2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Dogdu dogalı sleepy kulanıyorum cok memnunum kuzum

Bizde doğdu doğalı sleep kullanıyoruz şimdi 3 numara memnunumm herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım prima filan kullanmadım kıyaslama yapamayacağım

Çok geçmiş olsun canim rabbim şifa versin şimdi nasilsiniz herhangi bir ilaç verdilermi sana
Teşekkür ederim canım biraz daha iyiyiz ilaç vermediler emzirdigim için bol bol c vitamini ye dediler bebegimde arada çok az öksürüyor umarım ona bulaşmamıştır

Bakalım devam edicek mi teşekkürler

Sagol Canım ben tek doz oldum bu gün 2. Yi olamadan covit olduğumu öğrendim. Bana ya da bebegime bir yan etkisi olmadı. Gercekten cook arttı.ben nasil nerden kaptım hala soktayim. En son bebeğim ateşlenmişti acile goturdum ordan kapmış olabilirim.

Ben de olmamak için direndim ama ölümleri görünce korktum açıkçası. Yan etkisi varsa da ölmekten iyidir diyip gidip ilk doz aşıyı yaptırdım

ikinci dozu kaç hafta sonra oldunuz ya da olacaksınız acil cevap verebilir misiniz güzel anneler

Ben 4 hafta sonra oldum canim

İlk aşımı 24.08de ikinciyi 14.09da oldum mhrsde ikinci aşırı en erken 14.09da olabilirsiniz yazıyordu ben en erken tarihte ikinciyi oldum.
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun aile hekimim 8 hafta arayla ol dedi kafam karıştı bende ikinciyi olacağım inşallah 4 hafta gecti

Kızlar kilo konusu konuşulmuştur illakide kaçırdım. 20 kilo aldım hamileliğimde, şuan tam 7 kilon kaldı vermem gereken emzire emzire düştü ama artık düşüş bitti ne yazıkki. Spora başlasam bir sorun olurmu sizce? Sezaryen olanlara sorum

Bunu ben de merak ediyorum ya evde bisiklet ve yürüyüş bandı var acaba yapsam olur mu

Bunu ben de merak ediyorum ya evde bisiklet ve yürüyüş bandı var acaba yapsam olur mu
Biz tatilden döndük bir deniz yaptım, göbeğim bıgıl bıgıldı valla Çok yoramadımda zaten öyle daha çok zaman geçmediği için. Siz neler düşünüyosunuz diye merak ettim. Korseye izinde vermedi doktor. Kasları hammallaştırıyo dedi

Kızlar bu bebek milleti yerlerini ararlar mı yoksa benimkine mi has bir şey bu?Doğdu doğalı iki defa tatile gittik,annem yakın oturuyor.Sık sık gidiyoruz.Ama uzun zamandır akşamları gitmiyorduk.Uyku düzeni oluşturmaya çalışıyordum.Bu akşam gittik.Orda uyuturum dedim.Ama asla uyumadı.Bir de çığlık çığlığa ağladı.Eve getirdim mecbur.Eve girmemle susması bir oldu.Bu geçer mi?Yoksa ben eve mahkum mu olacağım?

Kızlarrr acill yardıma ihtiyaçım var ya dizim ağrıyor diye yakı yapıştırdım ama sonradan aklıma geldi acaba dedim internetten araştırdım ama süte geçebilir diye önerilmiyormuş emziren annelere sütümü sağıp döksem sonra emzirsem olur mu ya nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum

Sen başka evde yer arar diyorsun benim bebiş beşikler arasında bile yer yadırgamasi yapıyor oturma odasında anne yani var yatak odasında normal.besik ama anne yanını acayip seviyor ona koyulduğu an uyuyor ama diğerine konulduğu an bağırıyor ağlıyor

Kızlar peki birşey soracağım ne zaman gaz yapan yemekleri yemeye basliyacaksiniz fasulye nohut mercimek vb gibi ben daha başlamadım sürekli ay i şeyleri pişirmekten sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…