2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim kızım da küçük dogdu 49 cm. 2600 gram. 2 ay kontrolünde 63 cm 5100 gram olctuler. 1.5 aydır annemlerdeyim yanimda getirdiğim hiç bir şey olmuyor
Maşallah yaaaa
Allah esirgesin

Aynen canım kücük olanlardan
Herkes memnun olduğuna göre almaya değer

Ben ikinciyi de yapıp çocuk defterini kapatmak istiyorum önümüzdeki yıl doğsun kardeş kardeş büyüsünler
Kızzz seneyemi yapcann cesarer valla

Canım ben dün doktora sordum korkulacak birşey yok dış degol dedi geçer zamanla dedi
Aaa iyi madem.. Diş sandm hee

Valla büyük cesaret
Benm tüp bebek istesemde hemen yapamam
Dr 2 sene sonea görüşürüz dedi ama o zamanda yaşım 34 oluyor
Canım yaşlarımız aynı. 2-3 yıl ara da ideal bence. Cesaretten ziyade rahatlığa alışmışken tekrar başa sarmak istemiyorum. Hazır uykusuzluk yaşıyorken ve bebek bakmayı biliyorken yapayım büyüsünler beraber tabi Rabbim en iyisini bilir , o nasip ederse olur

Allah hayırlısını nasip etsin
Sağlıkla büyütelim inşallah

Kızlar ben body boy uzatici alacağım. Cok tavsiye ediliyor. Çıtçıtlı bodyler kısa gelince bu ek parçayı takıyorsun uzun süre giyilebiliyor

Çok güzel biz de seneye Kırıkhan a tayin isteyip 3-4 yıl sonra da Antakya’ya taşınmak istiyoruz. Antakya’yı çok beğendim. Her gelişimizde geziyoruz oraları. Gezilecek şahane yerler var orda
Anamm neden kırıkhan.. Nie direm antakya değil

Nosking geliyor bu sene

Kızlar ben body boy uzatici alacağım. Cok tavsiye ediliyor. Çıtçıtlı bodyler kısa gelince bu ek parçayı takıyorsun uzun süre giyilebiliyor
İlk defa duyuyormmm
Böyle bişetdemi varmışşş
Gerçi benm eniyle boyu bir uzuo küçülüo

Anamm neden kırıkhan.. Nie direm antakya değil

Nosking geliyor bu sene
Kayınvalidemler orda. Çocuk biraz büyüsün anasınıfı çağına geldiğinde Antakya da eğitim almasını istiyoruz.
Nosking iskenderuna gelecekti. Ben de Ankaralıyım ama hizmet puanlarımız yetmiyor annelerim oturduğu yere Yoksa direkt Ankara’ya giderdik

Ne edecek orda antakya varken gitmiodu en son
Nosking kanka kararmı değiştin gle buraya bakem

Cbm sende gel kırıkhan 40 dklık yol illaki buluşuruz

Ailede sütü az gelen benden başka kimse yok maalesef ve doğum sonrası kv ile ilgili pek çok sorun yaşamıştım hatta çoğunu burda paylaştım 3 ay kv ve geniş ailesiyle baş etmek zorunda kaldım psikolojik bunalıma girdim sütüm çekildi şimdi de gelsin diye uğraşıyorum ama yok maalesef aç bırakmıyorum günde 8 öğün 120 cc mama veriyorum bu kez de gazla uğraşmak zorunda kalıyorum az kaldı kafayı sıyıracam yakında huni takıp gezecem Allah tan İzmir'deyim ve Manisa yakın direk ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürürler artık

İlk defa duyuyormmm
Böyle bişetdemi varmışşş
Gerçi benm eniyle boyu bir uzuo küçülüo
Canım şimdi çok hızlı kilo alıyorlar biraz büyüyünce boy uzayacak ama çok kilo almayacaklar o zamana lazım bu aparat . En azından bir sezon daha giyerler eskimiyor da kıyafetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…