Ilk 6 ay sadece yürüyüş yapabiliriz canım sezeryandan sonra . Ben gecen haftalarda biraz yürüyüş yaptım 45 dk. Onda bile dikiş yerim ağrıdıBiz tatilden döndük bir deniz yaptım, göbeğim bıgıl bıgıldı vallaÇok yoramadımda zaten öyle daha çok zaman geçmediği için. Siz neler düşünüyosunuz diye merak ettim. Korseye izinde vermedi doktor. Kasları hammallaştırıyo dedi
Ben gaz yapan birşey yiyeceksem önden 1 çay kaşığı kimyonu ağmıza atıp üzerine su içiyorum. Bebeğimr de gaz için olan topcuklardan veriyorum hiö sıkıntı olmuyor şükürKızlar peki birşey soracağım ne zaman gaz yapan yemekleri yemeye basliyacaksiniz fasulye nohut mercimek vb gibi ben daha başlamadım sürekli ay i şeyleri pişirmekten sıkıldım
Benimkide öyle ya. Kayınvalidemde 1 haftanın ilk 2 günü adepte olmakla geçti dışarı çıkmadan ful onu alıştırdım. Zorlayınca oluyo ama dert etme. Bugun dışardaydık mesela eve yakın bağırış çağrış geldik, odasına soktum gülüyorduKızlar bu bebek milleti yerlerini ararlar mı yoksa benimkine mi has bir şey bu?Doğdu doğalı iki defa tatile gittik,annem yakın oturuyor.Sık sık gidiyoruz.Ama uzun zamandır akşamları gitmiyorduk.Uyku düzeni oluşturmaya çalışıyordum.Bu akşam gittik.Orda uyuturum dedim.Ama asla uyumadı.Bir de çığlık çığlığa ağladı.Eve getirdim mecbur.Eve girmemle susması bir oldu.Bu geçer mi?Yoksa ben eve mahkum mu olacağım?
Canım cok gecmiş olsun bizde bebeğim 2 aylıkken covide yakalanmıstık mutasyonlu delta varyantıydı hemde. 20 gün evdeydik maskeyle emzirmek falan kabus gibiydiTeşekkür ederim canım biraz daha iyiyiz ilaç vermediler emzirdigim için bol bol c vitamini ye dediler bebegimde arada çok az öksürüyor umarım ona bulaşmamıştır
Denemeden bilemiyoruz maalesefKüçük paket bulabilirsem bir alıp deneyeyim diyorum aldığım yerde mamalar hep büyük o yüzden yine sıkıntı yaşarsak boşa gitmesin bebelac güzel diyen çok kişi var ama cesaret edemedim
Ben doğduğundan beri sleepy kullanıyorum canım sızdırma koku vs Bi sorun yaşamadım emiciliği çok iyi şuan 3 numaradayız çok memnunum. Prima kullandım Bi ara hediye gelmişti ama ben beden problemi yaşamadım aynı beden tam gelmişti.Kızlar sleepy bebek bezini kimler kullanıordu..
Sızdırma yapıormu?
Koku yapıormu?
Bezin kendisi incemi yoksa yeterli kalınlıktamı? Emiciliği nasıl?
Genel anlamda memnuniyetiniz neler?
Bide beden olarak mesela primada 3 kullanıosam sleepyde 4müş doğrumu?
Sleepyciler nerdeler
Ben doktoruma sormuştum canım 2.aydan sonra her türlü sporu yapabilirsin demiştiKızlar kilo konusu konuşulmuştur illakide kaçırdım. 20 kilo aldım hamileliğimde, şuan tam 7 kilon kaldı vermem gereken emzire emzire düştü ama artık düşüş bitti ne yazıkki. Spora başlasam bir sorun olurmu sizce? Sezaryen olanlara sorum
Bol kimyon ekleyerek hepsini yiyorum canım. Süt yapan bütün yiyecekler gaz da yapıyor kaçış yok malesefKızlar peki birşey soracağım ne zaman gaz yapan yemekleri yemeye basliyacaksiniz fasulye nohut mercimek vb gibi ben daha başlamadım sürekli ay i şeyleri pişirmekten sıkıldım
Tşk ederm cnmBen doğduğundan beri sleepy kullanıyorum canım sızdırma koku vs Bi sorun yaşamadım emiciliği çok iyi şuan 3 numaradayız çok memnunum. Prima kullandım Bi ara hediye gelmişti ama ben beden problemi yaşamadım aynı beden tam gelmişti.
Sezeryanda 2. Aydan sonra karin hareketleri için çok erken canım ya. Normal doğumda olabilir amaBen doktoruma sormuştum canım 2.aydan sonra her türlü sporu yapabilirsin demişti
Çok sağol canimCanım cok gecmiş olsun bizde bebeğim 2 aylıkken covide yakalanmıstık mutasyonlu delta varyantıydı hemde. 20 gün evdeydik maskeyle emzirmek falan kabus gibiydiVe covid dönemi malesef süt azalıyor benimkide azalmıstı atesli hastalıklar vücut direncini azalttığı için süt azalırmıs. Bebeğime test yapmıslrdı negatifti ama 1 gün atesi oldu bi kaç günde öksürüğü vardı ben bulastıgını düşünüyorum onun için ama çok sükür sonrasında bişey olmadı
Bende o dönem geciren baska var mı diye heryerde arıyodum psikolojim bozulmustu cocuk ateslenince falan ama neyseki bişey olmadan gecti cok şükürÇok sağol canimbenim de sütüm azalmıştı şimdi güzel besleniyorum maşallah sütüm iyi aynı şekilde benim bebegimde 1 gün ateşlendi arada öksürüyor demek bebeklerde bu şekilde belirti veriyor. Bebegime test yapmadılar gerek olmadığını sadece ateşi takip et dediler çok şükür ateşimiz yok. gercekten evin icinde maske cok zor oluyor Inşallah kolay atlatırız. Teşekkür ederim cevabın için biraz içim rahatladı
Aynen cok erken bencede bende 6 ay diye biliyodum ama drum 6. Ayda her spora dönsen bile mekik 1 sene yasak yapma dedi direk karın kasına yüklenen sporlar riskliymişSezeryanda 2. Aydan sonra karin hareketleri için çok erken canım ya. Normal doğumda olabilir ama
Valla bendede iste cocugun cok gazi vardi. Deli etti beni. Yeni hayata alismak lohusalik anammm. Cok kötü gecti. Bide süt tiksnikligi yasadim anam bütün krmiklerim agriyor vücudum heryerim basim dönüyor agriyor. Böyle bisey görmedim.
Çok şükürBende o dönem geciren baska var mı diye heryerde arıyodum psikolojim bozulmustu cocuk ateslenince falan ama neyseki bişey olmadan gecti cok şükür
TabiiAynen cok erken bencede bende 6 ay diye biliyodum ama drum 6. Ayda her spora dönsen bile mekik 1 sene yasak yapma dedi direk karın kasına yüklenen sporlar riskliymiş
Aynen canım ama internette yorumlara baktım bebelac ta şeker oranı yüksek falan demişler karar veremedim kendi doktorumuza danışayım diye düşünüyorumDenemeden bilemiyoruz maalesef
Geçmiş olsun canım temmuz bebeleri erkenci derken temmuz bebeleri kolik ve gazlı çıktı benim de lohusalık berbattıValla bendede iste cocugun cok gazi vardi. Deli etti beni. Yeni hayata alismak lohusalik anammm. Cok kötü gecti. Bide süt tiksnikligi yasadim anam bütün krmiklerim agriyor vücudum heryerim basim dönüyor agriyor. Böyle bisey görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?