Cok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin inşallahKızlar geçen grip gibiyim sutum azaldi demiştim ya covid test yaptim pozitifim malesef bebeğim de öksürüyor
Bir bakayım en azından yorumlar bir fikir verir sağolasın hipp kullanmadım sma fena gaz yaptı oğluma şimdi Aptamil kullanıyorum bir ara iyiydi ama şimdi yine gazlı mamadan mı değil mi bilemedimBenim çevremde en iyi mama sıralaması şu şekilde diyorlar
Hipp
Sma
Aptamil
Bebelac
Bunlar benim bildiklerim.
İnternetten bebelac kullananları bi araştır istersen, fikir olur hem
Demek ki her doktor farklı bir şey söylüyor benimki ayın 23 ünde yaptır dedi geçen ayın 23 ünde verem aşısı yapılmıştı geciktirme dedi diğer doz da 5 aylık olunca yapılacakmış oğlum 23 Haziran'da doğmuştu 3 ayımızı bitirdik bugün yaptırdık8 ekimde yapılacak bizimki veremden dolayı 14 hafta demedi bizim ebe dr da 3 ayı bitir kendinizi iyi hisetinizde yaptır dedi dr umuz
İlginçmiş gerçekten ya..Kız çöp kovası 3 yıllıkyazım hatası yapmışım ama kadınla da emin ol 3 yıllık gibi tanıştım. benim herkesi kendim gibi görmemden dolayı.. yani oturup kahvaltıda çok sohbetimiz oldu yaşadıklarını vs anlattı etti. Son1 haftadır yüzüme hiç çalışasım yok uzanıp dinlenesim var diyordu sen düşün.
Kadına çok güzel temizliğin yok yemeğin mükemmel diye diye pohpohladım soru sorunca tepkisi öyle oldu sanırım bilmiyorum. Ağrına mı gitti kızı yaşında birinin evini temizlemek onuda bikmiyorum. Kendi kızı nişanlı üni mezunu oturuyormuş evde kızının çeyizi için çalıştığını söylüyordu.
Evet cbm bugn biz 2. Ay aşılarkmızla birlikte rotayıda yaptırdıkGünaydın kızlar bugün rota aşısını yaptırdık yaptırmak isteyenler aşının ilk dozunun 14 . haftayı geçmemesi gerekiyormuş verem aşısı ile ya aynı gün yada bir ay arayla yapılması lazımmış fiyatı 367.5 lira
Biz sızdırma,koku sorunu yaşamadık. Çok sık değiştiriyoruz bebeğim ıslak bişey poposunda kalınca çığlıklar atıyorKızlar sleepy bebek bezini kimler kullanıordu..
Sızdırma yapıormu?
Koku yapıormu?
Bezin kendisi incemi yoksa yeterli kalınlıktamı? Emiciliği nasıl?
Genel anlamda memnuniyetiniz neler?
Bide beden olarak mesela primada 3 kullanıosam sleepyde 4müş doğrumu?
Sleepyciler nerdeler
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahİnsallah fazla fazla akar gider canım ya hayırlısı bakalım zaten eskisi gibi sık olmuyor Allah'a bıraktım sürpriz olursaea fena olmaz
Bildiğinden şaşma diosnBiz sızdırma,koku sorunu yaşamadık. Çok sık değiştiriyoruz bebeğim ıslak bişey poposunda kalınca çığlıklar atıyorBen ilk olarak prima pure kullandım daha sonra premium care onlardan sonra ilk sleepyi elime aldığımda çok ince gelmişti aldığıma pişman olmuştum ama kullanınca sorun yaşamadık. Sadece prima doku olarak daha kalın, kenarları bir tık daha korumaklı. Kalıp olarak küçük primada 2 kullanırken sleepyde 3 almıştık.
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda atlatırsınızKızlar geçen grip gibiyim sutum azaldi demiştim ya covid test yaptim pozitifim malesef bebeğim de öksürüyor
Canım ben en başından beri sleppy kullanıyorum sızdırma koku gibi bişeyle karşılaşmadım şimdiye kadar.ilk kızımda da hem sleppy hem molfix kullanmıştım ikiside iyiydi.kalıp olarak prima hiç kullanmadığım için kıyaslayamıcam ama şuan ben kızıma 3 numara sleppy kullanıyorumKızlar sleepy bebek bezini kimler kullanıordu..
Sızdırma yapıormu?
Koku yapıormu?
Bezin kendisi incemi yoksa yeterli kalınlıktamı? Emiciliği nasıl?
Genel anlamda memnuniyetiniz neler?
Bide beden olarak mesela primada 3 kullanıosam sleepyde 4müş doğrumu?
Sleepyciler nerdeler
Cok tşk ederm cnmCanım ben en başından beri sleppy kullanıyorum sızdırma koku gibi bişeyle karşılaşmadım şimdiye kadar.ilk kızımda da hem sleppy hem molfix kullanmıştım ikiside iyiydi.kalıp olarak prima hiç kullanmadığım için kıyaslayamıcam ama şuan ben kızıma 3 numara sleppy kullanıyorum
Yok canim çizgi şeklinde beyazlık görünüyordu gamzeninkinde ordan anladım. Ama diş yuruyordur etinde belki ondandır. Atak falandır belki . Umarım bir sorunu yokturEki Görüntüle 2921013 Eki Görüntüle 2921014 Siz anlıyorsanız bizim de olabilir mi 2 haftadır uykusuzluk iştahsızlık hat safhada kan idrar bakıldı bişey yok amanedenini anlayamadığım huzursuzluk var.
