2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ilk 6 ay sadece yürüyüş yapabiliriz canım sezeryandan sonra . Ben gecen haftalarda biraz yürüyüş yaptım 45 dk. Onda bile dikiş yerim ağrıdı

Kızlar peki birşey soracağım ne zaman gaz yapan yemekleri yemeye basliyacaksiniz fasulye nohut mercimek vb gibi ben daha başlamadım sürekli ay i şeyleri pişirmekten sıkıldım
Ben gaz yapan birşey yiyeceksem önden 1 çay kaşığı kimyonu ağmıza atıp üzerine su içiyorum. Bebeğimr de gaz için olan topcuklardan veriyorum hiö sıkıntı olmuyor şükür

Benimkide öyle ya. Kayınvalidemde 1 haftanın ilk 2 günü adepte olmakla geçti dışarı çıkmadan ful onu alıştırdım. Zorlayınca oluyo ama dert etme. Bugun dışardaydık mesela eve yakın bağırış çağrış geldik, odasına soktum gülüyordu

Teşekkür ederim canım biraz daha iyiyiz ilaç vermediler emzirdigim için bol bol c vitamini ye dediler bebegimde arada çok az öksürüyor umarım ona bulaşmamıştır
Canım cok gecmiş olsun bizde bebeğim 2 aylıkken covide yakalanmıstık mutasyonlu delta varyantıydı hemde. 20 gün evdeydik maskeyle emzirmek falan kabus gibiydi Ve covid dönemi malesef süt azalıyor benimkide azalmıstı atesli hastalıklar vücut direncini azalttığı için süt azalırmıs. Bebeğime test yapmıslrdı negatifti ama 1 gün atesi oldu bi kaç günde öksürüğü vardı ben bulastıgını düşünüyorum onun için ama çok sükür sonrasında bişey olmadı

Selam kizlar hayirli sabahlar. 1 hafta sonra 2 aylik olucaz biz.. 2 keredir kakasi yesile döndü. Süt tikanikligi yasadigim icin mama vermek zorunda kaliyorum ve pompaladigim sütümü veriyorim iste.. bu sabahta mamadan sonra kustu ve kusmasinin icinde sari bisey gördüm. Sari akinti icinde vardi. Siucr ne olabilir bu ? Ill defa gördüm böyle birseyi.. mama bastan beridir veriyorum dogdugundan beridir hem emzirip hem mama veriyorum

Ben doğduğundan beri sleepy kullanıyorum canım sızdırma koku vs Bi sorun yaşamadım emiciliği çok iyi şuan 3 numaradayız çok memnunum. Prima kullandım Bi ara hediye gelmişti ama ben beden problemi yaşamadım aynı beden tam gelmişti.

Ben doktoruma sormuştum canım 2.aydan sonra her türlü sporu yapabilirsin demişti

Kızlar peki birşey soracağım ne zaman gaz yapan yemekleri yemeye basliyacaksiniz fasulye nohut mercimek vb gibi ben daha başlamadım sürekli ay i şeyleri pişirmekten sıkıldım
Bol kimyon ekleyerek hepsini yiyorum canım. Süt yapan bütün yiyecekler gaz da yapıyor kaçış yok malesef

Tşk ederm cnm

Çok sağol canim benim de sütüm azalmıştı şimdi güzel besleniyorum maşallah sütüm iyi aynı şekilde benim bebegimde 1 gün ateşlendi arada öksürüyor demek bebeklerde bu şekilde belirti veriyor. Bebegime test yapmadılar gerek olmadığını sadece ateşi takip et dediler çok şükür ateşimiz yok. gercekten evin icinde maske cok zor oluyor Inşallah kolay atlatırız. Teşekkür ederim cevabın için biraz içim rahatladı

Bende o dönem geciren baska var mı diye heryerde arıyodum psikolojim bozulmustu cocuk ateslenince falan ama neyseki bişey olmadan gecti cok şükür

Geçmiş olsun canım temmuz bebeleri erkenci derken temmuz bebeleri kolik ve gazlı çıktı benim de lohusalık berbattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…