eşim 2 yaş al dedi de almadım
![]()
Yavrularımıza maşallah canımYa maşallah benmki şuan 5.700 ve 58 cm ama 6 aylıklar geliyor :)
2. Çocuğumun sesi soluğu çıkmıyor hele bir de banyo yaptı kendinden geçmiş uyuyor ☺ 1.Çocuğumla habere oyun oynuyoruz2. Çocuk yapmasakmı![]()
![]()
![]()
Yok kız Ocak Şubat gibi yenilerini almam lazım kesin6-9aldm kış için cnm bence giyer seninki daha kış bitene kdar
Maşallah
O da biraz fazla mi büyük olmuş sanki yaKışlıkları 1,5 yaş aldım![]()
2 yaş mıKız benimki 54 cm doğduboydan gelmiyor kıyafetler. Haftasonu düğüne 9 aylık takım aldım tam geliyor. 1 ay sonra kısa gelir. Hatta eşim 2 yaş al dedi de almadım
![]()
Yok ya Karan in kesin diş. Iki çizgi halinde belli oluyorBal0ncuk Canım alıntı yapamadım ya Karan'ın dişi de öyle geçen burda da paylaşmıştım herkes de diş demişti ama doktora fotoğraf attım sanmıyorum diş olduğunu dedi. Hiç bir değişiklik de olmadı bir haftadir
![]()
Bende diğer kızın yemeğini falan yedirirken bırakıyorum çok iyi oluyor. Bebek duruyorsa çok işe yarar birşey.Canım oyun halısı cok kurtarıcı oluyor onun sayesinde 2 gündür yemek yapabiliyorum bi daha düşün bence![]()
O kadar çıngırağı napcazbirin 8li diğeri 5 li oyun halısı bu bondigo
Ben tam 2 yıla yaklasmistim. Kilolarda gitmişti ki. Sürpriz bebem geldi. Şimdi sil baştan uğrasacagimBugün bir arkadaşım aradı 2 çocuklu. 2 yıl sonra vücudun tamamen toparlanıyor, diyet falan yapma gidiyor kilolar dedi. Çocuk ayaklanınca veriliyormuş kilolar
Benimki hala 0-3 ayları giyiyor. 3-6lar duruyor biraz da 6-9 alırım.Kızlar bebeklerinize kaç aylık kıyafet alıyorsunuz? Ben kış için olanları 6-9 ay aldım ama şu an giyiyor benimki onlari daha 2 buçuk aylıkken1-2 ay sonra olmaz sanki. Siz kaç aylık alıyorsunuz?
Herkes öyle dedi canım ama hiç bir değişiklik yok bir haftadır. Biraz değişmesi beyazlasmasi falan gerekmiyor muydu oranınYok ya Karan in kesin diş. Iki çizgi halinde belli oluyor
Ay çok şanslısınız ben her ay yeni kıyafet alıyorum kafayı yicem battik vallaBenimki hala 0-3 ayları giyiyor. 3-6lar duruyor biraz da 6-9 alırım.
Biraz zaman alabilir . Yerleşmiş diş ama etin altına. Eti yarıp çıkacak iş orada zaten bitiyorHerkes öyle dedi canım ama hiç bir değişiklik yok bir haftadır. Biraz değişmesi beyazlasmasi falan gerekmiyor muydu oranın
Ay çok şanslısınız ben her ay yeni kıyafet alıyorum kafayı yicem battik valla![]()
Aynen canım kücük olanlardanHangisinden aldn cnm..
Küçk olanlardanmı
Bence hepsi ckk güzeelllll
Hepsini allllll![]()
Sagol canım sende güle güle kullanBende diğer kızın yemeğini falan yedirirken bırakıyorum çok iyi oluyor. Bebek duruyorsa çok işe yarar birşey.
Halıyı çok severek kullanıyoruz biz canım. Kırmızı köpek çıngırak, maymun da müzikli.. güle güle kullanın sizde..
Ben tam 2 yıla yaklasmistim. Kilolarda gitmişti ki. Sürpriz bebem geldi. Şimdi sil baştan uğrasacagim
Benimki hala 0-3 ayları giyiyor. 3-6lar duruyor biraz da 6-9 alırım.
Ben ikinciyi de yapıp çocuk defterini kapatmak istiyorum2. Çocuk yapmasakmı![]()
![]()
![]()
Maşallah canımBenim kızım da küçük dogdu 49 cm. 2600 gram. 2 ay kontrolünde 63 cm 5100 gram olctuler. 1.5 aydır annemlerdeyim yanimda getirdiğim hiç bir şey olmuyor![]()
Ayy çok güldüm yaa sen çok yasaDoğumdan beri ilk defa kuaföre gittim 2 hafta önce. Saçımı kestireyim dedim, kuaför yazık saçımdaki düğümleri yarım saatte zor açtıgerisini siz düşünün
Seneye nezmana başlıyoruz bende o şekilde istiyorum insallah nasip olursaBen ikinciyi de yapıp çocuk defterini kapatmak istiyorumönümüzdeki yıl doğsun kardeş kardeş büyüsünler
Canım ben dün doktora sordum korkulacak birşey yok dış degol dedi geçer zamanla dediKızlar şu beyazlkk hakında bilgisi olan yokmu ya...
Diş olamaz demi daha 2 aylık bebe
Önümüzdeki Mayıs’ta çalışmalara başlarız biz. Seneye şubatta doğar inşallahSeneye nezmana başlıyoruz bende o şekilde istiyorum insallah nasip olursa
Ben hep 9-12aliyorum çünkü artık 6 ayliklarda bacağını kasıyor özellikle tulumlar iki giymeye sıra geleme kadar küçülmüş oluyor derlerdide inanmazdımKızlar bebeklerinize kaç aylık kıyafet alıyorsunuz? Ben kış için olanları 6-9 ay aldım ama şu an giyiyor benimki onlari daha 2 buçuk aylıkken1-2 ay sonra olmaz sanki. Siz kaç aylık alıyorsunuz?