• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Pazartesi işe başlıyorum... Ama kızım hala kurulmuş saat gibi 5te uyanıor...
Artık kendi kendimeee halil sezainin
İssssyyyaaaaannnnnnn şarkısını söylüorm :D
Hayır 7de uyan be kızım... Uyanki işe daha dinamik gidebileyim :D

Kızlar bu gece uykuları hangi aydan sonra uzayacak ya :D
😄 benim de gözüm saatte . Çalışıyor olsaydım şu kadar uyumuş olacaktım diye . Ben daha önce de söyledim hiç o konulara girmeyeyim ne zaman uzar diye çünkü çok kötü uç bir örnek olurum moraliniz bozulmasın 🤭

😄 benim de gözüm saatte . Çalışıyor olsaydım şu kadar uyumuş olacaktım diye . Ben daha önce de söyledim hiç o konulara girmeyeyim ne zaman uzar diye çünkü çok kötü uç bir örnek olurum moraliniz bozulmasın 🤭
Girmiş kadar oldun :D
Yandık ki ne yandıkkkkk :D

Hangisinden aldn cnm..
Küçk olanlardanmı

Bence hepsi ckk güzeelllll
Hepsini allllll 🙈🙈🙈🙈
O kadar çıngırağı napcaz 😊birin 8li diğeri 5 li oyun halısı bu bondigo

Eklentiler

• Screenshot_20210930-165026.png
    Screenshot_20210930-165026.png
    392,1 KB · Görüntüleme: 33
Arkadaşlar merhaba. Bıngıldağı hızlı kapanan var mı aranızda. Doktor önemli değil diyor ama 0.5*0.5 olmuş. Kafa çevremiz 42. Kafasının üstünde yamukluk var 6 ayda geçer dedi doktor. Alnında da çok hafif bir kemik çıkması var o da normal dedi. Dvit kesme dedi.
Çok takılıyor kafama bu bıngıldak olayı Allah korusun ameliyat falana kadar gidiyormuş
Doktor normal dediyse bir sorun yoktur ama içine sinmiyorsa başka bir doktora daha göster canım

Kızzzz çoğu haziranda doğurdu.. Nerden baksan herkesn bebesi 3 aylıl oldu ama herkes perte çıktı :KK70: :KK70:
Doğumdan beri ilk defa kuaföre gittim 2 hafta önce. Saçımı kestireyim dedim, kuaför yazık saçımdaki düğümleri yarım saatte zor açtı 😂😂 gerisini siz düşünün

Canım 3 doktora gösterdim, hepsi önemli olan baş çevresi büyümesi dedi. E bu da takip ve hep korku demek. Yani tabi ki takipdeyiz ama ya bu ay büyümezse korkusu olacak işte. Hepsi dvit kesme dedi. Hayatımda söylenen sözden dışarı çıkmışlığım yoktur ama internette doktorlar sitesinde de koca koca proflar dvit kesin yazmış. Kafama yatan dviti kesmek oldu 2 3 haftadır vermiyorum. Sonuçta annem de bana vermiyodu diye düşünüyorum işte.
Gebeyken ayrı korkular, doğdular bambaşka korkular, burda düştü kaldı diye korkarken sıpalar doğdu da kafası kıçı diye korkuyoruz işte buna da çook şükür 😀😀
Canım d vitamini kesmek eski bir görüş. Simdi ki doktorlar d vitaminiyle bingildagin ilgisinin olmadığı yönünde. Tam tersine d vitamini çok çok faydalı bir vitamin. Bence birakmasaydin

Haftasonu düğün var. Bakımlı olacak olmanın heyecanı içerisindeyim 🥳🥳
Pazart3si işe başlıorm az önce 1 yıl aradan sonra kil maskemi yaptm
Kremlerimi sürdim
Öbir gün kuaföre gidip saç kesim ve boyam var :D
Tek eksiğim veremediğim kilolarm :(

Kızlar şu beyazlkk hakında bilgisi olan yokmu ya... :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
Diş olamaz demi daha 2 aylık bebe