Çok geçmiş olsun canim rabbim şifa versin şimdi nasilsiniz herhangi bir ilaç verdilermi sanaKızlar geçen grip gibiyim sutum azaldi demiştim ya covid test yaptim pozitifim malesef bebeğim de öksürüyor
Yok yok sormuşsun ya ince mi diye ilk eline aldığında öyle gelebilir ama ben çok memnunum tam bir fiyat performans ürünü günde 10 kere değişiyor içerik ve ücret önemli bildiğim kadarıyla içeriği de iyi sadece prima bir tıkdaha kalın ve dokulu.Bildiğinden şaşma diosn
Çok teşekkür ederim bir huzursuzluk bar iki haftadır nedeni de belli değil yeni girdik atak haftasınaYok canim çizgi şeklinde beyazlık görünüyordu gamzeninkinde ordan anladım. Ama diş yuruyordur etinde belki ondandır. Atak falandır belki . Umarım bir sorunu yoktur
Ayy evet evet dizlerim pert oldu kan verdim ben artık hangi vitamin eksikseOy canımm bende özledim çok
Hemde ne zor 2 erkek beni delirtiyorbirinin bebekliği zaten zordu 1.5 yaşına kadar maf etti. Ardenden çok umutluydum tersi olur diye nerdeee onun zorluğuda daha farklı çıktı. Ki büyük oğlumda çok ilgi isteyen bir çocuk ve çok aktif. Yapma oğlum dur oğlum... bu hafta babamızda yok iş yetiştirmek işin dükkanda gece gündüz. Birde hafta da 3 gün gelen bi kadın vardı en azından o anlamda ev konusunda rahattım. O da 3 yıllık kullandığım çöp kovasının kapağı kırıldı 2 kere. ilkinde birşey demedim çok sağlam bi yapıştırıcı var ele damlamaya bile gelmez. yapıştırıp yerine koydum aynı gün yine kırılınca acaba yanlış mı kullanıyorsun abla diye soru sordum. Değişik bi çöp kovasıydı. Bana bu yaşımda laf işitemem ben deyip ağlayıp çekti gitti. Şok oldum. Herşey bana kaldı öylece yemek temizlik yapamıyorum kucaktan inmiyor uykuda zaten yok. bir yerde pes edicem bende artık ama ne zaman.
Kiloya gelince vallahi bende aynı dertten muzdaribim 35 kilonun 15 inş verdim 20si duruyor öyleceAma hareketlenince vereceğiz muhtemelen ilkinde de 13 kilo alıp 28 kilo vermiştim. Öyle olsun diye umut ediyorum.. yine de tabi şuanki halim canımı sıkıyor. Gören karnın neden inmedi diyor. 56 kiloydum 80 kiloyum şuan
Canım aynen diz kapaklarım dizlerim bende senin gibiydim acımdan ağlıyordum doktora gitmeyi sevmeyen ben gitmiştim yani. D vitaminim düzelince hepsi geçmişti.
Canım bende aptamil kullanıyordum gaz yaptı doktorum Aptamil den vaz geçme dedi aptali confor alın dedi çok iyi geldi bize sana fikir olur hemBir bakayım en azından yorumlar bir fikir verir sağolasın hipp kullanmadım sma fena gaz yaptı oğluma şimdi Aptamil kullanıyorum bir ara iyiydi ama şimdi yine gazlı mamadan mı değil mi bilemedim
Rota aşısı ve verem aşısı ikisi de canlı aşı olduğu için ya aynı anda yada bir ay arayla yapılıyormuş benim önceden haberim olmadığı için bir ay sonra yaptırdıkİlginçmiş gerçekten ya..
Neyse kuzum inşallah en kısa sürede daha iyi birini bulursun
Evet cbm bugn biz 2. Ay aşılarkmızla birlikte rotayıda yaptırdık
Doktorumuz gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin dedi
Aldm yaptırdım bende :)
Tşk ederm cnmmmYok yok sormuşsun ya ince mi diye ilk eline aldığında öyle gelebilir ama ben çok memnunum tam bir fiyat performans ürünü günde 10 kere değişiyor içerik ve ücret önemli bildiğim kadarıyla içeriği de iyi sadece prima bir tıkdaha kalın ve dokulu.
Sağlk olsn cnm telafisi varRota aşısı ve verem aşısı ikisi de canlı aşı olduğu için ya aynı anda yada bir ay arayla yapılıyormuş benim önceden haberim olmadığı için bir ay sonra yaptırdık
Sağolasın canım bakayım bulabilirsem ondan deneyeyimCanım bende aptamil kullanıyordum gaz yaptı doktorum Aptamil den vaz geçme dedi aptali confor alın dedi çok iyi geldi bize sana fikir olur hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?