• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Romatizmam yok ama yağmurları hissediyorum valla magnezyum eksikliği de olabilir mi acaba doktor bana magnezyum bir de demir verdi doğumdan sonra
İnan hiç bilmiyorum gitmedim ki hiç o kadar pişmanım ki gitseydim belki böyle bir sıkıntım olmazdı yarın ilk işim sağlık ocağında kan verip değerlerime baktırmak olucak

İnan hiç bilmiyorum gitmedim ki hiç o kadar pişmanım ki gitseydim belki böyle bir sıkıntım olmazdı yarın ilk işim sağlık ocağında kan verip değerlerime baktırmak olucak
40 kontrolünde verdi bana o vitaminleri kan değerlerime baktırmadım ama yine de baktır tabi

40 kontrolünde verdi bana o vitaminleri kan değerlerime baktırmadım ama yine de baktır tabi
Bana hiç bişey vermedi 🤷‍♀️ Ama çok kötü bir şeymiş kemik ağrısı hareket edemiyorum inşallah başka problem yoktur

İşe başlamak zorundaymışım aday öğretmen olduğum için ben şok:skandal:
Bunu ilk duyuyorm cnm 😶
Kanun var nizam var.. Ne demek aday olduğun için başlatacaklar 😶
Müdürün işgüzarlığı olabilirmi?

Bebiş ayaklanınca peşinden koşarken gider onlar 😂
O kdar bekliemem :(

Keşke ya ama insandan süt çıkınca canı bişeyler çekiyor değil mi yani ben öyleyim 🤦‍♀️Hamileyken bile böyle aşermemiştim artık dur demem lazım 🤷‍♀️
Yk valla aşermiorm ama yinede gitmior
Oynatmama az kaldı :(

Bunu ilk duyuyorm cnm 😶
Kanun var nizam var.. Ne demek aday olduğun için başlatacaklar 😶
Müdürün işgüzarlığı olabilirmi?

O kdar bekliemem :KK43:

Yk valla aşermiorm ama yinede gitmior
Oynatmama az kaldı :KK43:
Ben deli gibi tatlı cekiyor canım doğumdan sonra 15 kilo vermiştim hepsini resmen geri aldım

Nerelerdsn yaaa özledim :KK43:
Cnm 2 cocuk oluca zordur eminim.. Haklısın..
Ben 1çocukla kendimi kısır döngü içinde hissetmeye başladm.. Hele o gaz beni benden alıor, resmen bunalıma girdim desem yeridir :KK70:
Oy canımm bende özledim çok ❣️
Hemde ne zor 2 erkek beni delirtiyor 😬 birinin bebekliği zaten zordu 1.5 yaşına kadar maf etti. Ardenden çok umutluydum tersi olur diye nerdeee onun zorluğuda daha farklı çıktı. Ki büyük oğlumda çok ilgi isteyen bir çocuk ve çok aktif. Yapma oğlum dur oğlum... bu hafta babamızda yok iş yetiştirmek işin dükkanda gece gündüz. Birde hafta da 3 gün gelen bi kadın vardı en azından o anlamda ev konusunda rahattım. O da 3 yıllık kullandığım çöp kovasının kapağı kırıldı 2 kere. ilkinde birşey demedim çok sağlam bi yapıştırıcı var ele damlamaya bile gelmez. yapıştırıp yerine koydum aynı gün yine kırılınca acaba yanlış mı kullanıyorsun abla diye soru sordum. Değişik bi çöp kovasıydı. Bana bu yaşımda laf işitemem ben deyip ağlayıp çekti gitti. Şok oldum. Herşey bana kaldı öylece yemek temizlik yapamıyorum kucaktan inmiyor uykuda zaten yok. bir yerde pes edicem bende artık ama ne zaman.
Kiloya gelince vallahi bende aynı dertten muzdaribim 35 kilonun 15 inş verdim 20si duruyor öylece 🤦🏻‍♀️ Ama hareketlenince vereceğiz muhtemelen ilkinde de 13 kilo alıp 28 kilo vermiştim. Öyle olsun diye umut ediyorum.. yine de tabi şuanki halim canımı sıkıyor. Gören karnın neden inmedi diyor. 56 kiloydum 80 kiloyum şuan😭
İnşallah düzelirim bende şuan herkes uyuyor ve ben deli gibi ağlıyorum dizimin ağrısından kırılmış gibi çok kötüyüm 🥺
Canım aynen diz kapaklarım dizlerim bende senin gibiydim acımdan ağlıyordum doktora gitmeyi sevmeyen ben gitmiştim yani. D vitaminim düzelince hepsi geçmişti.