Eklentiler

• IMG_20210930_165929.jpg
    IMG_20210930_165929.jpg
    128,1 KB · Görüntüleme: 23
Temmuz anneleri nerdesinizzzzzzzzz
Canlanın yahuuuu :halay::halay::halay::halay:
Ben sürekli bakıyorum kimse bişey yazmiyo sonra geri cikiyorum 😂 bugün baya konusmussunuz ama yetisememisim benim oğlan sağolsun gündüzleri asla uyumadigi için 😄
Aynaya bakamayanlardanmısın :KK70:
Ay eğer taşlanmayacaksam ben aynaya bakabiliyorum ya 😂 Kilolu hamile kaldığım için hamileyken hiç kilo almadım ben herkes şaşırdı hatta 0 kilo ile doğuma gittim. Doğumdan sonra da emzirmeyle mi yoksa oğlum kolik olduğu için sürekli ayakta olmaktan mi bilemiyorum 14 kilo verdim 😍 O yüzden çok mutluyum aylarca diyet yapsam veremezdim o kiloyu 😄 Yarın da kuaföre gidiyorum saçlarımı kızıl yapicam tekrar 💃🏻 Oğlum çok yaradı bana guzellestim sayesinde 😍🧿
Doğuran kaçtı 😂😂😂 memeciyiz biz dr gak sesimi ver guk secimi ver dedi ondan oldu sanırım oyun halısı ve çıngırak sormuştum oyun halisini aldım dikkatini çekçek oyuncak bakıyorum şimdide onları sormuştum güya okul öncesi mezunuyum ama kendinin olunca illa onay alasın geliyor 🙈
Canım oyun halısı bende fisher price var ben çok memnunum müzikli kısmı var piyano gibi ayaklarını oraya vurdukça ses geliyor çok hoşuna gidiyor. Ayrıca içinde şarkılar falan da var hayvanlar var hangi sesi cikariyorlar falan diye baya güzel bir şey büyüyünce eğitici olarak da kullanılabilir. Fiyatı biraz pahalı olabilir ama bize hediye geldi. Ama çok memnunum ☺️

Pazart3si işe başlıorm az önce 1 yıl aradan sonra kil maskemi yaptm
Kremlerimi sürdim
Öbir gün kuaföre gidip saç kesim ve boyam var :KK70:
Tek eksiğim veremediğim kilolarm :KK43:
Bugün bir arkadaşım aradı 2 çocuklu. 2 yıl sonra vücudun tamamen toparlanıyor, diyet falan yapma gidiyor kilolar dedi. Çocuk ayaklanınca veriliyormuş kilolar

Valla diş gibi. Elini değince sertlik geliyor mu
Ay dokunmadm.. Dokundurmadı.. Uyursa bi bakaym :(
Diş bu kdar erken cıkarmı ya :(

Ben sürekli bakıyorum kimse bişey yazmiyo sonra geri cikiyorum 😂 bugün baya konusmussunuz ama yetisememisim benim oğlan sağolsun gündüzleri asla uyumadigi için 😄

Ay eğer taşlanmayacaksam ben aynaya bakabiliyorum ya 😂 Kilolu hamile kaldığım için hamileyken hiç kilo almadım ben herkes şaşırdı hatta 0 kilo ile doğuma gittim. Doğumdan sonra da emzirmeyle mi yoksa oğlum kolik olduğu için sürekli ayakta olmaktan mi bilemiyorum 14 kilo verdim 😍 O yüzden çok mutluyum aylarca diyet yapsam veremezdim o kiloyu 😄 Yarın da kuaföre gidiyorum saçlarımı kızıl yapicam tekrar 💃🏻 Oğlum çok yaradı bana guzellestim sayesinde 😍🧿

Canım oyun halısı bende fisher price var ben çok memnunum müzikli kısmı var piyano gibi ayaklarını oraya vurdukça ses geliyor çok hoşuna gidiyor. Ayrıca içinde şarkılar falan da var hayvanlar var hangi sesi cikariyorlar falan diye baya güzel bir şey büyüyünce eğitici olarak da kullanılabilir. Fiyatı biraz pahalı olabilir ama bize hediye geldi. Ama çok memnunum ☺️
Yaaa sen nerdesn nerde gezginciiii
Unuttun biziiii paşan gelinceeeee ♥️
Maşallah sana 14 kilooo kız benm 10 kilo vetmem lazm çabuk anlat ne ettn :D

Bugün bir arkadaşım aradı 2 çocuklu. 2 yıl sonra vücudun tamamen toparlanıyor, diyet falan yapma gidiyor kilolar dedi. Çocuk ayaklanınca veriliyormuş kilolar
Anaaammmmm ben 2 sene böyle kalkrsam kalp krizi geçirirm yeni yıldan önce toparlanmam lazm :(

Bal0ncuk Bal0ncuk Canım alıntı yapamadım ya Karan'ın dişi de öyle geçen burda da paylaşmıştım herkes de diş demişti ama doktora fotoğraf attım sanmıyorum diş olduğunu dedi. Hiç bir değişiklik de olmadı bir haftadir 🤷🏻‍♀️

Bal0ncuk Bal0ncuk Canım alıntı yapamadım ya Karan'ın dişi de öyle geçen burda da paylaşmıştım herkes de diş demişti ama doktora fotoğraf attım sanmıyorum diş olduğunu dedi. Hiç bir değişiklik de olmadı bir haftadir 🤷🏻‍♀️
Aaaa sizdedemi var...
Yaa biz dün kontrole gittik ama dün ben bnh farketmedm bugn gördm yoksa sorardm
Doktor ağzına boğazına dil bağına baktı
Görmüş olmalıydı diye düşünüorm

Back