Dogdu dogalı sleepy kulanıyorum cok memnunum kuzumKızlar sleepy bebek bezini kimler kullanıordu..
Sızdırma yapıormu?
Koku yapıormu?
Bezin kendisi incemi yoksa yeterli kalınlıktamı? Emiciliği nasıl?
Genel anlamda memnuniyetiniz neler?
Bide beden olarak mesela primada 3 kullanıosam sleepyde 4müş doğrumu?
Sleepyciler nerdeler
Bizde doğdu doğalı sleep kullanıyoruz şimdi 3 numara memnunumm herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım prima filan kullanmadım kıyaslama yapamayacağımKızlar sleepy bebek bezini kimler kullanıordu..
Sızdırma yapıormu?
Koku yapıormu?
Bezin kendisi incemi yoksa yeterli kalınlıktamı? Emiciliği nasıl?
Genel anlamda memnuniyetiniz neler?
Bide beden olarak mesela primada 3 kullanıosam sleepyde 4müş doğrumu?
Sleepyciler nerdeler
Amin Teşekkür ederim canımCok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım biraz daha iyiyiz ilaç vermediler emzirdigim için bol bol c vitamini ye dediler bebegimde arada çok az öksürüyor umarım ona bulaşmamıştırÇok geçmiş olsun canim rabbim şifa versin şimdi nasilsiniz herhangi bir ilaç verdilermi sana
Bakalım devam edicek mi teşekkürlerAy ben hala inanamıyorum 2 aylıkken diş çıkarmak nedir ne acelemiz vardıHadi bakalım bir iki güne kendini belli eder zaten dis ise
Yesil kakayi ben doktora sordum canım çok emince olurmuş ya da sütün tazyikli ise ya da ön süt çok fazla alıyorsa yeşil kaka olabilirmiş. Eğer çok fazla olmuyorsa sorun yok dedi doktorumuz
Dogdu dogalı sleepy kulanıyorum cok memnunum kuzum
Bizde doğdu doğalı sleep kullanıyoruz şimdi 3 numara memnunumm herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım prima filan kullanmadım kıyaslama yapamayacağım
Sagol Canım ben tek doz oldum bu gün 2. Yi olamadan covit olduğumu öğrendim. Bana ya da bebegime bir yan etkisi olmadı. Gercekten cook arttı.ben nasil nerden kaptım hala soktayim. En son bebeğim ateşlenmişti acile goturdum ordan kapmış olabilirim.Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda atlatırsınızbebeğin içinde çok üzüldüm sen aşı olmuşmuydun?benimde tek sıkıntım hasta olup bebeğime bulaştırmak o yüzden yarına covid aşısı için randevu aldım.burada bir çok arkadaşımız aşı yaptırmıştı ama çevrem sürekli aşı olmamam için söylenip durdu yok bebeğin küçük yok ters bir etki görürsen bebeğinede geçer hem sendeki etkiden dolayı bebeğinlede ilgilenemezsin falan diye ama artık çevremde bile covid olan okadar çok kişi ortaya çıktıki tedirgin oldum o yüzden hemen randevu aldım
Amin canım insallahCok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin inşallah
Ben de olmamak için direndim ama ölümleri görünce korktum açıkçası. Yan etkisi varsa da ölmekten iyidir diyip gidip ilk doz aşıyı yaptırdımGeçmiş olsun canım inşallah tez zamanda atlatırsınızbebeğin içinde çok üzüldüm sen aşı olmuşmuydun?benimde tek sıkıntım hasta olup bebeğime bulaştırmak o yüzden yarına covid aşısı için randevu aldım.burada bir çok arkadaşımız aşı yaptırmıştı ama çevrem sürekli aşı olmamam için söylenip durdu yok bebeğin küçük yok ters bir etki görürsen bebeğinede geçer hem sendeki etkiden dolayı bebeğinlede ilgilenemezsin falan diye ama artık çevremde bile covid olan okadar çok kişi ortaya çıktıki tedirgin oldum o yüzden hemen randevu aldım
Ben 4 hafta sonra oldum canimikinci dozu kaç hafta sonra oldunuz ya da olacaksınız acil cevap verebilir misiniz güzel anneler
İlk aşımı 24.08de ikinciyi 14.09da oldum mhrsde ikinci aşırı en erken 14.09da olabilirsiniz yazıyordu ben en erken tarihte ikinciyi oldum.ikinci dozu kaç hafta sonra oldunuz ya da olacaksınız acil cevap verebilir misiniz güzel anneler
Ben 4 hafta sonra oldum canim
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsunİlk aşımı 24.08de ikinciyi 14.09da oldum mhrsde ikinci aşırı en erken 14.09da olabilirsiniz yazıyordu ben en erken tarihte ikinciyi oldum.
Bunu ben de merak ediyorum ya evde bisiklet ve yürüyüş bandı var acaba yapsam olur muKızlar kilo konusu konuşulmuştur illakide kaçırdım. 20 kilo aldım hamileliğimde, şuan tam 7 kilon kaldı vermem gereken emzire emzire düştü ama artık düşüş bitti ne yazıkki. Spora başlasam bir sorun olurmu sizce? Sezaryen olanlara sorum
Biz tatilden döndük bir deniz yaptım, göbeğim bıgıl bıgıldı vallaBunu ben de merak ediyorum ya evde bisiklet ve yürüyüş bandı var acaba yapsam olur mu
Sen başka evde yer arar diyorsun benim bebiş beşikler arasında bile yer yadırgamasi yapıyor oturma odasında anne yani var yatak odasında normal.besik ama anne yanını acayip seviyor ona koyulduğu an uyuyor ama diğerine konulduğu an bağırıyor ağlıyorKızlar bu bebek milleti yerlerini ararlar mı yoksa benimkine mi has bir şey bu?Doğdu doğalı iki defa tatile gittik,annem yakın oturuyor.Sık sık gidiyoruz.Ama uzun zamandır akşamları gitmiyorduk.Uyku düzeni oluşturmaya çalışıyordum.Bu akşam gittik.Orda uyuturum dedim.Ama asla uyumadı.Bir de çığlık çığlığa ağladı.Eve getirdim mecbur.Eve girmemle susması bir oldu.Bu geçer mi?Yoksa ben eve mahkum mu olacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?