Oy canımm bende özledim çok ❣️
Hemde ne zor 2 erkek beni delirtiyor 😬 birinin bebekliği zaten zordu 1.5 yaşına kadar maf etti. Ardenden çok umutluydum tersi olur diye nerdeee onun zorluğuda daha farklı çıktı. Ki büyük oğlumda çok ilgi isteyen bir çocuk ve çok aktif. Yapma oğlum dur oğlum... bu hafta babamızda yok iş yetiştirmek işin dükkanda gece gündüz. Birde hafta da 3 gün gelen bi kadın vardı en azından o anlamda ev konusunda rahattım. O da 3 yıllık kullandığım çöp kovasının kapağı kırıldı 2 kere. ilkinde birşey demedim çok sağlam bi yapıştırıcı var ele damlamaya bile gelmez. yapıştırıp yerine koydum aynı gün yine kırılınca acaba yanlış mı kullanıyorsun abla diye soru sordum. Değişik bi çöp kovasıydı. Bana bu yaşımda laf işitemem ben deyip ağlayıp çekti gitti. Şok oldum. Herşey bana kaldı öylece yemek temizlik yapamıyorum kucaktan inmiyor uykuda zaten yok. bir yerde pes edicem bende artık ama ne zaman.
Kiloya gelince vallahi bende aynı dertten muzdaribim 35 kilonun 15 inş verdim 20si duruyor öylece 🤦🏻‍♀️ Ama hareketlenince vereceğiz muhtemelen ilkinde de 13 kilo alıp 28 kilo vermiştim. Öyle olsun diye umut ediyorum.. yine de tabi şuanki halim canımı sıkıyor. Gören karnın neden inmedi diyor. 56 kiloydum 80 kiloyum şuan😭

Canım aynen diz kapaklarım dizlerim bende senin gibiydim acımdan ağlıyordum doktora gitmeyi sevmeyen ben gitmiştim yani. D vitaminim düzelince hepsi geçmişti.
Bu pandemiden sonra bişey dikkatimi çekti...
Genel anlamda insanlarda bir alınganlık ve bir agresiflik başladı...ağzını açmaya gelmior... Açtınmı şapppp ya alınıo çehre düşüor... Yada kavga çıkıyor... 3 yıldır birbirinizi tanıorsunuz garip bir tavır olmuş yaptığı..
Sen ona azarlayarak söylesen bile 3 yıldır seni tanıor ve şu anlattığın cocuk olaylarınsa ne stres yaşadığını gördüğü halde idare edemiosa gidesi gelmiş bence...
Yok cnm yok kimsenin kinseye tahammülü kalmamş bu devirde...
Herkes cok bilior.. Herkes cok etik.. Herkes cok modern... Herkes doktor mesela :D
Kalp kırmaya cok müsaitiz....

Kızlar geçen grip gibiyim sutum azaldi demiştim ya covid test yaptim pozitifim malesef bebeğim de öksürüyor 😢
Oy cnm benm cok üzüldüm :(
İnşallah minnoş covid değildir..
Kuzum sarımsak tüket.. Bol bol sarımsak yut.. Covide cok iyi geliormş
Geçmiş olsun

Genel anlamda insanlarda bir alınganlık ve bir agresiflik başladı...ağzını açmaya gelmior... Açtınmı şapppp ya alınıo çehre düşüor... Yada kavga çıkıyor... 3 yıldır birbirinizi tanıorsunuz garip bir tavır olmuş yaptığı..
Sen ona azarlayarak söylesen bile 3 yıldır seni tanıor ve şu anlattığın cocuk olaylarınsa ne stres yaşadığını gördüğü halde idare edemiosa gidesi gelmiş bence...
Herkes cok bilior.. Herkes cok etik.. Herkes cok modern... Herkes doktor mesela :KK70:

Oy cnm benm cok üzüldüm :KK43:
Geçmiş olsun
Çok sağol kuzum inşallah tek temennim oğlumda olmasın Allah im kimseye gostermesin

Diş bu nerde görsem tanırım 😄 Baya belli derinin altından görünüyor. Bir kaç güne patlar 👍
8FD30BBE-43F3-4E2B-96DE-9E17222D363F.jpeg
4E0ECB00-0E8A-423C-A63B-6AF4CD3D755F.jpeg
Siz anlıyorsanız bizim de olabilir mi 2 haftadır uykusuzluk iştahsızlık hat safhada kan idrar bakıldı bişey yok amanedenini anlayamadığım huzursuzluk var.

