2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
İnşallah canım
İşte çok kötü bir ikilem Allah kimseyi düşürmesin
İnşallah kapanmaz bizimki de en azıjdan 8.aya kadar

Kızlar bu diş olamaz demi

Eklentiler

• IMG_20210930_132027.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 44
Dr gittim ben sağ kolum çok ağrıyordu patates soyamıyordum kızımdan şu toplamış bileklik verdi
Birde ben yazıyorum biseler soruyorum cevap veren yok herkes yoğun galiba
Geçmiş olsun cnm çokmu kucak istio prenses
Temmuz bebeleri nazlı
Ben 1 hafta cenaze dolayısıyla girememiştim ama her gördüpüm şeye cvp yazmaya çalışıorm eğer bilgim varsa..
Ama herkes tüymüş
Kimsecikler kalmamş

Doğuran kaçtı memeciyiz biz dr gak sesimi ver guk secimi ver dedi ondan oldu sanırım oyun halısı ve çıngırak sormuştum oyun halisini aldım dikkatini çekçek oyuncak bakıyorum şimdide onları sormuştum güya okul öncesi mezunuyum ama kendinin olunca illa onay alasın geliyor

Terzi kendi söküğünü dikemez diosun
Bizim sana sormamız lazm
Ben oyun halısı henüz almadm.. Almam sanırımda.. Şuan ilk zeka kartlarımızla oynuoruz seviyoruz onları, birkaç gündürde çıngıraklarımıza tepki vermeye başladık 2 farklı çıngarığımız var onlar ilgisini çekiyor
Bide çıngıraklı çorap onlara bayıldı.. Ses çıkarıyor ya sürekli ayağını oynatıyor.. Böylece kasları içinde iyi gibime geliyor
Henüz bu aylarda aklıma başka alınacak bişey gelmiyor
Kimi peluş oyuncak almş, bana cok erken geliyor Allah korusu tüyleri felan
Chicconun çıngıraklarından aldm olabildiğince hafif seçmeye çalıştm cnkü kafalarına vurabilirler

Canım oyun halısı cok kurtarıcı oluyor onun sayesinde 2 gündür yemek yapabiliyorum bi daha düşün bence

Maymunu kesin alcam çıngırak ikisi arasında kaldım

Eklentiler

• Screenshot_20210930-155857.png
    230,7 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20210930-155738.png
    141,8 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20210930-155714.png
    438,9 KB · Görüntüleme: 35
Sadece anne sütü veren anneler bebekleriniz kaç kez kaka yapıyor günde?
benimki cok fazla yapıyordu canım 5in üstünde ishal olmasından şüphelenip baya araştırdım alerji gibi görünüyor süt ürünü fln tükettiğimde kaka sayısı artıyor dikkat edersem günde 1-2 yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…