2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Biz de aptamil kullandık gaz yaptı, hipp kullandık kabızlık yaptı. Şu an sma kullanıyoruz. Memnunuz smadan. Ben de çocuğum için en iyisi olsun istedim ama her mama her çocuğa iyi gelmiyor maalesef
Yazdıklarınızı okuyunca ben de yazmak istedim gerçekten her mama her bebeğe iyi gelmiyor bana da sma tavsiye edilmişti hamileyken aldım bir kutu bebeğim sabahlara kadar bağıra bağıra ağlıyordu gazdan gaz yapıyor diye mamayı vermedim sütüm de yeterli değilmiş acemilik bilemedim bebeğim beslenme problemi yüzünden 1 gün kuvöze girdi orda mamamız şans eseri Aptamil e değişti sonra bebeğim rahat etti sma yı sinirden çöpe döktüm şimdi gaz problemi yeniden başladı ama doktor mama yiyen çoğu bebekte gaz problemi olduğunu yakında geçeceğini söyledi öyle olunca şimdi ben de mamayı değiştirmeye cesaret edemiyorum bebelac düşünüyorum ben de ama ya o da sma gibi gaz yaparsa diye korkuyorum

Dediğin gibi her mama her bebeğe iyi gelmiyor malesef deneme yanılma yöntemi. Bebelac gold sindirim açısından iyi olan eğer değiştirirsen gold olanı dene istersen belki size de iyi gelir

Benim bebeğiminde eli sürekli ağzında acaba emzik mi istiyor diyorum( emzik hiç almadı )emziği veriyorum gene almıyor az önce baktım birazcık sanki kabarıklık var ağzından süreklide salya ve köpül akıyor

Canım resmini çektim ben de seninki gibi değil ama kabarıklık var altta bı bakar mısın ya da kardeşine gösterir misin

Evet köpüklü salya akıyor akmasının sebebi yutkunmayı bilmedikleri içinmiş . Kabarıklık varsa diş çıkarıyor olabilir. Benim oğlan çok sakin bir çocuktu ama bu ara kucakta bile huzursuz emziği fiyyyyuu diye fırlatan çocuk şimdi emziği 5 dk tutuyor ağzında

Kabarıklık var. Diş çıkarıyor olabilir dedi. Erken çıkarsa erken dökülüyormuş dişleri, 5buçuk yaşında falan
Nasıl emin olucaz ya dis cikariyor mu çıkarmıyor mu acaba Çıkarıyorsa damagini falan kaşımak lazım kıyamam yavrum daha küçük kendi elinde bir şey tutup kaşıyamiyor

Ay diş mi gerçekten ya daha erken ya bana öyle gelmistir falan diyordum ben Senin iki çocuğun vardı yanlış hatırlamıyorsam sen anlarsın
Diş bu nerde görsem tanırım Baya belli derinin altından görünüyor. Bir kaç güne patlar

Canım çok yorucu 2 çocukla mücade veriyorum. Arden hiç uyumuyor gündüz hep kucakta. Gazımız vardı zaten birde reflüsü olduğunuda öğrendim yedikten sonra dik tutmam gerekiyor bu da beni aşırı yoruyor.. ne dinlenebiliyorum ne uyuyabiliyorum.
siz nasılsınız prenses nasıl
D vitaminin eksiktir. İlk gebelikte aynısını yaşamıştım bütün kemiklerim ağrıyordu kımıldayamıyordum artık. Doktora gittiğimde d vitaminimin çok düşük olduğunu söyledi. Kullanınca sonra düzeldim
Kabarıklık var. Diş çıkarıyor olabilir dedi. Erken çıkarsa erken dökülüyormuş dişleri, 5buçuk yaşında falan
Oğlum 6 yaşına girecek. Diş çıkarma olayı 3 aylıkken başladı 6 aylıkken yarılamıştı dişleri. Erken dökülme durumu felan yaşamadık biz çok şükür. Bence bakımlada alakalı

Nerelerdsn yaaa özledim
Cnm 2 cocuk oluca zordur eminim.. Haklısın..
Ben 1çocukla kendimi kısır döngü içinde hissetmeye başladm.. Hele o gaz beni benden alıor, resmen bunalıma girdim desem yeridir

Keşke içimden biri fazla kilolarımı söküp alsa....
Lohusa depresyonu yaşamadım ama kilo depresyonu yaşayacam
Bakımlı bal0ncuktan, cadı bal0ncuğa geçiş yaptım resmen ve kabullenemiorm

İnşallah düzelirim bende şuan herkes uyuyor ve ben deli gibi ağlıyorum dizimin ağrısından kırılmış gibi çok kötüyüm

İnşallah düzelirim bende şuan herkes uyuyor ve ben deli gibi ağlıyorum dizimin ağrısından kırılmış gibi çok kötüyüm
Romatizmam yok ama yağmurları hissediyorum valla magnezyum eksikliği de olabilir mi acaba doktor bana magnezyum bir de demir verdi doğumdan sonra

Keşke içimden biri fazla kilolarımı söküp alsa....
Lohusa depresyonu yaşamadım ama kilo depresyonu yaşayacam
Bakımlı bal0ncuktan, cadı bal0ncuğa geçiş yaptım resmen ve kabullenemiorm
Keşke ya ama insandan süt çıkınca canı bişeyler çekiyor değil mi yani ben öyleyim Hamileyken bile böyle aşermemiştim artık dur demem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…