Dediğin gibi her mama her bebeğe iyi gelmiyor malesef deneme yanılma yöntemi. Bebelac gold sindirim açısından iyi olan eğer değiştirirsen gold olanı dene istersen belki size de iyi gelir
Küçük paket bulabilirsem bir alıp deneyeyim diyorum aldığım yerde mamalar hep büyük o yüzden yine sıkıntı yaşarsak boşa gitmesin bebelac güzel diyen çok kişi var ama cesaret edemedim

Herkes cok bilior.. Herkes cok etik.. Herkes cok modern... Herkes doktor mesela :KK70:

Oy cnm benm cok üzüldüm :KK43:
Geçmiş olsun
Kız çöp kovası 3 yıllık😅 yazım hatası yapmışım 🙈 ama kadınla da emin ol 3 yıllık gibi tanıştım. benim herkesi kendim gibi görmemden dolayı.. yani oturup kahvaltıda çok sohbetimiz oldu yaşadıklarını vs anlattı etti. Son1 haftadır yüzüme hiç çalışasım yok uzanıp dinlenesim var diyordu sen düşün.😂
Kadına çok güzel temizliğin yok yemeğin mükemmel diye diye pohpohladım soru sorunca tepkisi öyle oldu sanırım bilmiyorum. Ağrına mı gitti kızı yaşında birinin evini temizlemek onuda bikmiyorum. Kendi kızı nişanlı üni mezunu oturuyormuş evde kızının çeyizi için çalıştığını söylüyordu.

Küçük paket bulabilirsem bir alıp deneyeyim diyorum aldığım yerde mamalar hep büyük o yüzden yine sıkıntı yaşarsak boşa gitmesin bebelac güzel diyen çok kişi var ama cesaret edemedim
Benim çevremde en iyi mama sıralaması şu şekilde diyorlar
Hipp
Sma
Aptamil
Bebelac
Bunlar benim bildiklerim.
İnternetten bebelac kullananları bi araştır istersen, fikir olur hem

Günaydın kızlar bugün rota aşısını yaptırdık yaptırmak isteyenler aşının ilk dozunun 14 . haftayı geçmemesi gerekiyormuş verem aşısı ile ya aynı gün yada bir ay arayla yapılmhası lazımmış fiyatı 367.5 lira
8 ekimde yapılacak bizimki veremden dolayı 14 hafta demedi bizim ebe dr da 3 ayı bitir kendinizi iyi hisetinizde yaptır dedi dr umuz

Selam kızlar, yarın 2 aylık olcaz bile zaman ne hızlı ☺️ Bugün yeşilimsi mukuslu kaka yaptı bebiş, gaz ilacı verdim belki iyi gelir diye düzenli vermiyoruz biz çünkü. Anne sütünün yağlı kısmını alamadığında olabilirmiş diye duydum ama bir fikriniz var mı? Koyuya doğru yeşil parçalı 😩
Sütümde sanki yavaştan azalıyomuş doymuyomuş gibide geliyo. Sürekli eli ağzında öf ne bileyim ya gel git yaşıyorum 😬 30 unda kontrol 😅

Kanaman olmadıysa canım ilk adetinle birlikte çok akabilir hatta normalde adetin 4 5 gün sürüyorsa biraz daha uzun olabilir bu süre.adet olmaya başladığın zaman yavaş yavaş gider o kilonda 😊 3 sene iyi ama korunmasız devam edersen o süre kısalabilir tabi 🙈😊 hayırlısı olsun inşallah
İnsallah fazla fazla akar gider canım ya hayırlısı bakalım zaten eskisi gibi sık olmuyor Allah'a bıraktım sürpriz olursaea fena olmaz🤲🥰

Selam kızlar, yarın 2 aylık olcaz bile zaman ne hızlı ☺️ Bugün yeşilimsi mukuslu kaka yaptı bebiş, gaz ilacı verdim belki iyi gelir diye düzenli vermiyoruz biz çünkü. Anne sütünün yağlı kısmını alamadığında olabilirmiş diye duydum ama bir fikriniz var mı? Koyuya doğru yeşil parçalı 😩
Sütümde sanki yavaştan azalıyomuş doymuyomuş gibide geliyo. Sürekli eli ağzında öf ne bileyim ya gel git yaşıyorum 😬 30 unda kontrol 😅
Ayni benimde öyle canım valla aynısı inşallah doyuyor dur

Diş bu nerde görsem tanırım 😄 Baya belli derinin altından görünüyor. Bir kaç güne patlar 👍
Ay ben hala inanamıyorum 2 aylıkken diş çıkarmak nedir ne acelemiz vardı 🤦🏻😂 Hadi bakalım bir iki güne kendini belli eder zaten dis ise
Yesil kakayi ben doktora sordum canım çok emince olurmuş ya da sütün tazyikli ise ya da ön süt çok fazla alıyorsa yeşil kaka olabilirmiş. Eğer çok fazla olmuyorsa sorun yok dedi doktorumuz ☺️

Back