2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim çevremde en iyi mama sıralaması şu şekilde diyorlar
Hipp
Sma
Aptamil
Bebelac
Bunlar benim bildiklerim.
İnternetten bebelac kullananları bi araştır istersen, fikir olur hem
Bir bakayım en azından yorumlar bir fikir verir sağolasın hipp kullanmadım sma fena gaz yaptı oğluma şimdi Aptamil kullanıyorum bir ara iyiydi ama şimdi yine gazlı mamadan mı değil mi bilemedim

8 ekimde yapılacak bizimki veremden dolayı 14 hafta demedi bizim ebe dr da 3 ayı bitir kendinizi iyi hisetinizde yaptır dedi dr umuz
Demek ki her doktor farklı bir şey söylüyor benimki ayın 23 ünde yaptır dedi geçen ayın 23 ünde verem aşısı yapılmıştı geciktirme dedi diğer doz da 5 aylık olunca yapılacakmış oğlum 23 Haziran'da doğmuştu 3 ayımızı bitirdik bugün yaptırdık

İlginçmiş gerçekten ya..
Neyse kuzum inşallah en kısa sürede daha iyi birini bulursun

Evet cbm bugn biz 2. Ay aşılarkmızla birlikte rotayıda yaptırdık
Doktorumuz gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin dedi
Aldm yaptırdım bende :)

Kızlar sleepy bebek bezini kimler kullanıordu..
Sızdırma yapıormu?
Koku yapıormu?
Bezin kendisi incemi yoksa yeterli kalınlıktamı? Emiciliği nasıl?
Genel anlamda memnuniyetiniz neler?
Bide beden olarak mesela primada 3 kullanıosam sleepyde 4müş doğrumu?

Sleepyciler nerdeler

Biz sızdırma,koku sorunu yaşamadık. Çok sık değiştiriyoruz bebeğim ıslak bişey poposunda kalınca çığlıklar atıyor Ben ilk olarak prima pure kullandım daha sonra premium care onlardan sonra ilk sleepyi elime aldığımda çok ince gelmişti aldığıma pişman olmuştum ama kullanınca sorun yaşamadık. Sadece prima doku olarak daha kalın, kenarları bir tık daha korumaklı. Kalıp olarak küçük primada 2 kullanırken sleepyde 3 almıştık.

Bildiğinden şaşma diosn

Kızlar geçen grip gibiyim sutum azaldi demiştim ya covid test yaptim pozitifim malesef bebeğim de öksürüyor
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda atlatırsınız bebeğin içinde çok üzüldüm sen aşı olmuşmuydun?benimde tek sıkıntım hasta olup bebeğime bulaştırmak o yüzden yarına covid aşısı için randevu aldım.burada bir çok arkadaşımız aşı yaptırmıştı ama çevrem sürekli aşı olmamam için söylenip durdu yok bebeğin küçük yok ters bir etki görürsen bebeğinede geçer hem sendeki etkiden dolayı bebeğinlede ilgilenemezsin falan diye ama artık çevremde bile covid olan okadar çok kişi ortaya çıktıki tedirgin oldum o yüzden hemen randevu aldım

Canım ben en başından beri sleppy kullanıyorum sızdırma koku gibi bişeyle karşılaşmadım şimdiye kadar.ilk kızımda da hem sleppy hem molfix kullanmıştım ikiside iyiydi.kalıp olarak prima hiç kullanmadığım için kıyaslayamıcam ama şuan ben kızıma 3 numara sleppy kullanıyorum

Cok tşk ederm cnm

Bildiğinden şaşma diosn
Yok yok sormuşsun ya ince mi diye ilk eline aldığında öyle gelebilir ama ben çok memnunum tam bir fiyat performans ürünü günde 10 kere değişiyor içerik ve ücret önemli bildiğim kadarıyla içeriği de iyi sadece prima bir tıkdaha kalın ve dokulu.

Yok canim çizgi şeklinde beyazlık görünüyordu gamzeninkinde ordan anladım. Ama diş yuruyordur etinde belki ondandır. Atak falandır belki . Umarım bir sorunu yoktur
Çok teşekkür ederim bir huzursuzluk bar iki haftadır nedeni de belli değil yeni girdik atak haftasına

Ayy evet evet dizlerim pert oldu kan verdim ben artık hangi vitamin eksikse

Bir bakayım en azından yorumlar bir fikir verir sağolasın hipp kullanmadım sma fena gaz yaptı oğluma şimdi Aptamil kullanıyorum bir ara iyiydi ama şimdi yine gazlı mamadan mı değil mi bilemedim
Canım bende aptamil kullanıyordum gaz yaptı doktorum Aptamil den vaz geçme dedi aptali confor alın dedi çok iyi geldi bize sana fikir olur hem

Rota aşısı ve verem aşısı ikisi de canlı aşı olduğu için ya aynı anda yada bir ay arayla yapılıyormuş benim önceden haberim olmadığı için bir ay sonra yaptırdık

Tşk ederm cnmmm

Rota aşısı ve verem aşısı ikisi de canlı aşı olduğu için ya aynı anda yada bir ay arayla yapılıyormuş benim önceden haberim olmadığı için bir ay sonra yaptırdık
Sağlk olsn cnm telafisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…